sâmbătă, 28 mai 2011

Deznodamantul selectilor din primavara

Acum 2 saptamani, am scris de invitatia federatiei la pista deschisa care a tinut loc de selectie. Si vad ca nu a fost afisate rezultatele, dar este scris pe site-ul federeatiei decizile luate dupa aceste piste.
S-a decis incetarea cooptarii de la lot a catorva sportivi pentru ca nu si-au atins obiectivele, asta e.....mai e si la anul o sansa.Lotul de tineret a fost dizolvat, iar sportivii au fost trimisi sa se antreneze la club.
Dar, selectia asta a avut si o parte buna, Mada Bogdan si Tudose Adrian, au fost promovati la lotul de seniori. Prima data cand am citit anuntul cu privirea la "pista deschisa" am fost foarte suspicios, dar pentru prima data am observat ca aceasta selectie, chiar a avut efect. Si pe aceasta cale vreau sa imi cer scuze, organizatorilor pentru ca am crezut ca selectia va fi un "fasssssss".
Dar, tot nu ma pot lasa sa nu ma iau un pic de federatie. Eu mi-am cerut scuze fata de organizatori ca nu am avut incredere in "pista deschisa", dar cine isi cere scuze fata de Mada Bogdan, sportivul privat de incredere, care a fost umilit cand nu a fost convocat in toamna la lotul de seniori. Atunci cand am scris ca nu mi s-a parut corect ca nu a fost luat sa se antreneze la lot, multa lume mi-a sarit in cap ca ii iau partea. Eu nu iau partea nimanui, eu imi spun parerea.
Oricum, tin sa felicit organizatorii pentru ca au tinut cont de "pista deschisa", pe sportivii Mada si Tudose ca au reusit promovarea, iar sportivilor care au fost trimisi la club sa nu fie demoralizati ca sansa lor va veni.
Apropo....urmeaza juniorii pe 08 iunie - multa bafta !

3 comentarii:

  1. Suntem in 16 iunie , nu sa scris despre Selectia junioilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. crede-ma pe cuvant: teoretic a fost o selectie a juniorilor, practic....nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adica ?sa tinut,fara schimbari?

    RăspundețiȘtergere