marți, 27 iulie 2010

Regata de Kaiac-Canoe Cupa CSS 4 Bucuresti


    Sambata 24 Iulie 2010 a avut loc sub organizarea antrenorilor de la CSS 4 Bucuresti(Alecu Aurel, Georgescu Ion si Buciu Bogdan), cu ajutorul a 11 parteneri publici sau privati, regata de kaiac - canoe "Cupa CSS 4 Bucuresti". Concursul a prevazut cursele clasice pentru juniori (cadeti, jun II si jun I) si curse pentru seniori, masters, oldboys dar si amatori in ambarcatiuni de tura, gonflabile sau pliante. Aceste curse au constituit o mare atractie pentru participanti, la startul lor aliniandu-se numerosi fosti sportivi si pasionati de calatorii cu kaiacul.
La startul curselor ne-au onorat domnii Daniel Stoian - campion mondial si secretar general al FRKC si Hutan Radu - fiul marelui antrenor, alaturi alti fosti sportivi care prin ceea ce au realizat in viata de dupa incheierea activitatii sportive aduc valoare acestui sport. La festivitatea de premiere pe langa partenerii nostri ne-a facut deosebita placere de a premia domnul Vasile Daba, singurul campion olimpic pana in prezent al Romaniei la kaiac masculin, oficiul de crainic la indeplinit cu mult suflet domnul Marian Ionita, la arbitraj avand si alti arbitri de nivel national: Doara Mihai si Sarbu Marian. Au participat 7 cluburi sportive, din care unul din afara Bucurestiului, iar printre participantii de la amatori am avut oameni veniti din alte judete. Premiile au constat in medalii si diplome alaturi de premii in valoare totala de peste 3500RON, cupe si plachete.

Partenerii nostru sunt:
Stamate Mihaela, Neagoe Lucian, Stancu Stefan

Poze:
K1 F Sen+Jun 200m

C1 M Sen 200m (Grama George)
K1 B Jun II 500m
K1 B Jun I 500m
K2 B Jun I 500m (Heim Bogdan - Barbu Iulian)
K1 B Amatori Copii 200m(Neagoe Luca)
K1 B Jun I 1000m (Loc I - Cires, Loc II - Florea, Loc III - Cosma) si dl. Daba Vasile
K2 B Jun I 1000m (I - Cristea&Racu, II - Heim&Barbu, III-Petu&Petcu)
Mai multe fotografii aici.

5 comentarii:

  1. Foarte frumos dom. antrenori daca ai putea organiza mai des astfel de competitii ar fi foarte bine atit pentru sportivii cit noi iubitorii acestui sport indragit de multa lume dar prea putin mediatizat.
    Felicitari organizatorilor si sportivilor mult succes in continuoare

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte interesanta regata...pacat ca nu se face reclama ca sa vina mai multi sportivi la start...
    am fost placut impresionat de probele rezervate fostilor sportivi "old boys" merita si dansi putina atentie pentru tot ce au facut pt acest sport si ca drept dovada au fost prezenti intr-un numar fff mare.
    mai asteptam asemenea concursuri....

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place acest sport da nu am inaltimea potrivita de a participa trebuie sa cresc 6 cm i o luna datimi si mie un sfat va rog

    RăspundețiȘtergere
  4. uite sfatu: mergi la un club de kaiac si vezi daca e chiar necesar sa mai cresti. S-ar putea ca pentru performanta sa ai nevoie de ceva calitati, dar ca sa te plimbi cu barca nu iti trebuie decat 2 maini, de picioare s-a vazut ca se poate si fara si chiar in mare stil.
    Sau scrie aici: bogdanbuciu@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce fotograf bun ati avut..;))..Cel mai frumos concurs de pe lacul Herastrau, va tin pumnii ca si acest an sa faceti o cupa la fel de frumoasa,daca nu mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere