luni, 1 august 2011

Proiect - Baza Nautica de Kaiac-Canoe si Canotaj



Cu putin timp in urma un tanar inginer - POPA ROMEO - din Arad m-a contactat sa imi ceara parerea despre un proiect de baza sportiva pentru Kaiac-Canoe si Canotaj. Am ramas surprins sa vad cat de multe elemenete a intrunit aceasta baza : pista olimpica, hotel pt sportivi, turn de control, hangar, bac, sala de fitness etc.... cu alte cuvinte tot ce ti-ai dori intr-un singur loc pentru a face performanta la cel mai inalt nivel. Asa ca m-am gandit sa va impartasesc si voua proiectul domnului inginer Popa. Voi ce parere aveti despre acest proiect?











Ing. Popa Romeo
numar de telefon : 0724086148
e-mail: popa_romeo85@yahoo.com





3 comentarii:

  1. super marfa... dar unde ar vrea sa se desfasoare aceest proiect in ce loc..... vreea toata lumea acest proiect dar bani cinei da.... ???

    RăspundețiȘtergere
  2. Pproiectul a fost conceput pentru zona Arad, dar este proiectul meu de diploma, nu exista un beneficiar real sau o posibila incepere in curand.
    Arh. Popa Romeo

    RăspundețiȘtergere
  3. D-le Popa, sunteti un Romeo dar in Romania nu o s-o gasiti pe Julieta asa ca oferiti acest superb proiect unor tari care-si iubesc tinerii, vor sa-i aiba sanatosi si sa-i faca dornici de performanta.Este pacat ca acesta frumoasa initiativa sa-si gaseasca finalul intr-un sertar care nu poate fi deschis din cauza unei burti imense asa ca....

    RăspundețiȘtergere