duminică, 28 martie 2010

Reacţii după Adunarea generală a FRKC - 2010 de ANONIMUS

Lingăul Lung(u) şi alţi lingăi…Braconierul peltic şi pehlivan care abia dacă reuşeşte să articuleze 2 cuvinte formate din câte 2-3 litere, ca să ai şansa să poţi înţelege ce spune, s-a trezit peste noapte cu dureri acute de hemoroizi, căpătaţi de pe vremea când bracona peşte şi stătea cu fundul în apa din lotcă şi cu ficatul plin de alice de plumb, de pe vremea când încerca să vâneze nu ştim ce !?!, s-a trezit vorbind când trebuia să… tacă !

BĂI INTELIGENTULE”, ai distrus o secţie de k-c, Danubiu Tulcea, care pe vremea când Igor Lipalit o păstorea, era cea mai eficientă şi prolifică secţie de k-c din ţară, cu istoria multor campioni olimpici, mondiali şi europeni, cu Vasile Dîba cap de afiş.


Pe Igor l-ai bârfit, răsbârfit şi „săpat”, până când acesta din urmă a renunţat, pe Ivan nu mai vorbim şi pe alţii la fel, chiar pe cei din actuala conducere din care faci parte acum, vezi Doamne ce tare eşti tu, pt. că eşti…borcănar! Chiar nu crezi că ar fi cuviincios din partea ta, să ai un minimum de respect faţă de valorile k-c din România, sau poate ţi se cere prea mult, neavând cunoştinţele necesare despre termenii respectivi !

Expresia, peltic pronunţată, sau inventată de… „pupcurist” îţi aparţine şi era destinată oamenilor pe care acum chiar tu îi „pup…cureşti”, doar pt. a te ţine pe la loturi, căci „acasă”(adică la club), pt. tine nu mai există !. Dacă ai adus destul peşte şi mai eşti şi „valoros” , de ce nu te-au numit antrenor la Lotul olimpic de canoe? Tu chiar nu ai constat că „eşti a N-şpea spiţă la căruţă”, că le-ai dat votul şi acum… te-au agăţat aşa de tare, ca pe un peşte în plasă, încât ai devenit un slugoi necontrolat şi penibil şi s-ar putea să rămâi cu …plasa !

Băi „viteazule”, până una alta, ai îndatoriri şi datorii mari faţă de k-c românească ! Respectul pe care ar trebui să-l arăţi(dacă eşti în stare ?!?), faţă de instituţia care te-a format şi care îţi dă o pâine să mănânci, nu înseamnă, lingăismul de care dai dovadă în faţă şi vorbitul pe la colţuri sau pe la spate, când nu eşti în preajma federalilor !( se numeşte că eşti pervers !) Mai aduci saci de peşti braconaţi, cu care să-ţi cumperi neştiinţa de a scrie(cred că este deja prea mult pt. tine), nişte banale înscrieri sau pt. a căpăta bunăvoinţa celor pe care acum îi proslăveşti(pup…cureşti), iar mâine poate îi vei blama(dacă nu pricepi anumite expresii sau termeni, te rugăm să consulţi lexicul limbii române, pt. traduceri !) . Până la urmă care sunt faptele tale eroice pt. care acum te erijezi în ceea ce tu nu poţi fi niciodată ? Tu poţi ajunge vreodată la faima şi valoarea celor pe care i-ai „săpat” o viaţă întreagă, pe Igor Lipalit, profesorul şi mentorul tău şi pe Ivan Potzaichin, personalitatea nr. 1 în k-c românească ? Dar dacă te-ai consacrat în pupat(ştii tu unde), poate te perfecţionezi şi rămâi aşa, este şi asta o specializare de mare viitor, în care poţi avea mari succese, numai… să nu renunţi!

Ai încercat să abureşti(pe cine, nu ştim ?!?), că ai fost contactat, pt. a fi angajat cu contract pe undeva prin Anglia(oare ?) şi dacă totuşi ar fi fost aşa, tu chiar crezi că „ăia” sunt aşa fraieri să accepte un semianalfabet ? Mai bine ţi-ai vedea… „lungu nasului !!!

Tăcuţii aplaudaci ciauşişti, organizaţi premeditat pt. intervenţii „ spontane”, bieţi nevertebraţi comunişti, fără nici o carte de vizită în k-c românească, reprezentanţii unor structuri sportive, care cad după formatul A4 al hârtiei cu clasamentele FRKC ale fiecărui an, nu vă este teamă că nu va mai ajunge hârtia igienică folosită de cei pe care acum şi altădată, consecvent i-aţi… deranjat…pe la spate ?!? Persoane fără caracter, obişnuiţi să trăiţi numai din firimiturile aruncate cu… greaţă de cei pe care acum îi slugăriţi ?!? Dacă totul este bine şi frumos în această activitate, de ce nu ieşiţi cu pieptul în faţă să spuneţi răspicat performanţele la k-c din ultimii 4 ani, sunt sublime

DAR, DIN PĂCATE, LIPSESC CU DESĂVÂRŞIRE !!!

După ce aţi citit „ATENTATELE LA GRAMATICA LIMBII ROMÂNE”, (traducere: rapoartele distinşilor voştri aleşi), mai aveţi curajul să vă credeţi deştepţi ?!? Taxele majorate pe care le-aţi aprobat mecanic şi dirijat, vă vor ajuta să fiţi mai bogaţi(!), sau marea majoritate, care v-aţi abţinut la votarea unor probleme banale, veţi deveni mai valoroşi ? Mai speraţi să mai aveţi loturi de JII la cluburile voastre(acasă) ? Promisiunile electorale făcute de cei pe care îi slugăriţi cu atâta patimă, au rămas o amintire pt. voi, ce veţi face acum ?

Nu aţi constatat că nu sunt fonduri financiare la FRKC, nici pt. pregătirea şi participarea seniorilor la competiţiile oficiale ? Cum vă veţi recupera… „investiţiile” de la „Alegeri” ?

Un Buciu palid, care a încercat…ceva ce nici el nu ştie dacă este valabil, dar nimic concret despre PERFORMANŢA pe care o tot invocă în postările pe acest blog. Ne-am fi aşteptat la mai mult de la tine, „piele lungă” !

Aţi ascultat un „bătrân etnic” (îşi renegă etnia, oricare o fi aia), ramolit, fără substanţă în ceea ce vroia să spună(oricum se „împiedică” frecvent în limba… română, pe care recunoaşte că nu o …cunoaşte), care vă manipulează de ani buni prin „clanţa” pe care nici el nu şi-o mai suportă, minţind cu neruşinare(că doar altceva nu a fost în stare să facă toată viaţa lui), ca şi în campaniile la care voi aţi consimţit ! Singurul adevăr recunoscut după mulţi ani a fost acela, că a fost „adus” în federaţie de Zabet şi că lucrarea scrisă…cu picioarele, probabil, pt. ocuparea portofoliului de secretar general pe „vremea lui Zabet”, a sustras-o de frică să nu fie citită şi de alţii !?!

Stimaţi aplaudaci, continuaţi să vă minţiţi pe voi înşivă şi pe cei pe care mâine îi veţi scuipa ! Încercaţi ceva prin agricultură, că mult nu mai este nici acolo prea mult de…minţit !!! Pentru relaţii suplimentare, contactaţi-l pe Zdurcea !

„Neânţeleasa şi selecţionera”, Marina Igorov, care are ca obiectiv principal să-i înveţe pe copii cum să ţină furculiţa şi lingura în mână, atunci când mănâncă. Chiar ar fi bine să-i înveţe aşa ceva pe copii(sportivi), dar nu ştim pe care dintre ei?!? Oricum ar fi benefic şi acest lucru decât să-i înveţe…vodkă, băutură pe care trebuia să o ascundă în birou ori de câte ori avea controale din partea rectorului de la ANEFS ! Nu ai reuşit… d-na doctor, să-ţi dai seama până acum de penibilul prezenţei tale în cadrul mai multor organizaţii, inclusiv FRKC ? Îţi acordăm tot respectul pt. handbalista de mare valoare, vicecampioană mondială, Maria Bosi, dar k-c numai cu propriul copil, de altfel f. dotat şi talentat, pe care l-ai zăpăcit de tot, nu se poate face !

Revin-o cu picioarele pe pământ şi vezi ce poţi face în continuare, ca să poţi fi luată şi tu în seamă la…k-c !?!

Chiar vrei să ne înveţi ce este şi cum se face selecţia ? Am fi dispuşi să învăţăm ceva de la tine, dar nu ştim ce ! De altfel nici tu nu cred că ştii, ce vrei de la tine însuţi !

Un biet şi ofilit Crin(Ilie), care crede cu convingere că lipsa performanţelor FRKC, se va rezolva prin...schimbarea tricourilor de campion !

Sau poate încerci numai să te pui bine cu MONOLITUL, pt. posibila funcţie, de antrenor federal ?!?

Un director de club, Olimpia, prieten cu Zabet, care încearcă ca un sisif, să-i facă pe federali să înţeleagă că organul FRKC - Colegiul central al antrenorilor- nu are putere de decizie în cadrul federaţiei. Singurul care a recunoscut că propunerile lui Zabet sunt bune.

Un alt director de club, din Piatra Neamţ, care ne invită în Moldova, cu ospitalitatea moldoveanului jovial.

În rest oameni blazaţi, umili, aplaudaci „spontani” fără reacţii la CATASTROFALA SITUAŢIE, mai ales performanţială şi financiară, a FRKC.

O adunare generală(constataţi scrierea cu litere mici) plată, anostă, cu o durată de doar 1h şi ½, fără luări de poziţii tranşante, în care nici măcar reprezentantul MTS, nu a avut curajul să spună REALITATEA despre k-c românească, pe care doreşte să o părăsească. Un preşedintele nesigur şi depăşit, ca de obicei, care abia a articulat 2-3 propoziţii, cu obişnuitele dezacorduri gramaticale, despre cu totul altceva decât PERFORMANŢĂ, sau unele propuneri pt. redresarea situaţiei catastrofale, în care el şi acoliţii lui din MONOLIT, au adus această ramură sportivă, altădată cea mai titrată din România.

Un nou secretar general(fost antrenor federal, fost angajat…al lui Zabet ?!?), care ne-a prezentat nişte clasamente eronate şi care are o fixaţie(repulsie), faţă de acest blog, pe care îl socoteşte ilegal şi periculos(oare pt. cine?), dar pe care sigur îl citeşte şi nu recunoaşte ! Tot el încearcă să ne convingă, că noile taxe vor rezolva… performanţa la k-c !?!

