duminică, 22 mai 2011

Pt. anonimul "insistent in...loialitate"

Stimabile, cu toate eforturile pe care le-am depus, am incercat sa inteleg ce doresti de fapt!?! Ai devenit incoerent, pe deoparte imi dai dreptate(desi nu simteam nevoia, dreptatea ii apartine in exclusivitate lui Dumnezeu), pe de alta parte imi atribui niste calitati gratuit. Asociezi incorect termeni din lexicul limbii romane, "demnitate=rautate". Daca tu si multi altii, nu aveti parte de demnitate, daca nu stii ca fara orgolii nu exista performanta, daca nu stii ca fara demnitate nu exista autodepasire, esti fie unul "de-al lor" sau unul "vopsit", care uneori vrei sa stie lumea cine esti, si te semnezi, alteori sub masca anonimatului dai sfaturi care te depasesc in competenta. Chiar crezi ca loialitatea inseamna sa te injosesti sau sa te vinzi pe nimic, chiar crezi in conciliere fara rezerve ???

Chiar nu ai inteles ca m-am oferit voluntar sa-l consiliez pe B-deanu, chiar nu ai inteles ca mi-am oferit voluntar serviciile ca antrenor la loturile nationale de seniori, unde intr-adevar sunt multi sportivi si antrenori proveniti de la Orsova, chiar nu intelegi ca sunt multe "eminente cenusii" cu HQ -ul mult peste limitele umane(am vrut sa spun cu ...minus!!!)si de care nu ai loc sa faci ceva cinstit, chiar nu intelegi ca la nivel de conducere este instaurata dictatura si orice s-ar intampla nu sunt acceptati adevaratii profesionisti(cei cu performante concrete), ba mai mult sunt sanctionati gratuit(suspendati), chiar nu ai inteles ca nu sportivii sunt cei care-si aleg conducatorii, desi am propus de nenumarate ori ca sportivii trebuie cooptati si consultati in probleme tehnice, chiar nu ai inteles ca nu neaparat Zabet le sta in gat federalilor, ci in general ce se intampla la sectia de k-c a LTTL Orsova, chiar nu intelegi ca invidia si incompetenta sunt la rang de virtute, chiar nu intelegi ca sportivii de la canoe si nu numai, impreuna cu bravul Igor si secundul Florin, suporta incompetenta unor presupusi manageri, ca si alti antrenori de loturi, chiar nu intelegi ca trebuie rasplatite sutinerile electorale in detrimentul performantei ???

Nu crezi ca ar trebui sa-i intrebi pe alesii vostrii, de ce minunatii si bravii nostri medaliati mondiali au plecat la CM dela Poznan in acele conditii mizerabile, chiar nu crezi ca primul si cel mai interesat de performanta majora din Romania, sunt eu si colectivul tehnic de la Orsova, care "producem" continuu ?

Chiar nu intelegi ca ni se rupe sufletul cand vedem ca se pierd zeci, sute de valori juvenile ale k si c, din cauza incompetentei ???

Nu stiu cine te-a informat, eronat evident, ca eu as fi "stat" vreodata la sprit cu B ? sa fii convins ca nici nu se va intampla vreodata, iar la loturile de k-c, oficial, eu nu am acces, decat in particular cu sportivii, cu care de altfel am relatii excelente si pe care i-am apreciat si-i voi respecta intotdeauna.

Daca ce putin 10 % din antrenori, dar mai ales dintre "conducatori", ar fi cinstiti, corecti fata de ei insisi si de k-c romaneasca, in special, sau ar avea demnitate, atunci cu siguranta ca lucrurile ar merge altfel.

Daca tot "vorbesti" de o intalnire cinstita barbateasca, cred ca tu ar trebui sa dai primul dovada de asa ceva si sa te semnezi ! Chiar ti-e rusine cu numele tau sau ai anumite retineri de teama sa nu fii exclus din vreun "borcanas" ?!? Nu am inteles cine sunt cei care m-au sprijinit in momente dificile(poate ca mi-au mai dat si un picior in cap, cu speranta desarta de a se scapa de mine !) si ce-i cu palaria aceia si cui ii este mare(esti prea subtil pt. mine !) Nu stiu cat de mic esti, dar iti sugerez sa ai curajul identitatii, asa cum de altfel sugereaza si Liviu Dumitrescu mai sus. As incheia parafrazandu-te, " poate ar mai fi multe de zis", dar din pacate cei care ar trebui sa reactioneze la aceste "ziceri", sunt fie autisti, fie rau intentionati, ambele variante fiind total neproductive pt. acest sport minunat pt. care unii(din pacate f. putini !) il slujesc cu sufletul si inima !

