vineri, 2 iulie 2010

Campionatul European de Seniori Trasona (ESP) 2010 - Rezultate ziua 1









5 comentarii:

  1. Se pare ca pana acum e bine. Avem 3 echipe in finala a-I-a, cu ce se mai aduna din celelalte serii speram la 2 locuri 4-6 si un loc 8-9. Nu inteleg ce inseamna acel " X " de la K.4.f !? se vor inmulti oare ?. In compania echipelor de tineret ale marilor forte din k.c.cu care ne luptam la aceste C.E., cred ca la C.M. ne vom convinge ca nu mai existam in k.c. Dupa calificarile din 2011 vom fi mandri sa fim reprezentati la Londra de un arbitru, sa se mai auda si numele tarii la o editie a JO de k.c. Multumim din inima Base, Boc, Lili Galbenita si tuturor celor de sus (nu din cer !) care au avut bunul gand sa lase sportul pe ultimul plan.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai frate da pe alea de la fete de ce le-a mai dus pana acolo ?!, sa-si faca gloaba norma !?. Se pare ca FRKC incepe sa practice turismul, pai atunci de ce va mai vaitati ca nu aveti marafeti, oare cu acesti bani nu era mai bine sa continuati traditie regatei Snagov/Bascov ? Ce zici mai Marladene ? A tu nu poti sa zici ca esti in Spania, daca euro era in Bulgaria sigur trimeteai unul din votantii de la alegeri. Sunt curios ce scuze veti mai inventa, echipa tanara de mare perspectiva pentru JO din 2024. Bravos natiune !

    RăspundețiȘtergere
  3. care este problema cu fetele? nu tre` sa mearga si ele, e normal sa vedem unde ne situam pt obiectivul urmator

    RăspundețiȘtergere
  4. Fetele care au facut deplasarea sunt lotul de juniori(deci nu sunt fetele Irinei Gloaba), care au ca obiectiv campionatele europene de la sfarsitul lunii din Rusia, deci rezultatul de acum poate nu este cel mai fericit, mai ales din prisma increderii pe care trebuiau sa o prinda la competitia asta. Dar, cu grija de care cred ca sunt capabili cei doi antrenori se poate folosi experienta asta pentru un varf de forma fiziologic si psihologic la data care trebuie. Sunt sigur ca Diana, Roxana, Ionela si Sanziana au dat mai mult decat au putut la antrenamente si la competitia seniorilor. Pastrati increderea fetelor!

    PS: la competitia asta, si la cele viitoare putem avea doi arbitri din partea Romaniei, daca spiritul concilierii ii viziteaza in ceasul al 13-lea pe domnii responsabili.

    RăspundețiȘtergere
  5. acel X inseamna ca acele echipaje au iesit afara iar QS inseamna calificat pentru semifinala si QF calificat pentru finala :p

    RăspundețiȘtergere