Singurul care a criticat virulent, în stil pamfletist, criza acută prin care trece FRKC de 4-5 ani încoace, a fost Zabet, care a deranjat până peste limitele suportabilităţii, prin adevărurile supărătoare enunţate şi…cronometrate(a folosit şi fluierul la…expunerea mincinoasă a bătrânului etnic !).

A utilizat eficient cele 10 minute, acordate abuziv de preşedinte(doar nu a avut aprobarea Adunării generale, nici nu s-a supus la vot, a fost doar o sugestie) luărilor de cuvânt, a expus propuneri pertinente şi la obiect, chiar dacă nu a fost apreciat de nevertebraţii aplaudaci ceauşişti. A propus, ca revers, la sugestia palidă a preşedintelui, 3 minute ca timp de expuneri !?!

A fost întrerupt, dar fără succes, de MONOLIT şi i-a apostrofat pe acoliţi.

A citit tot ceea ce a postat pe acest blog, în plus a cerut încă de la bun început DEMISIA conducerii federaţiei şi a enunţat, nu în ultimul rând, o propunere cu efect: Ivan Potzaichin - preşedinte de onoare, iar Florin Popescu şi Mitică Pricop, vicepreşedinţi de onoare, de asemenea , ai FRKC.

Reacţiile au fost unele penibile, pt. nişte necunoscători(acei aplaudaci ceauşişti), ai adevăratei PERFORMANTE SPORTIVE !

Unul care „dă din casă”(din BF), şi care nu vrea să se ştie că este de la el, de frica repercusiunilor MONOLITULUI !( ANONIMUS)

43 de comentarii:

  1. zabu erai mai simpatic daca semnai postarea ,
    Dar chiar daca nu vrei sa te semnezi (pariez ca esti Zabet ) radiografia AG este perfecta , perfecta ,FELICITARI

    dupa Hutan , Navarsat ,Mercurian , Turcas chiar Birsanescu astea sunt urmasii ,niste lingai ratati si rezultatele se vad
    O adunatura aceasta AG , pacat ca nici profesionisti nu avem si nici macar barbati cu c_._ie nu au mai ramas in kaiac - canoe romanesca care macar sa vada realitatea

    va fi foarte greu sa reusesti singur , este un monolit greu de strapuns ,monolitul lingailor ,prostilor si pupincuristilor
    Zabu iti urez succes , poate faci Federatia de VEST , ca acutualul FRKC este mai aproape de parastas decit de performanta

    RăspundețiȘtergere
  2. Tin sa clarific punctual mica referire la persoana mea din acest articol.
    1. Ce am propus eu era ca regulamentul de concurs sa prevada pentru competitiile nationale continutul fiecarei reuniuni(simplu). Nu am zis nimic sa fie fixe, inamovabile etc., doar sa stim dinainte care este ordinea de desfasurare a competitiei in cazul in care nu sunt situatii speciale. Ca domnul Toth a sezisat mai repede decat continutul propunerii, problemele care se puteau ivi si a formulat textul supus votului dupa experienta de sedinte a dumnealui este alta discutie. Ca nu s-a aprobat e un mic esec, dar ca presedintele comisiei de competitii a fost sesizat in legatura cu acest aspect(iar dumnealui stiu ca are o memorie foarte buna) stiu ca va fi in folosul nostru.
    2. Ca nu am zis nimic despre performanta sau lipsa ei, nu are rost sa fiu tras la raspundere sau sa aiba cineva asteptari de la mine in afara de cei carora le sunt dator(daca se simte cineva sa zica). Parerea mea e ca la noi nu se face performanta, nici non-performanta nu se face, se face antiperformanta vartos si cu seriozitate. Pacat de valoarea inaintasilor nostri, am inteles de la ei alte lucruri decat cele importante. Am ales sa nu vorbesc mai mult nu din precautie si interes, dar daca nu ai cu cine si pentru cine sa incerci sa aduci ceva nou nu are rost sa incepi. Sa faci galagie fara niciun efect nu mi se pare responsabil, doar ceva gen campanie iar eu nu candidez la nimic(astept provincia cu comentariile de rigoare).
    3. Asa am eu pielea mai lunga, cui nu-i place ii dau din ea.
    ca si cel care a comentat inainte mea sunt de parere ca nici profesionisti nu prea avem si nici barbati cu cojones nu au mai ramas. Cred ca putini au observat ca ne-a cam dat clasa la cum se discuta directorul de la Olimpia, pentru 10 minute am parut o adunare generala a unei ramuri sportive cu rezultate, s-a mai auzit cuvantul olimpiada etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buciule, ai putea sa ne spui si noua, in ce..."barca" esti, ca tare ai aspectul unora de la inceputul postarii de mai sus. Ai nevoie de vreo functie in "borcan" ? Vad ca totusi aici ai unele pareri, de ce nu si la adunarea generala ? Nu trebuie sa fii tras la raspundere de nimeni, dar ce faci cu constiinta ta ? Esti mandru de ea ? Daca va este teama si nu v-o puteti invinge, de ce v-ati ales meseria asta, cum vreti sa invingeti in competitii ? Numai pe ascunselea, nu merge !
    Fiti barbati cu... "cojones" !
    Semnat:"Uite ...cine vorbeste" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stimate anonim de ce nu ne spui cine esti,sincer as vrea sa te cunosc.