S-auzim numai de bine !

Zabet

29 de comentarii:

  1. D-le Profesor,Doctor,Inginer,Antrenor Emerit,etc.,constat ca Dvs.sunteti singurul care vreti binele acestui sport,sunteti singurul care ganditi profund,care le stiti pe toate dar nimeni nu va intelege. Parca ati fost antrenor la lotul olimpic de fete ? si ? de ce au facut greva fetele si v-au cerut afara ? Parca ati fost presedinte la federatia asta, cine v-a sapat ? de ce tot ce era mai bun in magazia loturilor a ajuns la Orsova ? de ce in acea perioada nu v-a scapat nici o deplasare ? de ce in urma prestatiei dvs. la federatie la urmatoarele alegeri ati luat 3 voturi si nu ati avut taria sa recunoasteti esecul, parasind sala prin bucatarie ? Si ar mai fi ceva : cum de sunteti asa de partizan al d-lui Patzaichin, cand acum ceva ani in urma intrebati intr-o sedinta "...cat il vom mai suporta pe etrnul antrenor..", cand aveati coloana vertebrala dreapta, atunci sau acum ? Pana ne veti lamuri, lasati-ne asa anonimi si inculti, necunoscatori ai sensului real al cuvintelor,lasati-ne sa ne spunem si noi gandurile asa cum putem, nu ne mai dati lectii inainte de a va face un propriu proces de constiinta, considerati-va unul de-ai nostri nu unul care face eforturi sa ne inteleaga si sa ne suporte. Nu am semnat nimic din ce-am zis pana acum si voi ramane un anonim pentru dvs. dar sper ca multe din cele spuse de mine au fost intelese de marea masa a celor care nu se pot ridica la nivelul de intelect al dvs. Special nu am facut referiri la celebrul lagar de pregatire pe care-l conduceti de atatia ani ( e adevarat cu rezultate f.bune)tocmai pentru a nu trezi nostalgii amare, atat mie cat si unui mare numar de tineri de seama mea, care si-au ispasit pacatele adolescentei acolo. Cine v-a vrut raul d-le Doctor si de ce ? S-auzim.

    RăspundețiȘtergere
  2. D-le Anonim, Anonim, Anonim si alte titluri asemanatoare, etc., trebuie sa recunosc ca-mi plac provocarile si confruntarile, chiar daca adversarul este unul mic si...ascuns !
    Se pare ca dupa multe critici justificate privind modul de gandire si exprimare, unii "de-ai vostri", au fost elevi constiinciosi, si-au facut temele si au inceput sa mai si scrie surprinzator, dar laudabil de corect. Cu memoria cred ca stai putin mai "naspa", dar se poate rezolva cu ceva lecitina, din stocurile FRKC ! Si afirm acest lucru stiut fiind faptul ca am mai raspuns la insistentele intrebari, asa cum tu n-o poti face pt. ca nu vrei sa-ti "punem pe tava", "ispravile" tale, ascunse de persistentul ANONIMAT. Chiar trebuie sa-ti reamintesc ca fetele de la L.O. care au facut acea greva "spontana", au recunoscut faptul ca daca se continua programul de pregatire cu mine obtineau medalie de aur la JO din 2000, dar asa, doar un loc III si un loc IV. Cat despre prestatia mea la FRKC am mai spus-o, dar o repet ca la militieni, ca cele 10 voturi au fost cinstite si acordate de acei 10% care vor sa si munceasca si nu de cei manipulati politic sau puturosi.Cat despre rezultatele obtinute in mandatul meu si conditiile financiare si materiale, nu mai este cazul sa vorbim. Pe Patzaichin nu l-am numit "etrnul" (eternul, corect scris) antrenor, ci "vesnicul vicepresedinte", dar orice ati avea de contestat la Ivan, cartea lui de vizita, atat ca antrenor(secundat cu brio de Igor), cat si ca sportiv, va fi f. greu de egalat, iar pt. aceste fapte adevarate, am recunoscut ca merita toate onorurile.Magazia de la Snagov am golit-o intr-adevar, dar nu la Orsove, ci la cluburile de elita Dinamo si Steaua cu barcile cele mai bune, iar cu cele mai vechi, toate sectiile cu dorinta de performanta din tara. D-le (daca meriti acest apelativ!), nu stiu cine pe cine nu lasa in pace ?, caci eu n-am mai postat pe blog de f. multa vreme, dar daca cineva ma incita, ii voi raspunde, chiar daca acesta(ia) vor trebui sa faca eforturi considerabile, ca si tine, sa inteleaga. Pimele lectii de gramatica si literatura romana le-am oferit pt. cei ca tine, gratuit, urmeaza sa va invat in continuare sa va si semnati, fara sa aveti cu voi CI !!!
    Lagarul de la Orsova, ai vrut sa spui CEA MAI PROLIFICA SCOALA DE K-C, a dat k-c mondiale unele dintre cele mai valoroase elemente, scoala pe care tu, n-ai s-o poti construi niciodata. Iar in lagar, la Auschwitz, regret ca nu te-am lasat, atunci cand te-am dus sa-l vizitezi ! Te-ai calcat pe suflet atuci cand ai recunoscut valoarea scolii noastre si ai afirmat ca avem rezultate F.BUNE, ca de altfel din toate cuvintele si propozitiile, pe care cu greu probabil le-ai conceput, TASNESTE NUMAI INVIDIE SI VENIN ! Nu cred ca esti unul tanar, desi toata viata probabil ca ti-ai dorit, iar pacate cred ca ai cu duiumul. Daca ai fi unul care doreste binele k-c din Romania, ti-ai scrie si numele, dar cred ca-ti cer prea mult! Si in incheierea acestei postari, d-le Anonim, cum doresti tu conciliere, cand tu esti acela care cauti numai vrajba? Poate ca sunt unul dintre cei putini care-ti vrem binele, pune "osul la bataie" si munceste ca ne-am saturat de ANONIMI ILUSTRI ! Nu sunt convins ca cel care dorea conciliere este una si aceeasi persoana cu tine, poate esti unul, care se baga-n seama singur, impostor si diversionist, fara sa i-o ceara cineva!
    Si inca ceva, eu nu pot fi niciodata unul "de-ai vostri", atata vreme cat nu stiu cine sunteti si ce doriti ?!?
    Ai "auzit"... bine !?!
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa fie Nebunie ? Sa fie Infatuare ? Sa fie PARANOIA ? Se pare ca ultima varianta este si diacnosticul corect. Multa sanatate D-le Profesor.

    RăspundețiȘtergere
  4. P.S. D-le Profesor, revedeti textul scris si veti descoperi ca, "pimele" lectii de gramatica si literatura ...." sunt greseli la fel de omenesti la fel ca si "etrnul" postat de mine, diferenta fiind facuta de gradul de suferinta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonimule, chiar nu te-a invatat mama ta cand erai mic, ca nu este frumos sa vorbesti cu gura plina de... sau ca trebuie sa spui buna ziua si sa te prezinti?!?
    Nu-mi pare rau pt. tine, dar esti irecuperabil! Nu-ti pot transmite aceleasi urari, din simplul motiv, ca...nu existi ! Odihneste-te in continuare, caci grijile tale pt. altii..."dauneaza grav sanatatii" !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  6. D-le Profesor,sunteti pe calea cea buna, v-ati convins in final ca nu exist, deci ati realizat ca ati vorbit la stele, cam mult si cam plictisitor.Faptul ca nu faceti deosebirea intre a vorbi si a scrie, este scuzabil in situatia dvs., mai grav este ca a continua in acelasi stil, veti ajunge in stadiul de a pierde si cele 10 voturi dobandite in trecut. Personal cred ca cei din anturajul, redus, pe care-l mai aveti, daca sunt amatori de sah vor muta nebunul,sacrificandu-l, pentru a mai avea o sansa de castig. Nu mai folositi leptopul asa de mult, va poate prinde medicul de salon si ramaneti fara jucarie. Va rog sa credeti ca sunteti ultima mea grije si ca sa va conving am pus . Totusi, daca va linistesc "provocarile si disputele" recititi toate parerile anonimilor, de la nasterea blogului,certati-va cu ei, dati-le educatie lexicala, pedagogico-sportiva, dupa care trageti de concluzie spunandu-le : sunt singurul destept, prostilor. Va place nu ? dar rugati medicul sa nu consemneze asta in biletul de externare. Va saluta inexistentul. PS. nu incercati sa-mi raspundeti decat pe luna plina, veti avea o scuza, la fel ca si cainele care latra la selenusca.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bai anonimule, stii numai sa jignesti, macar spune tu ce ai facut pt.canoe sau kaiac ? Zabet macar ne ia toate medaliile, de aia il invidiem.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu cine esti anonimule, dar dai dovada de multa invidie, iar far-play-ul pt. tine este o necunoscuta ca si tine.

