duminică, 19 septembrie 2010

Componenta Loturilor 2011


Pe siteul oficial al FRCK s-au afisat componenta loturilor pe anul 2011 la seniori, tineret si juniori. Datorita introducerii probei de 200m in programul olimpic, s-a decis formarea a doua grupe: Grupa pentru distanta de 1000m si respectiv 200m.
Loturile de seniori vor incepe pregatirea pe 18 octombrie, iar juniorii vor incepe antrenamentele pe 4 octombrie.
La canoe seniori antrenorii raman neschimbati(Igor Lipalit si Florin Popescu), la lotul de kaiac principal a fost numit domnul antrenor Scoica Florin, iar secund,domnul antrenorul Serban Romica, iar la fete antrenor este domnul Siposs Ioan, asistat de catre doamna antrenoare Constantin Agafia. La juniori kaiac antrenor principal este domnul Ilie Crinu( a revenit la lotul de juniori dupa o pauza de 7 ani) si secund domnul antrenor Georgescu Ion, iar pentru 200m : domnul antrenor Rata Ionel . Lotul de canoe este condus de catre domnii antrenori Lungu Gheorghe si Popan Constantin, lotul fetelor junioare, de domnu antrenor Ilie Banaduc. Iar la lotul de canoe tineret a fost numit domnul antrenor Pricop Mitica.
De remarcat in componenta loturilor este revenirea sportivilor Iosif Chirila si Valentin Diba.
Mult noroc in stagiul de pregatire 2010-2011.

sursa:
http://www.kaiac.ro/structura/componenta-loturilor-2011

56 de comentarii:

  1. Daca rezultatele din acest an 2010 sunt considerate simple jocuri ale hazardului cred ca se poate face performanta fara aportul antrenorilor. Daca formare si rularea unor echipaje ,ochil format al antrenorului nu constituie un criteriu pentru performanta,daca antrenamentele facute cuoboseala de ambele parti, cu grija temeinic cu urmarirea tuturor valorilor e hazard , atunci nu mai trebui K-C ramaneti doar cu amintiri ai frumosilor nebuni ai unor timpuri trecute si pe veci ramase ca reerinta.Ne tratam valorile dupa criterii de nimeni stiute nu recunoastem valoarea dac nu suntem noi implicati si bineinteles ne bagam in seama doar ca sa nu fim uitati-Mare pacat si o mare deziluzie .Nimeni nu e perfect dar suntem perfectibili dacavem toleranta si daca putem sa recunoastem realitatile care nu ne cuprind.Sa auzim de-a binelea "numai de bine"

    RăspundețiȘtergere
  2. Da crinu, ce performante a avut in sportul asta frate, pe asta cine il tine in brate?

    RăspundețiȘtergere
  3. Stie cineva pe ce baza se fac selectiile pt lotul olimpic?

    RăspundețiȘtergere
  4. Halal "lot olimpic" si ma refer exclusiv la grupa de baieti. Pe ce criterii a-ti impartit baietii pt. 1000m si 200m? Ia-ti aliniat si va-ti uitat la dinti? (?? valabila si pt grupa de kb jun )
    De exemplu: ce cauta un Calatoaie in primul rand in grupa de kaiac b, sau oricare alt junior. Pe baza performantelor??? Care dintre ele. La ce distanta se afla baietasii astia macar de o calificare intr-o finala europeana sau mondiala. Dumnezeule! Pai sunt afara jun II care merge mai bine ca noul nostru tineret.
    Aloo. Biroul federal? Conducerea federatiei?
    I-mi cer scuze. Am uitat cine face parte din birou: un Ruican, un Din(felicitari pentru reusita la bac_din a II-a, daca am inteles bine) un Dragoi(un excelent teoretician, nu?), de Carstoi ce sa mai comentezi, poate Olteiu sa mai aiba atitudine acolo.
    Vai de capul nostru.
    Ii urez mult succes lui Scoica si sa aiba multa multa rabdare si tarie de caracter.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba da voi avetu mereu ceva de comentat; Ce va pasa voua cand a luat bacu Din;
    bine ca sinteti voi ,ai dastepti ca ei:

    RăspundețiȘtergere
  6. cum, popa sa umilit degeaba la mirladeanu?
    pai ca credea el ca il vorbeste de rau peste tot si ala nu se rasbuna?
    pai asa il stiti voi pe marladanu, ca trece cu vederea?

