sâmbătă, 27 august 2011

Campionatul Mondial Masters Kaiac-Canoe Szeged 2011

In perioada 27-28.08.11, in localitatea Szeged (HUN) se va desfasura a treia editie a Campionatul Mondial de Masters. La start se vor alinia reprezenti din 27 de tari, inclusiv Romania. Probele se vor desfasura pe distantele de 200m si 2000m pe 10 grupe de varsta de barbati, femei si mixte.
Pentru Romania va participa : campionul mondial Daniel Stoian, Romica Serban, multiplul medaliat la campionatele mondiale Romica Serban , Andrei Pasalschi, Laslo Gorbe, Alecu Aurel, Gheorghe Faur, Andrei Nagy, Lucian Nicolae Mursez, Gheorghe Musca, Codruta Sofron, Elvira Nitoi, Alexandru Stoian, Mariana Cioara, Reinhardt West.
De mentionat ca Daniel Stoian si Romica Serban sunt medaliati cu argint la Campionatele Mondiale Mexico City 1994 si Duisburg 1995 in proba de K2-200m!
Mult succes sportivilor care reprezinta Romania la aceasta competitie!

2 comentarii:

  1. Faci o treaba foarte buna cu blogul! Sincer,nu am stiut ca exista CMM ,stiam doar de CMS si CMJ. Multumesc pentru informatii ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari baieti miscarea si dupa ce termini sportul de performanta este benefica. iar la unii dintre voi chiar se vede felicitari.

    RăspundețiȘtergere