    RăspundețiȘtergere
  9. D-le profesor, chiar va bateti gura de pomana cu un personaj fara identitate, care se vrea purtatorul de cuvant al maselor. Noi nu il recunoastem si nici nu apreciem rautatea cu care vrea sa ne invrajbeasca pe toti. Noi marea masa va apreciem si tot ce se face la Orsova, chiar daca nu ne prea convine uneori la concursuri. Cel putin noi suntem fair-play!
    Misu

    RăspundețiȘtergere
  10. anonimule, bati campii !

    RăspundețiȘtergere
  11. Cel mai destept cedeaza primul. Lasati-l in pace pe anonim ca el a vrut sa ne certam.

    RăspundețiȘtergere
  12. DESPRE CE VORBITI DESPRE CARE DIN CEI DOI ANONIMI VORBITI? DE PRIMUL CARE SE SEMNA IUBITOR DE K-C SAU CELALALT CE A CONTINUAT DAR PE ALT TON "DISCUTIA" ??? ORICUM A FOST INSTRUCTIV SA MAI AFLAM NOUTATI DIN LUMEA CELOR FARA NUME !!!!SI CHIAR SI AL CELOR CU NUME ! MULTUMESC PENTRU NEANTELEGERE !!

    RăspundețiȘtergere
  13. Poti ramane toata viata ta ANONIM NEANTELES sau ILUSTRU NECUNOSCUT ! Pune si tu pe "tava"(blog), ceva din activitatea ta, caci Zabet nu se ascunde ca tine ! Cine esti si ce vrei ? Nu te-a inteles nimeni ! Numai stii sa jignesti pe toata lumea inclusiv pe "ai tai", care nici ei nu te mai suporta ! Si mai lasa...bautura !
    Nicu

    RăspundețiȘtergere
  14. Nicu , Misu,etc.=anonimi.sau pupisti.

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonimule,daca ai avea macar pe jumatate activitate de performanta, pe cata "clanta" si invidie ai, poate ar fi ceva. De ce crezi anonimule ca cei care nu te sustin sunt ca tine ?
    Iti vand un pont pe gratis: ai de grije, ca se pregateste eliminarea (raului), a ta, din borcan !
    Pupistul Nicu

    RăspundețiȘtergere
  16. Vine binele , uraaaaaa!
    Pupistilor. Sunteti papusi.
    Gica Anonimus.

    RăspundețiȘtergere
  17. Poate domnul Zabet sa ne spuna cati copii in grija lui la Orsova a batut in biroul dumnealui cu furtunul, un fapt care l-ar baga in puscarie in ziua de azi. Din fericire eu nu am primit acest tratament dar le am auzit tipetele.

    Pentru multi adolesceta la Orsova a fost amara, cei care au obtinut rezultate poate au reusit sa uite, altii poate nu.

    Inca un anonim.

    RăspundețiȘtergere
  18. Citi sportivi sunt cazati la vladucenu in garaj si cint platesc pe luna parinti? Poate ne sune dl Zabet si cine e patron la firma care asigura hrana la sortivi

    RăspundețiȘtergere
  19. Lasa ca , unii sportivi, merita acest tratament.Bataia este rupta din Rai.
    Si cu garajul,nu mai cred.