    RăspundețiȘtergere
  7. ne pasa cand a luat bacul,caci este unu dintre priceputii din biroul federal care hotaraste soarta kaiacului si canoei.

    RăspundețiȘtergere
  8. stai linistit, ca sunt majoritatea niste idioti cei din birou
    a avut grija barladeanu sa fie asa toti, ca el fiind un mare prost nu poate conduce niste oamani capabili
    de-aia i-a ales asa, ca el este seful prostilor

    RăspundețiȘtergere
  9. e tare Birladeanu ,
    ii scoate din palarie , a adus toti stelistii din tara in pozitii cheie la federatie sau loturi , doar Popescu( cam sters pt un campion olimpic) si Pricop sunt Dinamovisti in rest :
    Barladeanu,Steaua , presedinte FRCK
    Stoian , Steaua , secretar FRKC
    Constantin , Steaua , antrenor federal
    Scoica , Steaua, kaiac baieti
    Serban , Steaua , kaiac baieti, Welcome to national team
    Agafia Constantin ,Steaua kaiac fete
    Lifere , Steaua , lot 200m
    Lungu , fost Steaua , canoe juniori
    unde a ramas Curuzan? la club ? care club?o fi pedepsit ,,,,,,

    Dar nu este vina lui Birladeanu , bine a facut, daca ceilalti sunt papalapte ,astept sa vad pe cine mai aduce dintre fostii stelisti care nu mai au nici o treaba cu sportul de ani de zile si ajung antrenori la lot
    Oricum decit baietii din biroul federal care nu stiu sa-si scrie nici numele Birladeanu face o miscare buna , poate mai gaseste mari sportivi si pe la Dinamo ,

    Sau la Dinamo sunt fautati din interior, nu mai au loc intre ei ,,cine stie

    felicitari Barladeanu

    RăspundețiȘtergere
  10. cum draku ii iei pe catolaie si pe mucea (care-i vorba numelui si nu mai face kaiac de 1 an)si nu-l iei pe mada care are o salba de medalii la CE in spate si nu-i mai dai nici o sansa (a...,au venit din spate medaliatii juniori I),cum ii arunci pe porcarasu, mitrea si Daba la 200, la un antrenor de canoe si unul care nu a mai antrenat in viata lui (ce-i drept macar el stie cu ce se mananca sportul asta, bafta serbane!), cum la canoe 200 nu-s decit 2 canoisti mari si lati,aici nu vrem performante?, cum la fete se poate face lotul impreuna si la ceilalti nu, cum draku de sunt atatea loturi, ca nu stiu nici cine mai ramane sa antreneze pe la cluburi.

    RăspundețiȘtergere
  11. pacat de Mada , nu ii cunosc pe ceilalti sportivi ,nu stiu daca sunt mai talentati mai muncitori sau mai de perspectiva dar Bogdan putea sa faca performanta daca cineva se ocupa de tehnica lui .
    intrebare : cine sa se ocupe ? raspuns .........

    In tara sportivii conteaza doar cind merg bine cind sunt in forma etc in rest ii aruncam la gunoi

    eu promit public ca nu voi mai da sportivi la Steaua - Dinamo ,mai bine sa fie amatori , decit nebagati in seama si cel mai rau neantrenati , pt ca a antrena un sportiv inseamna sa-l ajuti sa se corecteze sa-l indrumi nu sa te folosesti de el si in momentele grele sa-l uiti

    Incep sa cred ca batalia intre cele doua cluburi este doar sa puna mina pe sportivi ( adica sa ii luam noi sa nu ajunga la ceilalti ) decit sa faca performanta cu ei

    asta este viata imi cer scuze fata de fostii mei sportivi , pe care poate ar fi trebuit sa ii sustin mai mult , sa nu ii las asa de usor din mana , m-am gindit prea mult la viitorul meu si am crezut ca le va fi bine la cluburile mari, unora le-a fost bine atita timp cind au fost in forma dar in momentele grele au fost inlocuiti cu usurinta , nu ajutati de unde eu trag concuzia ca nu avea cine sa ii ajute

    poate sunt prea personal ,imi cer scuze,


    Octavian Ispas

    RăspundețiȘtergere
  12. pai cum sa nu se faca atatea loturi?
    pe sluga de liferi unde sa-l bage, ca la antrenorii de la canoe nu poate sa umble (deocamdata)
    si apoi cel care a enumerat mai sus votantii de la steaua nu si-a dat seama ca asta a fost strategia?
    desi birladeanu a fost "pensionat" de la steau de bun ce era.
    noroc ca nu laa vrut igor pe liferi ca nu mai era nimeni de la dinamo sa sustina sportivii

    RăspundețiȘtergere
  13. inca o editie a J.O.(Londra) unde kaiacul baieti nu v-a participa din cauza necalificarii.
    pacat !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. si atunci tot sportivii vor fi vinovati
    pacat!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu Scoica si Lifere (!!!)antrenori la Kaiac sigur vom avea performante rasunatoare la Kaiac, doar daca ii pun pe baieti in cur in Kaiace-le alea indiene si trag la pagae, ca ii invata tehnica Lifere. Si apropo, pentru 500m care a ramas proba la Mondiale, nu mai faceti nici un lot, nu mai scoateti nici un colectiv tehnic specializat doar pe distanta asta ?
    Cat despre performantele celor non steaua, acestea se vad de la o posta, atat la nivel de antrenori (Igor si Popescu)cat si la nivel de sportivi (Mihalache si Dumitrescu,) (pai daca era lifere in locul lui Popescu credeti ca mai tregeau baietii astia vreodata dublu, 2 de la dinamo ?). Daca ne mai uitam si pe rezultatele de la CN de Seniori si Tineret, unde sportivii de la Dinamo au cam luat potul cel mare, ....

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte tari comentariile,totusi nu a scris nimeni in ce baza se formeaza loturile.
    Sunt curios pt ca Bogdan Nicolae este campion pe 200m c1 si face parte din lotul de 1000m.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce mai conteaza, oricum cei "aruncati" in loturile astea de 200, sunt simple "umpluturi" pe care nu se va mai pune deloc baza la anul,(nici macar in pregatiri...) uitate si cine-i antreneaza,...loturile au fost facute doar pt antrenori.

    RăspundețiȘtergere
  18. Degeaba latram noi ca federalii fac tot ce vor, mai exact barladeanu.
    In ce baza se formeaza loturile, ar trebui sa ne spuna federali, dar ei stiu cu siguranta ca pt tehnicieni se fac.
    Nu trebuie si barladeanu sa plateasca cumva voturile de la alegeri? de ce credeti ca na comentat nimeni despre cum a distrus lotul de fete? el vede gunoaia din ochi altuia, dar paiul din ochiul lui ...
    cine a scris mai sus ca daca era lifere la canoee nu se mai facea dublu ala avea mare dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  19. cred ca toata lumea a luat-o razna.

