sâmbătă, 10 iulie 2010

Hibiscus Sport

Imi aduc aminte, din viata sportiva ca cel mai mare inamic al meu era frigul. Perioada de toamna si iarna cand ne antrenam pe apa, cand ieseam inghetat la ponton de nu imi mai simteam degetele de la maini si picioare. Ma duceam in camera bucuros sa scap de hainele alea ude si reci. Ma uitam la colegi mei si parca eram pinguini., toti tremuram din toate incheieturile. Apoi, la al doilea antrenament se repeta povestea. Problema poate nu erau hainele, mai degraba uscatul lor. Am avut multe antrenamente cand plecam la antrenament ud, iar cand dadeam de frig imi venea sa plang.




Sincer, toamna si iarna, eu eram cu moralul la pamant, nu suportam frigul, iar hainele pe care le luam pe mine, 2-3 randuri cateodata, imi ingreuna foarte mult antrenamentul.
Cum se vede si in poza din dreapta. Cam asta era un echipament de apa pentru sportivi de performanta. Infrigurati, uzi, inghetati....ce sa mai, nu eram echipati corespunzator. Kaiacisti si canoisti stiu despre ce vorbesc.Brrrrrr....Ah...Si acum parca ma ia cu frig!Nu mai zic si de problemele noastre de sanatate ce apareau din cauza ca nu eram imbracati cum trebuia.
Cand plecam la concursuri internationale, ma uitam ca un copil la echipamentele sportive ce aveau sportivi din celelalte tari. Si vedeam standuri de la diferiti distribuitori, cu echipamente performante, mai ales pentru perioada toamna-iarna. Atunci eu ma gandeam cand va aparea si in Romania un distribuitor cu astfel de produse : haine impermeabile, echipamente din neopren : bluze, manusi, incaltaminte, huse pentru barca, bluze termice, chiar manusi pentru padele.
Spre surpinderea mea am gasit un astfel de distribuitor, din pacate pentru mine- deabia acuma, care ar putea sa ajute sportivii in antrenamnetele lor in perioada friguroasa : HIBISCUS SPORT.
Va recomand cu "CALDURA" sa intrati pe site-ul lor si sa va uitati la produsele lor. Pe langa echiapmentele mult ravnite, mai au si echipamente pentru Wildwater, Windsurf, Kite surf, Barci de pescuit etc....
Sper sa va fie de folos acest site.
http://www.hibiscussport.ro/

10 comentarii:

  1. buun copac, sonyc. De la Hibiscus Sport am cumparat acum 2-3 ani manusile pentru iarna-primavara pentru 8 sportivi si sunt foarte multumit, iar pentru anul asta sportivii mei au luat bluze din neopren foarte bune si rezistente, protectii fleece etc. Mai stiu ca si sportivii de la Piatra Neamt au cumparat echipament foarte bun de la Hibiscus, huse si haina impermeabila pentru frig.
    Iar ca sa vezi ce mica e lumea, Hibiscus Sport sprijina cu premii in echipament sportiv in valoare considerabila (peste 2000RON) competitia municipala CUPA CSS 4 BUCURESTI din data de 24 Iulie 2010, la care invitam pe oricine doreste sa participe fie in probele sportivilor, fie in probele dedicate amatorilor, sau la categoriile OldBoys si Masters.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) ce viata era cu ciorapii uzi ...all the time! ai dracu sobolanu, nu se uscau niciodata. si niciodata nu ajungeau indiferent cate perechi cumparam :)). bvo nike ptr articol ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru bogdan buciu!!
    Vino la Orsova sa vezi cum se fac antrenamete nu toamna ci in feb.si sa mai faci si baie sa te mai injure si Mita!!!! animalule care nu ai ce sa minca acasa ai venit aici sa mucesti nu sa manici etc. moldoven imputit care i aduce banisorii buni!!Dar in veata asta imputita pe care o avem nu numa noi sportivii totul se plateste cineva acolo sus vede toate ne dreptatile care le suportam !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pt. ultimul anonim
    Oricine vei fi tu cel care te "plangi" de conditiile de la Orsova:
    1.Nu esti obligat de catre nimeni,sa"suporti", ceea ce ti se pune la dispozitie la Orsova.
    2.Nu te obliga nimeni, de asemenea, sa accepti: sa primesti premieri(daca esti unul cu medalii), sa te speli cu apa calda non stop(daca faci vreodata si stii ce-i ala DUS !?!), sa ai calculatoare cu internet non stop, gratuit(pe care in loc sa le folosesti civilizat, le scoti bilele din mouse-uri, crezand ca sunt bomboane!), nu te obliga nimeni sa termini o scoala si poate sa mai si intri la facultate, nu te obliga nimeni sa mergi in deplasari prin toata Europa sau SUA(daca esti "marfa"!?!), etc.
    Orice activitate, dar mai ales cea sportiva de performanta, implica sacrificii, care bineinteles nu sunt obligatorii pt. nimeni.
    Cine te opreste "intelectualule", care abia stii sa scrii cateva randuri si alea fara inteles, sa parasesti acest club? Ai venit cumva la Orsova sa termini o scoala, fara sa stii cum te cheama fara CI in mana sau fara sa stii sa te semnazi? De ce nu scrii pe acest blog, curajosule, ce mizerie ai in camera ta zi de zi, fara sa incerci macar sa traiesti civilizat? Cine esti tu si de unde vii oare ?
    De ce nu ai atat sange in vene, sa iesi in fata sa-ti arati identitatea, sa stie toata lumea ce valoros esti tu si cum nu ti se pun la dispozitie cele mai bune conditii ?
    Pt. cultura ta generala, ar trebui sa-i intrebi pe marii campioni olimpici, mondiali sau europeni ai Romaniei, proveniti de la Orsova, in ce conditii au facut ei performanta la acest club !?! Intreaba-l pe Florin Popescu, daca stii cine este, cum indura frigul din ianuarie-februarie pe apa, dar cu speranta indreptatita ca intr-o zi va ajunge cineva. Si a ajuns, cel mai bun produs al canoei romanesti de la Potzaichin incoace !
    Fi barbat, lasa carcota de-o parte si treci la treaba serioasa ca nu-ti spune niciun antrenor nimic, daca esti muncitor, serios si cuminte !
    Invata sa faci performanta, ca cei mai multi de la aceasta sectie !
    Rostul acestui articol nu era cel pe care l-ai inteles tu, dar daca vrei,iti putem traduce !?!
    S-auzim numai de bine !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru Zabet ,
    aveti dreptate in ce ati scris , peste tot in lume se face la fel performanta ... toamna - iarna..etc , problema este de ce tineti un retrardat mintal antrenor , cind toata lumea spune ca nu stie deloc sa se comporte cu sportivii etc chiar toata lumea este timpita ? lenesa ? inculta ?
    e vorba de Vladuceanu , noi credem ca va are cu ceva la mina , alta explicatie nu avem ,
    Tipul asta Vladuceanu nu are ce cauta intr-o institutie de invatamint

    salutari de la un incult ( ma doare deja capul pentru atiata scris ) , etc dar om ,,,,om cu sentimente cu mindrie etc nu animal
    poate ii explicati dumneavoastra diferenta dintre om si animal intelectualului Mita ( fara Tz???)

    RăspundețiȘtergere
  6. mai oameni buni, un club sportiv scolar nu este mosia nimanui, nu poate nici macar cel care autoritatea morala suprema acolo sa dea afara un profesor, deci nu i se poate cere domnului Zabet sa il mai tina sau sa nu-l mai tina pe Vladuceanu.
    Iar in alta ordine de idei, la noi la romani, dar cu atat mai mult la kaiac-canoe ne-am format prostul si uratul obicei de a vorbi, dar mai ales de a ne forma opinia despre o persoana doar din auzite sau pe baza unui numar mic de experiente cu respectiva persoana. Nu stiu cati dintre cei care spuneti ca Mita este nu stiu cum ati stat de vorba vreodata cu el, sau l-ati urmarit la campionat. Cred ca ati fost atenti numai cand certa vreun sportiv sau il pedepsea, dar actiunile lui la campionat au fost mult mai multe, ati preferat sa le observati doar pe cele negative.
    Puneti botul la cei care plimba vorba si pupa in cur si vom ajunge niste alienati incapabili sa mai vorbim lucruri insemnate. De mistouri si de discutii superficiale sunt pline sedintele si intalnirile noastre. Na!

    RăspundețiȘtergere
  7. ba tu lai da afara pe nasul ficei tale????? care e si ea antrenoare!!!!!!!! dom buciu mata esti rupt de realitate !!!! sunt copii care nu au rezultate si parintii le platesc masa si cazarea de ce???? daca vin la scoala normala sunt varza. Si ce spune dom ZBETA e la fel cum a spus basescu sa traiti bine!!!!!! campanie electorala sa vina prostii la OOvot

    RăspundețiȘtergere
  8. cum degenereaza subiectul....
    era vorba despre altceva in articol. nu mai bine ne concentram pe ce vroia sa spuna?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pt. anonimul...cu "sentimente de mandrie"
    Trebuie de fiecare data sa apara un "INCULT"(el s-a definit asa!), frustrat, "curajos"(a se citi las), atotcunoscator, care in urma unor traume psihice crede ca i se permite orice sub masca anonimatului.
    Bineinteles ca subiectul propus de autor este cu totul altul, insa "EMINENTA CENUSIE", cu gandurile lui bolnavicioase, a gasit prilejul sa mai blameze odata activitatea de la Orsova. Cu siguranta ca a mai facut-o si o va mai face, neavand puterea si curajul sa apara la un dialog deschis, daca tot vrea sa fie un virulent purtator de critica !
    Nu voi mai cadea in capcana de a-i da satisfactie unui personaj frustrat, care se crede "TOATA LUMEA" si nu-i voi mai raspunde.
    Si apropos, nu ma numesc, ZBETA, si cu atat mai putin "basescu"(scris probabil din respect sau nestiinta cu litere mici !?!)
    Un sfat gratuit: CONSULTA UN PSIHIATRU, ai mare nevoie de asa ceva !
    Sa te...faci, BINE !
    Zabet(corect scris)

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua,

    De cat timp urmaresc acest blog, remarc un singur aspect. Indiferent de subiectul articolului, marea majoritate a comentariilor duc catre discutii in contradictoriu si jigniri.
    Chiar foloseste cuiva?

    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere