duminică, 27 iunie 2010

Lotul Romaniei - Campionatele Europene Trasona 2010

Kaiac Baieti: Stefan Vasile, Ioneticu Toni, Porcarasu Iustin, Neagu Traian
Canoe: Dumitrescu Liviu, Mihalachi Victor, Silviu Simioncenco, Simion Mihali, Bogdan Nicolae, Florin Comanici
Paracanoeing: Iulian Serban

19 comentarii:

  1. kaiac fete:MUTESCU DIANA;SCHIPOR IONELA;MICUTARI SANZIANA;BORHA ROXANA

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. succes echipei, in mod special le urez bafta lui Stefan Vasile si Iulian Serban(despre care am incredere ca isi va castiga proba).
    Mult succes si incredere in munca pe care ati facut-o pana acum!

    PS: Mult succes si fetelor de la juniori, extraordinar lucru ca prind o competitie importanta inainte de europenele lor, se vede ca echipa (antrenori+sportive) vrea sa "dea buful" anul asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buciule, scuza-ma, dar o cam dai in strachini. Pai dupa mintea ta chiar nu observi ironia din postarea anonimului anterior. Doar esti antrenor de kaiac ce naiba! Inainte de a mai posta, te rog, judeca putin.
    Ciao.

    RăspundețiȘtergere
  5. acum daca fetele respective or fi primele din lot, sau la cate fete de la orsova sunt la loturi nu m-ar mira ca in k4 sa fie doar de la orsova.
    Si prefer sa nu judec prea mult, e plina tara de analisti.

    RăspundețiȘtergere
  6. iar daca sensul ironiei este ca mergem la europenele de seniori cu junioarele, nu o gasesc o ironie. Aste e nivelul nostru. Sa mai si radem de asta ca si cand noi, restul, putem mai mult?

    RăspundețiȘtergere
  7. E vorba ca junioarele nu pleaca la CE de sen.
    Poate acu intelegi/pricepi/realizezi si tu ironia.
    La naiba cum poti sa-ti imaginezi macar ca ar pleca junioarele la seniori.
    Chiar asa esti pe dinafara! Scuza-ma!

    PS: adevarul este ca te-ai grabit cu comment-urile si, cum se mai spune, "ai cam pus botu".

    RăspundețiȘtergere
  8. se poatea sa fiu eu pe dinafara, alaturi de cei care au vazut ca si anul trecut au mers junioarele la mondialele de seniori, si la cupa mondiala. Ce sa-i faci, tinerii se grabesc tot timpul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dl.Buciu, intr-adevar junioarele anul trecut au participat dar doar la o etapa a cupei mondiale de seniori si nu la un campionat mondial sau european de seniori ceea ce este o mare diferenta.
    Parerea mea este ca oricat de extraordinar ar merge sportivii juniori acestia nu ar avea ce sa caute la un CM/CE sau cupe mondiale de seniori.

    PS: Si eu cred ca graba de a posta este a ta tinere ;) plus ca ar trebui sa fii mai informat numai si numai prin prisma faptului ca esti antrenor de juniori si ar trebui sa fii la curent cu rezultatele pe care le-au obtinut loturile de juniori.

    RăspundețiȘtergere
  10. imi cer scuze, dar eu tin minte ca fetele de la juniori au facut deplasarea in Canada la MONDIALELE DE SENIORI ba chiar au si participat. Iar despre participarea junioarelor la europenele de seniori anul acesta am siguranta ca se va intampla.

    PS. la mine ma refeream cand ziceam de graba si de tinerete.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu trebuie sa-mi cer scuze.
    Trebuie sa recunosc ca ai avut dreptate cu participarea junioarelor la CM din Canada. Nu am primit informatia corecta deci... graba asta tinereasca :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Parior
    Succes canoistilor care pot veni cu 1-2 medalii, la kaiac baieti,.... bafta (!), anul asta si finala a 2-a va fi o mare performanta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Obisnuit ca pe acest blog majoritatea interlocutorilor mei sa fie orice numai fair-play si diplomati nu, am avut placerea sa vorbesc cu Capitanul Nemo. As fi spus asta chiar daca situatia nu imi dadea dreaptate.

    anonimului care a mentionat: "esti pe dinafara" si "ai cam pus botu" ii transmit: May you live forever!

    RăspundețiȘtergere
  14. pentru pariorul anonim,
    Esti pesimist pariorule, cred ca stii mai multe, si eu am ceva dubii, insa sper ca baietii de la kaiac sa ne contrazica.

    RăspundețiȘtergere
  15. La kaiac baieti, tot ce s-a cladit in ultimii 3-4 ani (medalii pe la europenele si mondialele de juniori, europenele de tineret, finale la europenele de seniori)s-a dus pe apa ... snagovului.
    Sper si eu, ca si ceilalti interlocutori, sa fiu un prezicator "prost", si sa nu am dreptate...
    amr 5 zile.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu stiu ce stiti sau nu dar se vede ca va doare undeva de kaiac-canoe, altfel trebuia sa vedeti ca un antrenor sta sa moara langa sportivii si pentru acest sport care i-a fost viata iar altul a lasat pensia si linistea de-o parte pentru a pune umarul ca acest sport greu sa nu moara de nepasarea unora de cupiditatea altora sau de lasitate la aceste timpuri dificile -Asa ca mai incet -urati-le succes baietilor si asteptati sa vedeti ce face pasiunea

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce bine,anonimule, că pe tine te doare într-altă parte de kaiac-canoe! Vorbești de nepăsare, cupiditate sau lașitate, dar ce zici despre orgolii nemăsurate, invidie, incompetență și, da, cupiditate?!? Ați „reformat” din temelii acest sport, reșapând niște personaje tragi-comice, fără să vă gândiți o singură clipă că adevăratele victime ale mârșavelor voastre manevre de culise sunt acesști copii minunați. Asumați-vă o dată pentru totdeauna mârșăviile pe care le-ați făcut și fiți fericiți că v-ați atins scopul. De-acum , nimeni și nimic nu vă mai stă în cale să vă demonstrați capabilitățile.

    RăspundețiȘtergere
  18. Faci cumva parte din clubul gloabelor anonimule(o), pai chiar ai uitat ca cei despre care tu vorbesti cu atita compasiune, sunt de fapt aceiasi cu cei care, cu "pasiune, lasitate si cupiditate" i-au indepartat pe Ivan, pe Zabet, pe Alecu si pe cei care au realizat totusi ceva pentru sportul asta. Nu cumva va cautati scuze inca de pe acum ?
    I-a obligat cineva pe cei 2 sa moara pe malul lacului, i-a obligat cineva sa nu stea linga familiile lor, mincandu-si linistiti pensiile ?
    Vorbesti de "nepasarea unora de cupiditatea altora sau de lasitate", da, ai dreptate, asta-i tabloul si imaginea care va caracterizeaza, adaugind aici si ceea ce a scris antevorbitorul meu "orgolii nemăsurate, invidie si multa incompetență ".
    Succes si bafta baietilor !

    RăspundețiȘtergere