    RăspundețiȘtergere
  20. Speram ca rezultatele excelente facute de baietii nostri in acest an vor readuce in mijlocul nostru, spiritul de toleranta, intelegere si respect dar spre regretul meu, parca acum unii dintre noi sunt mai inversunati si lipsiti de respect. S-au pus mai sus mai multe intrebari, unele dovedind o lipsa totala de informare prealabila. Fara a ma substitui in "Fane Filosoful", voi incerca sa clarific eu unele probleme, punctual : 1.- Dl.prof.Crinu Ilie este absolvent al cursurilor de zi de la I.C.F. de unde a fost repartizat la CSS Tr.Magurele, Aici, in urma unor selectii riguroase a descoperit si format o serie de sportivi de mare valoare, pe care apoi i-a promovat la loturile nationale de juniori. A cucerit 35 titluri nationale la toate categoriile de varsta, a avut 11 sportivi la loturile de jun. din care 5 au fost medaliati la CE sau CM. A antrenat echipa nat.de jun.cucerind 3 medalii de bronz la CE sau CM. in ani diferiti, obtinand si 6 loc.4-6, cu mentiunea ca toti sportivii sai au prins de fiecare data finala A. Din sportivii formati de el, 5 au fost la lotul olimpic obtinand medalii la CE si CM (vezi fratii Baban Si surorile Rusanescu.)Pentru toate aceste rezultate in anul 1999 a primit titlul de antrenor emerit. Iata cine" l-a tinut in brate" pe dl.prof.Ilie Crinu. 2.- Nu vad ce este rau sau rusinos in faptul ca, dl.antrenor Din Gh. si-a incheiat studiile liceale ??!! Imi permit sa-i recomand sa continue cu o facultate de sport. 3.- Criterii de selectie cred ca au fost o sumedenie in acest an, concursuri interne si internationale, selectii si piste de control, ce ar fi trebuit mai mult ? 4.- Despre competenta si pregatirea profesionala a antrenorilor de lot, consider ca a fost sarcina stricta a Colegiului de antrenori, eu nefiind indreptatit sa apreciez hotararile acestui for. 5.- Nu pot fi de acord cu parerile unora care reclama "stelizarea" federatiei. Rog sa nu uitati ca acolo sunt acum 3 fosti mari sportivi, medaliati la J.O. sau C.M. si nu ma va convinge nimeni ca acestia isi vor pata onoarea favorizind o grupare sportiva sau alta. Ma opresc aici, pentru a nu plictisi si maine voi reveni cu partea a II-a. Cu bine,

    RăspundețiȘtergere
  21. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamne si se exprima corect!!!
    Cine o fi scris pt el???????????????

    RăspundețiȘtergere
  23. Frumos lung si in afara de aprecierile asupra dl.Crinu restul este extrem de plicticos si ridicol.
    1. Cine se ia de dl.Crinu la ora actuala cred ca-i idiot. 2. Nu cred ca a spus cineva ca-i rusinos ca dl.Din a terminat liceul, dimpotriva a fost chiar felicitat dar, acest personaj se afla intr-o functie care necesita o educatie, cunostinte etc..(nu e numa cazul dansului) ce nu se pot dobandi la un pahar.
    3. Criterii de selectie vorbesti? Ia sa te uiti la grupa de canoe juniori I dr. in componenta acesteia se afla fiul sus numitului Din. Daca ne uitam pe rezultate selectii etc.. baiatu asta nu exista valoric deci, care criterii de selectie? Cineva amintea de Calatoaie. Pai daca va uitati la rezultate se poate observa ca sunt alti sportivi care stau mai bine valoric si nu sunt componenti ai LO deci, care criterii de selectie? si cred ca mai putem gasi si alte exemple.
    4. Dupa cum se stie din pacate parerile Colegiului de antrenori sunt numa consultative adica, mai pe romaneste, acestea nu conteaza fiidca "jocurile"se fac in BF.
    5. Nu trebuie sa fii de acord dar asta-i statistica, predomina actuali sau fosti stelisti.
    PS
    iti propun sa clarificam problemele impreuna, puntual :))
    Astept partea a II-a

    RăspundețiȘtergere
  24. bravo nene....... mare dreptate mai ai!!dar sincer nu cred ca i pasa cuiva din federatie,desi tu ai MARE DREPTATE...

