sâmbătă, 24 aprilie 2010

Campionat National de Primavara - Fond si Viteza (amb.mici) Juniori I,II, si Cadeti

Marti, 27 aprilie 2010, pe lacul Bascov de langa Pitesti se va da stratul Campionatului National de Fond pentru Juniori I , II si Cadeti. Probele se vor desfasura pe distantele de 4000m la Jun I, respectiv pe 3000m la Jun II si Cadeti. Dupa competitia de fond va urma concursul de viteza, unde sportivi se vor intrece pe distantele de 500m si 1000m.
Urez concurentilor multa bafta, iar sportivilor care participa pentru prima data la un campionat national un calduros bun venit in marea familie a kaiacului si canoei.

4 comentarii:

  1. Se cuvine o rectificare : concursul incepe MARTI 27 aprilie 2o10 iar probele de fond vor fi URMATE de cursele pe distantele de 500 si 1000 m.(Conform DEX : a precede = a fi inainte de...).

    RăspundețiȘtergere
  2. Va rog frumos sa ma scuzati pentru greseli, mutumesc pentru corectare.

    RăspundețiȘtergere
  3. s-a terminat concursul.
    Au fost lucruri interesante de vazut, pacat ca nu am avut mai multi spectatori, competitia desfasurandu-se in cursul saptamanii. Nu am fost atent la canoe, dar la K2 B Jun I toate distantele spectacolul a fost asigurat de componentii lotului de la Pitesti, Constanta si Turnu Magurele, la K1 B Jun I Calatoae a aratat niste chestii interesante in materie de tactica de cursa, iar la juniorii II Maniachin si Cires au fost actorii principali. Si la fete a fost frumos, pacat ca in afara de o proba-doua numai Orsova a luat titlurile(uneori si argintul sau bronzul).
    Mult succes lotului, in special fetelor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare mi-as fi dorit sa-i intalnesc la acest campionat pe cei care au invidia directionata, spre clubul din Orsova! Palmaresul LTTL Orsova la acest campionat este: 58 medalii: 28Au, 17Ag, 13Br si un total de 690p(urmatoarele 10 sectii au acumulat impreuna puncte, cat Orsova). Este adevarat, ca au fost unele curse la care toate cele 3 medalii au fost obtinute de sportivii orsoveni, sau 2 pozitii de pe podium, dar nu numai la fete, ci si la KB JII 500 si 1000m, sau la C2 JII 500m sau altele. Pt. toti cei care contesta activitatea de la Orsova, va transmit din nou: "Poftiti la munca serioasa", daca puteti si stiti !?!
    S-auzim numai de bine !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere