sâmbătă, 3 iulie 2010

Premiere C2-1000m Liviu Dumitrescu - Mihalachi Victor




13 comentarii:

  1. marfa.....felicitari fratiorilor....

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot canoea ! Bravo baieti, meritul este excclusiv al vostru, vreti si dovediti ca puteti, putea sa va antreneze si ala de-i zice lumea "piele fara sfarsit", voi aveti puterea de a invinge. Mai sus ma invata un cunoscator ce inseamna acel "X" din rezultate, multumesc !! si eu,in naivitatea mea,credeam ca este o formulma magica pentru multiplicarea valorii sportive ?! Si apropos, stiu ca fetele sunt junioare si a fost f.bine ca au luat un prim contact, inainte de C.E.juniori cu viitoarele adeversar, ca sa stie "pe ce plan se situeaza" !!??. e si asta o metoda de a gasi scuze. K.4 baieti o surpriza placuta, nu ca si rezultat ci pentru faptul ca dupa atatea umilinte si frustrari materiale au rezistat in lot si nu au luat calea bejeniei.Cred ca sperau la un "aur" sa-si ia viagera si sa-si caute norocul in alte zari. Oricum cand te uiti la matahalele ale care iau toate medaliile si te gandesti la "firavii" nostri, parca te simti mandru de brozul ala luat ca atata truda. Inca odata bravo baieti ! cinste voua si antrenorilor vostri. Va pupa pesimistul.

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari si pentru aurul din proba de 500m !
    mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. normal ca tot canoea, mereu a scios federalii din impas.

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitari Dumitrescu si Mihalache, sa va dea cine trebuie tot ce aveti nevoie si Dumnezeu sanatate, ca in voi este speranta pentru Londra

    PS: sonyc baga un articol despre Serban Iulian, ca si el a luat aur cu un timp excelent si daca va continua sa munceasca, la Londra merge sa castige, mai sigur decat orice alt sportiv roman.

    RăspundețiȘtergere
  6. fost kaiacist
    Felicitari canoistilor de la dublu, acest Dumitrescu este super sportiv, bravo lui, la fel si moldoveanului cu care trage si deasemenea felicitari si celor care au reusit acest transfer senzational pentru Romania. La kaiac a fost bine, se putea si mai bine, nu inteleg de ce au mers la Europene cu strocul asta, nu vede nimeni ca asta trage altcelva decit ceilalti 3 din echipaj, Florine fratioare, esti antrenor, tu nu vezi sau nu poti sa faci nimic ?
    De asemenea, nu inteleg de ce in aceste clipe de pionerat in cursele de 200 m, noi Romania nu incercam sa realizam nimic in acest sens, de ce nu facem si noi pregatire specifica pe explozie, starturi, etc. Consider ca aici chiar este paine de mancat, trebuie insa sa si vrem.

    RăspundețiȘtergere
  7. felicitari in special la canoe....ub kaiacul ala de 4 nu stiu ce sa intamplat,defapt era normal sa se intample,ce sa intamplat in sportul asta mai sunt cativa sportivi si voi antrenorilor de 2 bani ii da-ti afara rusine sa va fie,mi-e mila de ei cat muncesc.....

    RăspundețiȘtergere
  8. Pt fostul kaiacist,...un alt fost kaiacist...lasat de curind.
    La kaiac nu antrenorii fac echipajul, ci unul din cei 4, el i-a indepartat din barca rind pe rind, pe dubloul lui si pe cei de la Dinamo, cu care anul trecut a luat 2 medalii la europenele de tineret si locul 7 la europenele de seniori.

    RăspundețiȘtergere
  9. pa mada mic lai uitat, el la dat in goarna la stoian pe stefan in iarna cind la dat afara de la lot si acum vrea sa traga cu el

    RăspundețiȘtergere
  10. hai ca mam grabit fratioare, nu mada mic la dat in git pe stefan ci ala de care zici tu mai sus, de mada ziceam ca si pe el la dat la o parte

    RăspundețiȘtergere
  11. si care e ala fratioare....?????

    RăspundețiȘtergere
  12. bilby limbistul curatator de clei din urechile antrenori care la bagat din nou in gura biroului federal pe Stefan Vasile, colegul lui de barca si de camera pt a fi indepartat din lot.

    RăspundețiȘtergere
  13. Poenaru Cristian

    Bravo Alexandru Dumitrescu si colegului tau. Sunteti cei mai tari.

    RăspundețiȘtergere