    RăspundețiȘtergere
  25. Am vazut intrebarea de mai sus care se refera la cum se formeaza lotul olimpic de Kaiac Canoe. Nu vreau sa jignesc sau sa insult pe nimeni prin comentariile mele nu i-mi este caracterul de a ... dar selectiile sint un subiect greu de digerat. Poate cineva sa raspunda daca e normal ca un junior medaliat la Campionat Mondial de Juniori pe proba olimpica sa nu fie selectionat la lot olimpic. tare mi-ar place sa dezbat problema asta cu Tovarasii Biroului Federal al anulul '93 care mai sint in viata sint multi ani de atunci . Abia dupa 17 ani mi se da ocazia sa adresez o asemenea intrebare respectivilor... mai exact celor din Constanta .

    RăspundețiȘtergere
  26. unii cred ca au inceput sa-si raspunda singuri,..... zici ca suntem la concursul "Te pui cu Blondele"

    RăspundețiȘtergere
  27. Mai "fane filozoful", ai primit mandat din partea federatiei sa fii purtatorul de cuvant al acestora... ar fi prima fapta buna, ar fi super ok, ca in sfarsit sa raspunda cineva intrebarilor puse pe acest blog...

    RăspundețiȘtergere
  28. PARTEA a-II-a.Pentru inceput multumesc celor care s-au grabit sa comenteze si este imbucurator tonul , fara insulte sau jigniri. Precizez ca, la "selectii" m-am referit strict la seniori, cosiderand ca cele 3 zile de triere la juniori au fost suficiente. Cunosc f.bine cine aprecieaza propunerile Colegiului de antrenori. Macar sa apara in primavara un sportiv care sa-i bata pe cei din lot si cred ca nimeni nu va fi nebun sa-l lase in afara lotului si sa continue cu o nulitate. 6.- Ma bucura faptul ca au revenit Chirila si Popa, sunt convins ca mai au multe de demonstrat. Unde nu s-ar intoarce si Mironcic si Vartolomei si Condrat si altii care la 22-23 de ani au abandonat sportul din postura de medaliati mondiali. 7.- Nu cred ca trebuie sa ingrijoreze formarea celor doua grupe la kb si c, in orice moment un sportiv poate trece in cealalta grupa, interesul fiind sa se faca echipe tari pe toate cele 3 distante, pana la urma la anul avem obiective si la C.E. si C.M., primordial fiind,bineinteles,sa calificam cat mai multe echipaje la J.O. Cineva, intr-un alt capitol, facea apel la impartialitatea mea, cerandu-mi cateva date despre dl.prof.Igor Lipalit. Incep prin a-mi arata bucuria de a fi fost contemporan cu marii nostri campioni, am trait alaturi de ei, m-am antrenat alaturi de mare parte dintre ei, i-am observat, le-am ascultat si am invatat din povestile lor, am fost prieten cu toti si pt.mine toti au fost si vor ramane idoli, indiferent de numele lor. Am fost coleg de club cu Mircea Anastasescu, omul care a adus prima medalie de la CM pt.Romania. Apoi, am respirat aerul Snagovului alaturi de toti cei care au adus glorie sportului romanesc, pana astazi in "era" Dumitrescu-Mihalachi. Revenind la IGOR LIPALIT, cu care am fost coleg la Dinamo in anii 6o, va spun ca acesta face parte dintr-o familie de sportivi. Fratii sai Timofei si Ichim au fost canoisti de mare valoare iar cumnata sa Lenuta Lipalit, kaiacista,participanta la J.O. de la Roma. IGOR a fost si el ma J.O. de la Roma,concurand alaturi de Achim Sidorov la C.2-1000 m. A fost un excelent canoist, mic si gros, cum se spune in lumea noastra dar a avut ghinionul de a fi fost contemporan cu stelistul Andrei Igorov, care excela si pe viteza si pe fond. Cu toate acestea, in 1965, la C.E. de la Snagov, IGORAS a cucerit medalia de argint la C.1 - 1ooo m., fiind invins ,cu putin, de vest germanul Detlef Lewe. Apoi, IGOR s-a intos in delta ca antrenor la Danubiu de unde a inceput sa scoata campioni in serie. Amintesc doar 2 campioni olimpici Maria Cosma-Stefan si Vasile Daba. Ce a facut IGOR la echipa nationala se stie iar pt.el vorbesc rezultatele. Multumindu-va tuturor pentru rabdarea de a fi lecturat parerile mele, va asigur ca nu doresc sa intru in polemica cu nimeni, acestea au fost parerile mele dar nu este obligatoriu sa fie impartasite iar contestatarilor, daca se vor exprima in limitele respectului, le multumesc anticipat. Cu respect, M.Ionita (Calutu) P.S. Il asigur pe unul din "anonimi" ca ambele texte sunt scrise de mine direct " la clape".

