duminică, 21 august 2011

Mitrea Ionut si Mada Bogdan - Calificati la Olimpiada

Cum anticipam inca de ieri kaiacul de dublu Mitrea Ionut si Mada Bogdan au reusit sa se califice la Olimpiada din 2012. Cei doi au terminat cursa de K2-200m pe locul 4 la doar o,528 de locul intai, ocupat de reprezentanti din Franta, Arnaud Hybois si Sebastian Jouve, ei parcurgand distanta de 200m in 32,468. Cu alte cuvinte Romania are calificati (pana acum) 10 sportivi la Olimpiada : Liviu Dumitrescu, Victor Mihalachi, Neagu Traian, Stefan Vasile, Ioneticu Toni, Gavrila Patrus, Iuliana Paleu, Irina Lauric, Mitrea Ionut si Mada Bogdan ! Tot azi canoea de dublu cu Liviu Dumitrescu si Victor Mihalachi au termint proba de C2-200m pe locul 8 cu timpul de 39,279. Totodata in finala B a probei de C1W -200m, Valentina Postaru a terminat pe locul 2 dupa sportivia din Chile - Nancy Millan. Iar in finala C a probei C1 -200m Bogdan Nicolae a terminat pe locul 7.
In concluzie, Romania a obtinut la aceste mondiale 4 medalii ( 2 aur, 1 argint si 1 bronz), iar cel mai importanta realizare este depasirea obiectivului de a se califica doar 2 sportivi prin calificarea a 10 sportivi la Olimpiada!
Felicitari tutror sportivilor care au luat stratul la 2011 ICF Canoe Sprint World Championships Szeged! Urmeaza 2012 Summer Olympic Games!

5 comentarii:

  1. BRAVO BAIETII!!! surpiza placuta la kaiac baieti, deasemenea felicitari canoistilor si fetelor care au tras pe rupte, a fost un macel adevarat acolo..

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari tuturor, in mod special sportivilor si antrenorilor, pt. rezultatele f. bune obtinute la aceste "mondiale" si "calificari" la J.O.-2012. Un mare BRAVO din toata inima!
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo romania cea mai tare

    RăspundețiȘtergere
  4. Florentina Sararu23 august 2011 la 22:27

    Felicitari tuturor antrenorilor si sportivilor calificati la JO-2012, dar in mod deosebit echipei de kaiac dublu Ionut Mitrea si Bogdan Mada. Bravo baieti! Mult succes la Olimpiada!

    RăspundețiȘtergere
  5. super tare romania. Oricum am ramas impresionat de sportivul care a ramas fara un picior si a castigat la caiac.

    RăspundețiȘtergere