      Ștergere
  4. Nu vreau sa va omoare curiozitatea prea mult. Dar eu cred ca se vede in ce barca sunt. In momentul de fata s-ar zice ca sunt in simplu, si nu merg in plasa nimanui. Va asigur ca in barca in care sunt eu vaslesc mai multi si ne urmarim bine. Nu vreau nicio functie din borcan, am fost solicitat sa merg secund la lotul de juniori in 2 randuri si am refuzat. Singurele pozitii unde am incercat si stie toata lumea este Secretar General in 2004 si Presedinte in 2009, deci fara aranjamente, am concurat pe fata. Si la alegerile viitoare daca, candidatii nu ne anunta intentiile si programele lor sau acestea nu ne multumesc voi mai candida odata, nu ca sa castig dar ca sa arat ca nu sunt parte din turma. Legat de constiinta mea sunt mandru de ea cam 90%, imi pare rau ca nu am cojones sa ma rup total de kaiac-canoe si sa merg in alta profesie. Am mai fost acuzat ca sunt lingau, care credeti asta spuneti cu subiect si predicat o actiune pe care am intreprins-o si poate fi interpretata ca pupincurism. Daca am avut mare admiratie fata de fostul presedinte era sincera, nu pupincurism, dar tipic generatiei mele simtim lipsa maestrilor spirituali si asezam repede pe soclul maestrului persoane nu tocmai potrivite. La fel a fost pentru scurta perioada si cu actualul presedinte, chiar daca nu am vorbit mai mult de 10 cuvinte, atat l-au laudat sportivii din 2003 si fetele. Alte intrebari?

    RăspundețiȘtergere
  5. Asteapta si ti se vor pune ! Esti singur in K4, caci nu stiu care pe care va urmariti si in ce scop ? Si ai grije cu plasa, sa nu ramai numai cu ...ea !
    Nu te mai scuza, ca mai rau te incriminezi !
    Crezi ca acum in FRKC este nevoie numai de... mentori spirituali ?!? Ce zici de ceva ... PERFORMANTE ?!?
    Uite...cine vorbeste !

    RăspundețiȘtergere
  6. oricine ar conduce acum federatia, performante nu vor mai fi o vreme, independent de ce se face la noi. Important e cat de repede ne reformam si in ce directie pentru ca performantele sa revina sistematic nu ocazional. Am si eu o curiozitate, pe dumneavoastra va supara ca nu au oamenii cojones la kaiac-canoe si stati in spatele unui anonimat sau cum vine asta?
    PS: pentru a nu monopoliza spatiul pe blog va invit sa-mi scrieti la bogdanbuciu@ymail.com daca credeti ca eu sunt cel de luat la intrebari.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai esti si pesimist ?!? si poate ca tine multi altii.
    Vai... de kaiacul si canoea romaneasca !
    La munca serioasa mai baietilor !
    PS. Mai bine sa nu afli cine sunt, dar nu se stie niciodata !
    Uite...cine vorbeste !

    RăspundețiȘtergere
  8. Paunul din herastrau
    "tradarea este intotdeauna iubita,... dar nu si tradatorul "
    Bai asta cu pielea lunga, daca ai in exces, trageti-o draku pe cap, ca si asa nu ai nimic in el.Nu conteaza la care cap ma refer, ca la tine amindoua au aceiasi functie....

    RăspundețiȘtergere
  9. CAIAC
    "...întotdeauna este mai usor sã mobilizezi oamenii împotriva a ceva decît pentru ceva"

    Nu ma asteptam la mari schimbari dupa adunarea asta generala a FRKC, insa un lucru nu-mi da pace,...nu inteleg cum un om din exterior (directorul de la Olimpia) a inteles ceea ce, cei din interiorul acestui sport nu inteleg sau mai grav, se fac ca nu inteleg. Buciule, esti ... penibil.

    RăspundețiȘtergere
  10. "Mai esti si pesimist ?!? si poate ca tine multi altii.
    Vai... de kaiacul si canoea romaneasca !
    La munca serioasa mai baietilor !"
    Consider ca pesimismul lui buciu aici este atat de bazat incat se poate numi realism, adica daca suntem declin, ne va lua catva ani sa ne "reformam" daca acest proces incepea mai demult poate deja ieseam din acest impas suparator.
    Lipsa performantei deja persista de o vreme si cate-o medalie ocazionala este binevenita dar nu putem produce constanta cu care erau obisnuiti spectatorii concursurilor de kaiac canoe.
    Posibil de vina sa fine printre altele managementul defectuos al FRKCului dar nu cred ca este singurul factor, regimul in care se lucreaza este unul care nu mai corespunde la noile standarde socio-motivationale, astfel numarul sportivilor scade si implicit nu mai avem cu cine lucra si concura(acum 30 de ani la un campionat de seniori se tragea seri si semifinale la k4 iar acum si la simplu se rezolva prin finala directa).
    Deci dragii mei colegi sportivi, stimati antrenori si feredali daca nu consideram kaiacul o cauza personala atunci o sa ajungem la sportul de masa si o sa treaca cel putin 10 ani ca apoi din sportul de masa sa se ridice oameni talentati. Eu sunt sprijinitorul sportului de masa si sportului pt toti, consider ca este cea mai frumoasa forma a sportului din care apoi vor trece adevarati talentati la performanta, din pacate la noi nu exista niciuna din cele 2 forme de desfasurare!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Drept graiesti "caiac", dar ce ne facem fara sange in instalatie, cu frica in san cuibarita de teama razbunarilor MONOLITULUI !Unii dintre distrugatorii constanti ai acestei ramuri sportive, au functii inalte in MONOLIT. Bine graieste Zabet si nu se ascunde de nimeni, o face transant, dar din pacate nu este sprijinit suficient, dar cine stie ! Buciule, aveam pretentii mai mari de la tine, credeam ca stii semnificatia exacta a manageriatului ! Numai cu filozofie si frica de "CONDUCEREA" defectuoasa a unei activitati nu veti progresa niciodata. Si inca ceva: istoria la k-c, nu ne ofera preformante actuale, ci numai obligatii, repere si f. important, MANDRIE, pe care suntem pe cale sa ne-o pierdem, daca nu cumva am si facut-o !Raman la sugestia:
    La munca serioasa mai baietilor si lasati temerile de-o parte !
    Uite... cine vorbeste !