    RăspundețiȘtergere
  29. si uite asa se asternu linistea peste tot si peste toate ...
    hai ca ne-ai linistit calutule !!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Multumesc "calutu",bine ca mai exista oameni de mare caracter,care stiu sa recunoasca valoarea,care iubesc cu tot sufletul acest sport. Daca ar fi dreptate pe lume, adevarata, ar trebui sa ai un loc in galeria marii famlii a sportlui romanesc.Sanatate sa-ti dea Dumnezeu sa te conduca permanent spiritul de fair-plai.

    RăspundețiȘtergere
  31. SINCERE MULTUMIRI NEA CALUTULE, MULTUMIRI SI FEDERATIEI, GUVERNULUI SI LUI BASESCU !!!

    RăspundețiȘtergere
  32. hai ca 'nea calutu' a mai prins un an ca starter.....intradevar palaria jos pentru nea Igor

    RăspundețiȘtergere
  33. dar mada bogdan mai face sport sau sa lasat????

    RăspundețiȘtergere
  34. sa ne raspunda tot calutul ....

    RăspundețiȘtergere
  35. Daca Domnul Antrenor Rata este prin apropiere de vreun calculator si este la curent cu cea ce se discuta las ruga si pe Dinsul sa scrie citeva rinduri. Nu este o obligatie ci doar din respect pentru acest sport. Poate este incomod pentru Dinsul sa comenteze astfel de subiecte ca selectia lotului olimpic 1993 dupa Mondialele de la Racice .Selectie care sa facut la o masa mare rotunda "banuiesc Eu". Sanatate Tuturor si Multe Medalii

    RăspundețiȘtergere
  36. hanches nu te mai agita ca nu ti raspunde.hai ca iti zic eu cateva despre ratusca.anu asta ca antrenor la kaiac baietii, la campionatul european din Rusia din 5 probe la care au participat kaiacul baieti doar la k2 200 a prins finala si au venit pe un loc 6.cu o trupa de baieti care cu un an inainte au fost cam toti participanti la campionat european si mondial.si una mai tare kaiacul de 4 in serii a tras cu un stroc iar in semifinale cu alt stroc si multe alte chestii....................nah acum sa decizi tu cat de antrenor este...........

    RăspundețiȘtergere
  37. voi nu aveti vacanta? sau din barfa va hraniti?

    RăspundețiȘtergere
  38. astea nu sunt barfe sunt pure adevaruri care trebuiesc descoperite una cate una.....dar ar fi f frumos dak ar citi si acei indivizi din federatie numiti conducatori.....care fac numai ce vor ei,nu ceea ce ar trebui sa faca

    RăspundețiȘtergere
  39. Te rog uitate in dictionarul limbii Romane si vezi care este definitia "Birfei" nu cred ca sunt un birfitor atita timp cit i-mi dau identitate inseamna ca stiu ce vorbesc.

    RăspundețiȘtergere
  40. ce credeti ca cei din federatie nu citesc?
    si ce vreti sa demisioneze? sa planga? sa le pese de noi? cand ei au facut cartile asa?
    ii lasa reci ... cainii latra, ursul trece, cam asa fac ei.