    RăspundețiȘtergere
  20. Este mai mult decat evident ca ano-nimicul, anoni-micul sau anoni-mucul radasca, e speriat rau si nu stie cum s-o mai dea ! Ba ca, ar fi fost sportiv la Orsova si nu si-a "luat-o", (timpul nu-i pierdut!o putem rezolva si acum, numai sa mai stii unde-i Orsova, chiar daca specializarea mea nu era "furtun-a", ci Kaiac-canoe), ba ca este...Gica anonimus, etc.! Chiar esti vreun securisto-comunist anchetator, ce sta in spatele oglinzii opace si pune intrebari, cu speranta de a afla cate ceva ?
    Chiar asa de frica iti este de mine, incat sa-ti renegi numele si identititatea ? Chiar ti-e asa de scarba, de sila, de tine insuti si de "faptele" tale, incat sa nu-ti poti scrie numele sau nu ai invatat inca ? Chiar te-as suna, asa cum scrii in text(daca o fi corecta exprimarea!), dar nu-ti scrii nici nr. de telefon !?! Sau scrii intentionat cu greseli incercand sa maschezi ceea ce de fapt nu poti ? Daca esti la varsta intrebarilor, de ce nu te prezinti, live, sa afli mai multe de la fata locului ?
    Chiar asa de frica iti este ca vei fi eliminat din borcan (ultimele vesti!), incat ti-ai pierdut uzul putinei ratiuni pe care n-o ai ? De frica ca-ti voi da in vileag toate "faptele" tale "deosebite", nici nu stii ce mai vrei ! Vrei conciliere, dar tu nu stii decat sa invrajbesti lumea !Chiar nu-ti dai seama ca ai ramas singur, caci asa patesc tradatorii si... Gica aninimus-ii ca tine ? Fi barbat si nu carlig de rufe ! Da-te in...primire ! Ce tot(h) o dai la...intors ? Asa de tare ti-e dor de Orsova ?
    Eu am raspuns intrebarilor tale, asa cum am stiut si nu numai acum, dar tu ai memoria ... varza ! Cred ca ti-am acordat deja prea mult timp si un anoni-...s.a.m.d ca tine, nu merita!
    Chiar am de organizat o competitie internationala de traditie, asa cum tu nu vei putea realiza niciodata si... chiar ma tii in loc !
    S-auzim numai de bine !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  21. daca tot ati suportat atata "tortura" din partea antrenorilor de ce ati mai ramas in sport...de ce nu ati renuntat???
    de ce nu ati spus ceva cand ati fost sportivi?si sa nu spuneti ca nu va-r fii ascultat nimeni pentru ca daca chiar erati hotarati sa faceti ceva pentru voi, ati fii facut si nu ajungeati acu niste frustrati care nu au avut tarie de caracter!!
    daca nu iti place un lucru si nu esti sigur pe ceea ce iti doresti atunci trebuia sa va afaceti o analiza a cea ce va doriti....acu sa aruncati cu noroi in uni e tarziu si pacat.poate singuri care sunt de vina pentru situatiile in care ati fost pusi, voi anonimi, au fost create chiar de voi!!la asta va-ti gandit...???
    si daca chiar nu va convine ce se scrie si ce se dicuta pe acest blog de ce continuati sa cititi si sa comentati.....
    care dintre voi anonimilor va-ti gandit sa faceti cva pt sportul acesta???inafara sa acuzati??
    nu iau partea nimanui doar ca nu va inatelg de ce aruncati asa cu vorbe cand ati putea face ceva constructiv pentru sportul acesta si pentru sportivi de acum....sa ii ajutati?sa popularizati sportul..poate sa aduceti ceva sopnsorizari ca tineri sportivi chiar sa aiba de ce sa faca acest sport??? ganditi-va voi anonimilor ca unii oricum ar fii ei ca persoana totusi incearca sa faca ceva pentru kaiac canoe

    mi-as scrie numele dar sigur nu ma cunosteti.
    p.s: tin sa precizez ca nu am praticat acest sport si ca parerea mea e stric personala si tot ce am scrie e cum vede un om din afara sportului aceste probleme