    RăspundețiȘtergere
  12. apropo stie cineva de indemnizatiile pe care sportivii le asteapta din ianuarie???????

    RăspundețiȘtergere
  13. Am avut marea sansa de a trai "in direct" marile succese ale scolii romanesti de kaiac canoe,de a trai si lucra alaturi de marii performeri ai acestei scoli, antrenori,sportivi sau tehnicieni. Sa stiti ca si atunci existau disensiuni,mancatorii,intrigi tot felul, se recurgea la amenintari si insulte dar toate se stingeau ca si cum nu ar fi fost imediat dupa terminarea competitiei majore din anul respectiv. 5-6 medalii din care 2-3 de aur ,aduceau linistea si pacea tuturor. Nae Navasart isi aduna toata trupa,antrenori,colaboratori si sportivi la baza Steaua din Snagov (tineri !nu zambiti Steaua a avut una din cele mai frumoase baze de pregatire), cel putin 2 porci isi faceau sepuku, din acel moment nu se mai faceau diferente, toti erau prieteni. La Dinamo, Radu Hutan care era mai distant si mai coservator nu imbratisa astfel de sarbatoriri dar organiza un banchet la restaurantul MAI din Bucuresti, in ideia ca totul sa se termine mai repede. Am avut si sansa de a vedea primii pasi in antrenorat a celor trecuti acum de 50 de ani care erau invidiati de toata lumea pentru felul cum stiau sa valorifice prietenia si am o strangere de inima acum cand sabiile sunt scoase din teci si aceiasi oameni sunt precum gladiatorii. Sa fi condus la aceasta stare de fapte lipsa rezultatelor majore !? sau micile interese au ajuns sa estompeze marile si frumoasele prietenii ?! Suntem tot mai putini si in loc sa ni se dezvolte simtul intrajutorarii ne cresc coltii si ghiarele. Pacat, mare pacat. Cred ca toti avem o mica parte de vina, unii ca am declansat rautatile, altii ca le-au cultivat sau le-au admis, la fel cum cred ca nu este prea tarziu pentru a redescoperi prietenia si respectul, de jos in sus si de sus in jos. Va reamintesc ca suntem in Saptamana Mare, cand totul se iarta si patimile dispar, ocazie cu care urez tuturor membrilor acestei scoli glorioase, SARBATORI FERICITE ! UN PASTE TIHNIT ! LINISTE IN SUFLET SI IN VIATA DE ZI CU ZI ! MULTI ANI TUTUROR ! Cu respect, M.Ionita

    RăspundețiȘtergere
  14. Chiar asa, sportivii nu mai primesc nimic, chiar ei de pe urma carora ne "tragem" activitatea ?
    Mucles conducerea FRKC!?! Raspundeti faptic, concret la aceste solicitari si nu prin tacere sau dat din umeri ! Sunteti responsabili pt. tot ce misca in k-c romaneasca, faceti-va datoria ! Sau nu stiti sa cititi sau nu vreti sa raspundeti ! Dar eu nu cred ca nu vreti sa raspundeti !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  15. Unuia caruia ii pasa
    Bai baieti, dar de ce nu o puneti voi de o greva, pina la urma aveti si drepturi, nu numai obligatii, nu mai iesiti la antrenament pina nu va dau banii.De Paste toata lumea are nevoie de bani, plecati acasa si lasati-i cu ochii in soare. Cu siguranta ca ei au bani de sarbatori, si-or fi dat prime de Paste dupa victorioasa "Adunare Populara".Fiti barbati ce draku, nu mai sunteti juniorii de ieri, de care i-si bateau joc, fara scrupule si remuscari agaricii su ciupalacii vostrii sefi.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cand totul se darama,facem apeluri la solidaritate, sa ne amintim de dragostea pentru acest sport si altele.... Emotiile si lacrimile nu rezolva problemele, mai ales cand responsabilii raman in functii. Am acceptat incompetenta, acum asistam la scufundarea barcilor. Pacat ca multi accepta starea prezenta ca sa nu-si piarda functiile si privilegiile. Sportivii, sunt singurii care sufera si ceea ce este cel mai rau, fara sa stie, incet - incet incep sa accepte mocirla, considerand-o stare.... normala ! Modelele pe care le oferim sunt.... rusinoase .