    RăspundețiȘtergere
  41. adv...selectiile astea dupa ce au fost facute??dupa ochii frumosi??sunt alti care au venit in fata si i-au batut pe cei din lotu de tineret si nu ia-ti bagat in lot...persoanele alea ce au??ce aveti cu ele???domnu liferi??da la dv ma refer..rusine sa va fie..RUSINE

    RăspundețiȘtergere
  42. Deci dupa cu se vede inca se practica acelas fel de selectii . Formarea unor loturi dupa preferinte nu dupa valori . Scuze nu vreau sa ma bag in treaba nimanui dar e ceva ce nu pot sa las sa treaca cu vederea . Sti-ti cum e, sa prins virusul asta de mine si nu ma pot scapa de el ma refer Kayak. Pai va las pe voi cu ale voastre si pina nu inchei salutari Domnului Rata poate are ceva timp pentru a scrie citeva rinduri . Cu stima si respect tuturor antrenorilor si sportivilor din FRKC. Semneaza Hanches

    RăspundețiȘtergere
  43. arhanghel's.production4 octombrie 2010 la 18:44

    " Sti-ti cum e, sa prins virusul asta " ?! Cea mai gramatica adevarata :)))))
    INCREDIBIL!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  44. Bine ca esti tu destept !
    Scrie tu mai multe daca esti vreun geniu necunoscut, si semneaza-te !(daca ai curaj) !

    RăspundețiȘtergere
  45. Loturile de juniori 2 cand se vor afisa?

    RăspundețiȘtergere
  46. din cate am inteles eu nu cred ca se mai face asa ceva anul acesta din lipsa banilor :|
    halal lot de juniori 2

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna seara!
    L-am cunoscut pe dl. Crinu Florin Ilie la Turnu Magurele, in urma cu vreo 30 ani:)), pe vremea cand era profesor de sport. Stie cineva cum poate fi contactat?

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  48. da-mi un mesaj la bogdanbuciu@ymail.com si iti dau eu telefonul lui.

    RăspundețiȘtergere
  49. buna ziua stimati conducatori ai federatiei romane kaiac--canoe,va doresc multa bafta sa aveti in noul an care vine,multa sanatate domnului barsanescu in mod special cu care am cam fost permanent la snagov,va rog nu uitati pe cei care au fost fideli ai acestui sport,iar cei care au merite deosebite nu trebuiesc da-ti jos din conducere.
    am sa va deranjez cu o vizita la federatie sa vedeti cine sunt.
    o zi frumoasa sa aveti bafta domnului igor lipalit.

    RăspundețiȘtergere
  50. Este pacat de copii astia care isi irosesc tineretea departe de familii si izolati de civilizatie in apropierea unui lac.
    Ce face federeatia pentru acesti tineri? Le da de mancare si un pat unde sa doarma? Majoritatea ar fi avut si acasa aceste lucruri.
    Dintre cateva zeci de sportivi stiti bine ca doar cativa ajung sa cucereasca o medalie. Restul reprezinta o umplutura de pe urma carora vin fondurile catre federetie si cluburi, bani care va asigurati si dvs salariile.
    Dar la ei v-ati gandit sa-i ajutati sa cereti la minister baremi sa le faca carti de munca? nu va ganditi ca isi pierd tineretea ? de ce efortul acesta pe care-l depun sa nu fie rasplatit cu o vechime in munca?
    Sunt mama unuia dintre sportivi, si apropo de cum s-a comentat mai sus modalitatea de selectie in lotul olimpic. Am urmarit indeaproape felul in care s-au facut calificarile si NU ATI FOST CORECTI domnilor antrenori. Ati fost si dumneavoastra sportivi si ati vazut cat de rau este sa-ti fure altul locul. De ce proliferati o astfel de practica?
    Va urez sa va lumineze Dumnezeu mintea, sa antrenati cu profesionalim acesti copii si sa faceti alegeri corecte!

    RăspundețiȘtergere
  51. Pe sportivi niciodata nu ii multumesti cu nimic. Ei au numai drepturi.

    RăspundețiȘtergere
  52. apropo mai stie cineva ceva de lotul de 200 trimis la navodari cu dnul lifere?