    RăspundețiȘtergere
  22. buna ziua ma numesc cosmin "" nu amonimul"" si vreau sa ii transmit un mesaj acelui anonim care abereaza si nu stie cu buletinul in mana pe ce lume traieste :
    Mai anonimule nu stiu de unde ai rasarit si tu ca ciuperca dupa ploaie dar cred ca au drept de vorba cei care au facut sportul asta si au ceva ideea despre el .in primul rand eu am facut canoe la olimpia bucuresti si la urma la steaua acum sunt antrenor de canoe in cipru si sincer iti spun ca si eu al luat o palma de la dl turcas mihai ( dumnezeu sa il ierte ) si sincer mia prins f bine nu lam judecat niciodata pt asta ,vrei sa stii de ce pt ca eu unul iubesc sportul asta mai mult decat pe mama care miai dat viata .auzi daca vrei cel mai bun exemplu din kaiac canoe care dupa mine ar trebuia sa fie imaginea sportului la fel ca ceilalti nastase nadia si hagi este ,iulian serban acestui baiat trenul ia taiat unul dintre picioare si la ora actuala este in flotila de aur a acestui sport sti prin ce a trecut el sau cel putin ai fost la el la spital ? nu mai abera degeaba veziti de sticlelel tale si lasane pe noi in pace sa ne traim clipele frumoase din kaiac canoe singuri .ai spus ca se pierd o garamada de sportivi din kaiac canoe da asta e adevarat dar sti care este cauza pt ca cei ca voi nu pot sa faca o evificare a acestui sport de cate ori ai adus un copil la kaiac canoe sau la orice alt sport ? te ai dus vreodata sa faci vreo donatie in bani pt sportul romanesc ? Tu in loc sa ii incurajezi pe sportivi nostri ce faci le patezi onoarea!? lasa ne frate cu balivernele tale . cat despre serban iulian bravo frate pt tot ce faci !
    anonimule daca ai ceva de spus ma gasesti pe facebook cu id Cosmin Cretu sau pe mess cretu_cosmin2006

    RăspundețiȘtergere
  23. Daca nu v-ai dat seama pana acuma, santem mai multi "anonimi" nu numai unul care trece de la un subiect la altul.

    Domnului Zabet ar trebuii sa-i fie rusine ca a profitat de pe munca sportivilor cazati la Orsova. Si-a batut joc de noi, conditii miserabile, "pizza" care era doar paine cu bulion pe deasupra, bataie si umilinta.

    Am suportat asta pentru ca iubeam sportul si vroiam sa ajung undeva, si intrun fel am ajuns, am luat medalie la mondiale.

    Turcas, dumnezeu sa-l ierte, era un nebun si nu ar fi trebuit sa fie lasat sa fie antrenor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Si ce? iti pare rau ca ai ramas?
    ca nu tea obligat nimeni?
    asa ca nu te mai plange.

    RăspundețiȘtergere
  25. Macar lu Zabet ii place sportu asta, ca la actuali conducatori ce sa zic. Numai dupa bani si putere ca sportivi nu conteaza la ei.
    asa ca degeaba va luati de Z.

    RăspundețiȘtergere
  26. cine stie ceva despre WOLF MARIUS

    RăspundețiȘtergere
  27. Bai..."pizza", esti acelasi "anonim ilustru" numai ca scrii in mod intentionat cu greseli. Daca ai luat medalie la mondiale inseamna ca ti-a prins bine "pizza" ! Eventual tie ar trebui sa-ti fie rusine, caci noi cei "adevarati" ne-am intalnit la Orsova de Trofeu si le multumim antrenorilor de la Orsova, mai ales lui Zabu, pt. ceea ce au facut pt. noi.

    RăspundețiȘtergere
  28. Mda, de ce nu-i dai si un pupic in cur cat timp esti acolo? Exact ce a facut Zabet pentru voi? A prestat un serviciu pentru care era platit de federatie ca doar nu caza lotul national pe banii propii. Am supravietuit cu mancare trimisa de acasa.

    Mi tin minte si cum mi-a multumit statul cu 60% impozit pe banii primiti pe medalie.

    Mda, am mult de multumit la multa lume.

    RăspundețiȘtergere
  29. Daca esti asa de "valoare" precum te pretinzi, arata-ne si noua medalia ta de la mondiale sau daca iti vine prea greu, scrie-ne proba si anul cand ai obtinut acest rezultat. Se vede treaba ca tu esti suparat pe toata lumea si nu te intelege nimeni!?! Cred totusi ca ai putea sa fii mai decent in exprimare, iar daca nu, treci pe la Orsova sa te "indrepti" si sa inveti bunele maniere.
    Cu parere...de rau pt. tine "anonimule ilustru"!
    Nicu pupistu'

    RăspundețiȘtergere