    RăspundețiȘtergere
  17. Bai NIMA anonim,

    Vad ca ai acaparat blogu lui Ciha,ca sa-ti scoti lingaii la suprfata. Dece nu le povestesti pupincuristilor tai cum JUPOI spurtivii de la Orsova de bani sa-ti platesti serviciile si sa-ti schimbi masinile la toata familia la 2 ani.
    Mai stai 4 ani langa nevasta, si daca nu ajungi la balamuc ca doctor la nebuni,mai candideazaaaaaaa,poate iesi nima +++.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ai vreo sugestie / propunere sau cum intelegi sa-i spui, pentru indreptarea situatiei ? Exista intre voi vreunul neprihanit si in special, cu ceva ducere de minte care sa poata sa conduca ? De acuzatii aruncate doar pentru batjocura si cu multa lasitate din partea celor care le fac, n-o sa iasa nimic. O sa cada casa peste voi si tot o sa va certat. Ce aveti de gand ? Doar sa injurati in vant ?

    RăspundețiȘtergere
  19. Si cu cita nesitre le pretind bani copiilor care muncesc precum masinile pentru ei.

    RăspundețiȘtergere
  20. Caiac
    Sarbatoarea Pastelui, cunoscuta si ca Invierea Domnului, este una dintre cele mai mari sarbatori ale anului. Obiceiurile sunt cele care dau un farmec aparte acestei sarbatori, in fiecare zona a tarii sau colt al lumii. La romani, sarbatoarea Pastelui, este cea mai mare sarbatoare a crestinilor ortodcsi, fiind celebrata cu smerenie, in fiecare an, in ultima duminica a lunii aprilie. Omul trebuie sa fie linistit, cu sufletul curat si impacat, Paste fericit tuturor celor care respira, traiesc si gindesc Kaiac Canoe.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ultima ora!
    In urma deselor critici aduse, presedintele Federatiei Romane de Kaiac-Canoe si-a depus demisia. O parte din stimabilii membri ai Biroului Federal au luat exemplul iubitului presedinte si-l vor urma in exil.

    RăspundețiȘtergere
  22. referitor la ce spunea cap. Nemo1 aprilie 2010 la 12:29

    Pacat ca este doar o farsa. N-o sa vedeti asta niciodata ... pacat.
    Mare dreptate are cel care a scris acest comment de mai sus cu privire la majoritatea persoanelor.

    RăspundețiȘtergere
  23. De luni de zile aceiasi " romanta fara ecou".Daca tot stati dupa paravan lamuriti-ma si pe mine si pe altii, care sunt "lingaii", "pupincuristii" si celelalte personaje pe care tot le amintiti doar cu pseudonume. Asa cum Caragiale a creiat personaje devenite celebre, poate si personajele, inca anonime, din aceasta jalnica comedie, vor ajunge celebre.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cu ajutorul lui Caragiale poate o sa iti "creiezi" si tu un nume.

    RăspundețiȘtergere
  25. Venind vorba de Caragiale, special nu am evidentiat termenul intre "ghilimete" ca sa stimulez unii analisti gramaticali sa se loveasca cu parerea. Astept corecturile tale in momentul cand voi fi fortuit sa fiu fortat,sau invers. Speram sa dai numele de scena ale lingailor sau pupi.... Pa ! mai analistule.

    RăspundețiȘtergere
  26. toate ca toate noi pentru ce muncim? nici acei 50 de lei nu-i primim..muncim pentru altii ca sa isi cumpere si case..va multumim ca ne intelegeti!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. si daca tot a venit vorba fortuit = intamplator , neprevazut

    RăspundețiȘtergere
  28. niste hoti sunteti toti si orsova si alte cluburi din tara si in special federatia.......
    si ce dak e lungu braconier se descurca omul........vedeti voi ce faceti la orsova acolo dupaia vb de alti....la revedere!!!!!se duce de rapa sportul in special kaiac canoe dak tot furati...