    RăspundețiȘtergere
  53. Toti va pricepeti la sport,de performanta,de la sportivi "ajutati",la parinti pacaliti(de antrenorii de club ).BF a fost ales prin vot,Presedintele a fost ales prin vot,asteptati pana la viitoarele alegeri ,tot votul va decide. In viata trebuie sa stii sa si pierzi.
    Si daca vreti sa aflati amanunte ,despre Lotul x,y,dati telefon(anonim),si informativa.Poate vreti sa sponsorizati. " Nu mor caii cand vor cainii."

    RăspundețiȘtergere
  54. Intrand pe acest bloob sa vad care mai sunt postaril ,am citit cu mirare polemica asupra loturilor, a sportivilor,antrenorilor si am fost surprins sa constat urmatoarele:loturile se formeaza prin selectii destul de riguroase,bun se mai intampla sa se strecoare si cineva neavenit ,dar asta nu inseamna ca ajunge pana la sfarsitu etapei de pregatire sa fie titular la vreo proba. Deci....Antrenorii unii de la steaua altii dela dinao altii de la diverse cluburi. Cum puteti spune ca daca in locul lui Florin ar fi fost Liferi alta ar fi fost componenta echipajelor. In primul rand echipajele daca nu stiti se formaza dupa mult munca cu tact cu atentie ca cei 2-4 sa fe compatibili atat ca mod de a trage cat si detimpii realizati la inceputul sezonului pe apa si nu ultimul criteriu este ochil antrenorului.Deocamdata elevul inca invata dela profesor si nu invers mai ales ca s-a demonstrat cu varf si indesat valoarea.Atfelca secundul nu are importanta din ce club sau de unde este ,impreuna cu antrenorul principal are rolul de a VEDEA perfomanta in candidatii la medalii pentruca aici in sport ,unde imi face impresia ca ati trecut cu totii nu exista rabat dela calitatea muncii nici la sportivi ,nici la antrenori.MA ASTEPTAM CA DUPA REZULTATELE MERITORII ALE CANOEI SA VORBITI MAI MULT DE ACEASTA REDRESARE, SA VA BUCURATI pentru ca in ceea ce priveste media este o bataie de joc Asta e necazul ca nu exista la federatie un serviciu de relarii publice care sa scoata in evidenta munca grea a baietilor in loc de cancanuri cum se intampla in fotbal unde nu se spune cum muncesc, se pling de efortul de a alerga 2-3 km. la antrenamente -Nu este nimeni sa spuna sutele de km. alergate pe vant ,ploai ,zapada si de sutele de km trasi pe apa i aceleasi conditii- pe bani putini si cu eforturi imense .Asta este dar nu va mai mancati intre voi si aici pe acest spatiu care parea sa fie unul care sa completeze lipsa de publicitate din media-sao compenseze.

    RăspundețiȘtergere
  55. Pt.anoimul anterior care mai crede in Mos Craciun. ;)
    Iti spun doar ca loturile de tineret si olimpic s-au "facut" inainte de competitia: Campionatul National de Tineret ce a avut ca scop si selectia pentru loturile mai sus amintite.
    Concluziile cred ca poti sa le tragi si singur.

    RăspundețiȘtergere
  56. se auzise acum ceva timp pe la loturi ca exista un loc de pregatire foarte bun la navodari! dar odata ajunsi aici sa dovedit total invers mancare lasa de dorit dar sa spunem ca nu din cauza bucatoreselor de acolo si mai mult din cauza oamenilor care trebuia sa se ocupe de asta in special antrenorului dar cred ca o face cu un anume interes cu toate ca unii sportivi sau plans! dar sa revenim si la partea cu pregatire. sala de forta unde nu este cadura, aparatele, si mai ales felul antrenorului de a motiva si explica sportivilor unele antrenamente! cu toate ca mai sunt si altele prefer sa ma opresc! nu stiu daca sunt adevarate toate astea dar am auzit de la fostii mei colegi! numai bine

    RăspundețiȘtergere