    RăspundețiȘtergere
  29. Pt. al lui NIMA
    Avem un anonim care se crede al lui “nima” ! Numai ca acest mic bondar, care nici nu
    f..e, nici nu inteapa, numai incearca sa biziie, cu un glas ragusit si ramolit, isi imagineaza cu statura lui minuscula, ca nu este recunoscut ! Nici nu trebuie sa facem un mare efort, ca sa ne dam seama cine esti, dupa cele 2-3 propozitii chinuit alcatuite, din care nici tu nu intelegi nimic !
    Oare tu nu-ti dai seama de penibilul anonomatilui in care te-ai zbatut toata viata ? Cat despre ceea ce ai facut acum 8 ani la club, incerci sa transferi pe Orsova, club, oras si oameni, care iti dau fiori. Mica insecta cu fizic de radasca, de ce nu vrei sa spui tuturor, ca sportivii de la Orsova primesc bani si inca substantial, lucru pe care tu nu l-ai putut realiza niciodata, caci nici nu ai cui ! De ce nu spui, pupcuristilor tai(nu mai ai de mult, nici macar dintrastia), ca de fapt in acest sens ai avut un dosar penal, pe care subsemnatul ti l-a rezolvat, spre stupoarea colegilor de la club, unde nu ai avut si nu vei avea niciodata suport sau sustinere ? Toti cunosc caracterul josnic si minuscul de insecta murdara pe care il ai ! Nu vrei sa spui celor din Borcan, ca ii sapi, ii barfesti, ii ameninti si ii terorizezi, in stilul caracteristic! De ce nu le spui celor care inca te mai cred al lor, ca pe presedinte il sabotezi de mult si ca acum dupa ce ai distrus totul, in k-c romaneasca, in monstruoasa ta lasitate, l-ai lasat sa se descurce singur ? Care sunt relatiile tale cu actualul secretar general ? De ce nu le spui tuturor, care te-au vazut pe scara turnului de la Bascov, primind plicuri de la “unii”, care ulterior au ajuns antrenori la loturi sau in BF ? De ce nu le spui tuturor, ca ai cersit si o faci in continuare, de la Orsova, produse piscicole si nu numai, chiar de la cel pe care acum incerci sa-l denigrezi ? Cat despre masinutele pe care si tu le achizitionezi, chiar in fiecare an, dar pe masura ta, nu de altceva, dar tu la un schimbator de viteze al unei masini normale, cu manutele tale, nu ai putea ajunge ! Cat despre boala ta cronica numita, INVIDIE, ai putea fi tratat de doctorii pe care ii ai acasa(ii compatimesc), iar eu unul le port un sincer si deosebit respect! Asa de tare te doare aceasta boala, incat esti invidios si pe faptul ca unii stiu sa scrie corect si pe intelesul tuturor, pe acest blog, iar bietul de tine, nu mai ai… loc si nici… capacitati ! Cat despre candidaturi, ai lua si tu parte la ele, dar ca si la ECA, "ai lua-o in mufa", chiar daca esti, un “batran permanent” ! Se mai uita lumea si la… “fizic” ! Tu esti obisnuit numai cu pile si/sau numiri ! Curajosule, de ce nu te semnezi si pe blog, caci pe “hartiile” de la federatie, te semnezi ori de cate ori poti si pe… muchie, ca doar este clar ca citesti acest site !
    Curaj, caci odata, cand erai “telegarul” lui Zabet si ii pupai mana si nu numai, aveai ceva sange in instalatie !
    PASTE FERICIT TUTUROR, inclusiv tie !
    S-auzim numai de bine !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  30. Pt. aparatorul(ea) anonim(a) al lui Lungu.
    Si tu ca si el sunteti 2 anonimi, care nici nu stiti cum arata Orsova. Intr-adevar la Orsova se fura la greu, dar cinstit...GALETI CU MEDALII ! Daca despre federatie s-ar putea sa ai dreptate, mai ales in ceea ce priveste ...performanta, la Orsova te invit oricand sa inveti si tu sa furi...MEDALII !
    Cat despre protejatul tau lung(u), de ce nu-l lasi pe el sa scrie sau sa vorbeasca, chiar nu ai incredere in el ? Cine l-a pus sa-si bage nasul unde nu-i fierbe oala ? Cine l-a chinuit(dirijat), sa intervina intr-o situatie care nu era de "lungu(l)" nasului lui ? Faceti-va un serviciu si vedeti-va de ale voastre si lasati INVIDIA si Orsova in pace, ca nu se leaga nimeni de voi din nimic !
    S-auzim numai de bine !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  31. Actual sportiv
    Ce aveti fratilor noi murim de foame si voi va certati mai stiti ceva de indemnizatile noastre??.Noi trebue sa intelegem ca ramura asta sportiva e atit de corupta ??? si federali si antrenori de la diferite cluburi,deci suntem praf e saptamina mare va vede dumnezu fiti si voi mai buni si datine bani!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Daca erai sportiv la Orsova cred ca aveai, cel putin de Paste ! Ar fi fost bine sa iti raspunda cei din cond. FRKC despre indemnizatii !
    Fara nici un fel de gluma, de 1 aprilie, contacteaza-ma si poate cine stie !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu stiu de ce nimeni din federatie nu explica sportvilor situatia indemnizatiilor lunare care nu s-au acordat pe lunile februarie si martie ?? Am aflat cum sta treaba : nu toti sportivii au cont deschis la Banca Tiriac prin care COSR livreaza banii celor in drept. Banca nu poate vira sumele trunchiat, se stie suma lunara si se vireaza in bloc. Nimeni nu a primit indemnizatiile, nici antrenorii, nici tehnicienii si nici sportivii dar am auzit ca in cel mai scurt timp banii se vor plati. Intr-un comentariu anterior am incercat sa povestesc celor mai tineri cam cum era atmosfera pe timpurile bune ale kaiacului si cineva m-a apostrofat ca recurg la sentimentalisme lacrimogene. Cred ca are dreptate, este mai bine si mai usor sa ne jignim, sa ne injuram, sa ne acuzam. Am incercat cu povestea "Otto Tomic" sa-i ajut pe cei mai tineri sa cunoasca personalitati din acest sport, intentionam sa continui cu Aurel Vernescu, Mihai Turcas, Nae Navasart, Nicusor Esanu, etc., oameni pe care i-am cunoscut, i-am apreciat si care mi-au fost si mi-au ramas idoli, dar cand vad cum se pune problema in aceste scrieri, parca ma parasesc bunele intentii. Sarbatori Fericite ! Cu respect, M.Ionita

    RăspundețiȘtergere
  34. Nea Calu te rog sa nu renunti la a scrie , sunt sigur ca multi se vor bucura sa citeasca povestirile tale
    Eu recunosc ca mi s-a intimplat sa fiu intrebat , pe la regate internationale, de catre iubitori ai sportului despre marile glorii ale kaiac - canoe romanesti si nu am reusit sa le dau prea multe detalii. Tocmai pentru ca la noi marii sportivi au fost dati prea repede uitarii . ...
    Va transmit si un salut din partea unui mare iubitor al kaiac canoe romanesti Hosotani San, care de fiecare data imi povesteste depre Navarsat , Hutan, Vernescu ,Turcas , Barsanescu etc

    cu respect Octavian Ispas

    RăspundețiȘtergere
  35. are dreptate anonimul d mai sus...va certati k niste babe s noi asteptam indemnizatiile....stiu k sunt doar 50 d lei dar avem mare nevoie d ei...k noi nu muncim degeaba aici...domnu barladeanu dane bani s nu mai fura atata....k sigur indemnizatiile noastre sunt la tn in buzunar....e a patra luna s noii nu avem bani...numa alea...hai k nu mai zik nik k na,,,,,,

    RăspundețiȘtergere
  36. Pt. D-nul Zabet
    Ultimul comentariu este de senzatie ..., dar inca va intreb? cum se va rezolva aceasta situatie? cum se pot schimba oamenii? lucrurile?
    pt. in acest mod o sa ajunga acest sport vai de mama lui
    si este tare pacat ...
    Din partea federalilor nici o reactie, stiti cum este cainii latra, ursul merge ... cam asa suntem si noi pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  37. Nu sunt Nostradamus sa stiu de pe acum ce se va intampla, dar cum sunt un optimist incurabil, cred cu convingere in sportivi si implicit in rezultate deosebite pe care le vor obtine in acest an. In caz contrar, ne vom zbate in mocirla creeata de distrugatorii acestei ramuri sportive, pana cand cei care sustin Monolitul(si sunt destui, din pacate),isi vor da seama ca nu mai au face in k-c romaneasca si se vor reprofila in alte domenii(cred ca si acolo vor fi la fel). "Dupa noi... potopul" !(asta apropos de varsta multora dintre ei). Auzita-ti de Zdurcea si pepenii lui ?!? ATENTIE !!!nu ne va ajuta nimeni "din afara" !
    Nenorocirea mare, va fi suportata tot de noi, cei care respiram k-c, pt. ca avem indatorirea sacra, de a salva acest minunat si titrat sport. Am indemnat intotdeauna la munca serioasa, la respect fata de sportivi si mai ales la PERFORMANTA, dar f.multi nu au curajul si responsabilitatea necesare, pt. luarea de pozitii transante, ferme, care sa incerce, macar, sa schimbe ceva. Se multumesc cu firimiturile arucate cu greata de impotentii "conducatori".
    Dar sa revenim la optimismul caracteristic sportului si sa speram, din tot sufletul, la un an mai bun d.p.d.v. performantial.
    Succes fetelor si baietilor din loturile de
    k-c din Romania!
    S-auzim numai de bine !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  38. Si daca anul asta nu se obtin rezultate? cine raspunde? pe cine se arunca vina?
    Ca doar nu va imaginati va este vina federalilor si nici a antrenorilor (ca doar sunt pusi de ei)...
    asa ca intrebarea este cine va fi de vina?
    Ce vor explica C.O.R.ului cand vor fi intrebati de medalii?
    Oare vor avea curajul sa-si asume raspunderea, sau vor da vina tot pe bietii sportivi?

    RăspundețiȘtergere
  39. Curajul asumarii responsabilitatii este o INDATORIRE DE ONOARE a fiecarui om in parte.
    A arunca vina in "carca" altuia, fara sa-ti vezi propriile greseli, este un "procedeu" specific lasilor, fricosilor si impotentilor. Cat despre vina aruncata de federali pe umerii sportivilor, aceasta face parte dintr-o "strategie" profilactica de mascare a neputintei profesionale si/sau manageriale a celor care acum cred ca ei sunt "alesii" !
    Nu voi continua cu definirea termenilor, dar repet, am convingerea ca tot SPORTIVII, vor fi aceia care ne vor scoate din "mocirla".
    Am incredere in ei, pt. ca au calitati de invingatori, calitati pt. care trebuie respectati si sustinuti din toate p.d.v. si ii cunosc f. bine, pe marea majoritate dintre ei.
    S-auzim numai de bine !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  40. Degeaba au anumite calitati (doar unii dintre putinii seniori) daca nu pot fi puse in valoare. Cat despre responsabilitate ce sa mai vorbim. Doar traim in romania cu r mic. Tara asta e mai periculoasa decat jungla amazoniana, asta ca sa divagam putin.
    Niciodata federatia nu va raspunde atata timp cat nu va exista un contract clar intre cele trei parti implicate: finantatorul, antrenorul si sportivul. In continuare sportivii si antrenorii vor fi de vina si nu neaparat in ordinea asta, totul depinzand de interesul unuia sau altuia din "suprema" conducere a FRKC (vezi ultimele alegeri si componenta biroului federal).
    Ciao.

    RăspundețiȘtergere
  41. eu sunt sportiv....dar anul acesta va fi cu mari surprize .... o sa apara ff bune rezultate , eu incerc sa dau totul din mine pana la epuizare ...shi repet ca o sa apara surprize anul acesta d la kaiacul romanesc ....juniori

    RăspundețiȘtergere