joi, 11 martie 2010

Nelo - Ispas Octavian

Fiind in vizita la Nelo Fabric am vazut noile barci ale echipelor nationale din Franta ,Italia , Anglia, Suedia , Australia, etc precum si ale kaiacistilor si canoistilor romani. Sunt frumos colorate in " rosu , galben si albastru" si sper sa vad aceste culori trecand primele linia de sosire in marile competitii.
Barcile sunt aproape gata si vor fi trimise in tara cam in doua saptamini
Am mai vazut o multime de padele , si echipamente de concurs semnate de mari campioni :
Tim Brabants , Ken Wallance , Ronald Rauhe etcfapt care mi-a amintit de o pagaie pe care un prieten o avea expusa cu semnaturile campionilor olimpici Mitica Pricop , Florin Popescu si Ivan Patzaichin , sper ca in 2012 sa apara noi nume romanesti in galeria campionilor olimpici.






Va doresc mult succes in 2010 si mai ales in 2012.

7 comentarii:

  1. Ce păcat, d-le Sonyc Speed, că acest blog cu față nou, atât de atractiv și dinamic, nu mai este o platformă de dezbateri și exprimare nedisimulată a opiniilor...Și știți de ce ? Pentru că oamenii și-au dat seama că unii vă sunt mai prieteni decât alții și au acces la informații confidențiale privind identitatea lor.Oamenii intră, se uită la poze și...pleacă...Păcat...

    RăspundețiȘtergere
  2. pe acest site se incearca sa se faca mai cunoscut acest sport superb,de aceea sunt poze cu sportivi si momente de glorie ale acestora, nu ca sa va spuneti dumneavostra opinile.......care pentru sportivi nu prea conteaza

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim 14 martie, 13:41


    Mesajul era exclusiv adresat d-lui Sonyc Speed. Aș fi preferat chiar să nu-l publice, pentru că esența lui este de natură deontologică. Eu sper că dumnealui a înțeles exact la ce m-am referit.UNII SUNT MAI ANONIMI DECÂT ALȚII !!! V-ați gândit oare că poate chiar sportivii ar vrea să-și exprime opiniile undeva, având garanția confidențialității în ceea ce privește identitatea lor? V-ați gândit că poate faceți jocul celor care doresc să se pună pumnul în gură celor care îndrăznesc să comenteze???

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu de unde aceste pareri, eu cred ca m-am exprimat clar de la inceput. Fiecare persoana ,din sistem sau nu, poate sa isi exprime opiniile pe blogul meu. Cu atat mai mult nu vreau sa imi asum unele informati care nu imi apartin. Si imi sunt martori toti care mi-au trimis e-mailuri ca le-am postat opiniile si parerile FARA DISCRIMINARE. Cu atat mai mult eu NU "fac jocul nimani". Iar daca o informatie este prmita de la o persoana care vrea sa ramana anonima, poate sa isi exprime acest lucru.
    Cu respect, administratorul blogului.
    P.S.: comentariile nu sunt moderate de mine, fiecare care are de facut un comentariu il posteaza si apare fara aprobarea mea. Simplu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un gand bun pt.prof.Tavi Ispas, chiar daca acum lucreaza afara, prin ceeace face dovedeste ca sufletul lui este tot langa kaiacul romanesc, pacat ca din diverse motive sau interese meschine, nu poate sa-si valorifice talentul si cunostiintele la loturile noastre. In privinta accesului pe acest blog, cred ca ar fi bine sa fie citit si comentat de cat mai multa lume din sistem si din afara lui, chiar daca unii vor sa-si pastreze anonimatul, este la libera optiune. Am convingerea ca, tot ce s-a scris pana acum, exceptand unele atacuri josnice la persoana, au fost benefice pt.sportivi (vezi imbunatatirea substantiala a regimului alimentar la grupa de K.B., vezi reincadrarea in lot a lui Vasile Stefan). Poate la apropiata Adunare generala, cineva mai cu capul pe umeri, va propune anularea suspendarii din activitatea competitionala interna a lui Fane si cand zic asta va rog sa va ganditi la cati seniori mai exista in tara ?! Cineva chiar doreste sa transforme C.N. de seniori intr-un nou campionat de juniori ?! sau lasati la liber participarea la concursurile de seniori (fiecare,cate poate), ca si asa majoritatea titlurilor la seniori le vor lua tot juniorii cu legitimare dubla. Sunt sigur ca sportivii din loturi citesc si sunt interesati de aceste comentarii si ar fi bine sa nu aiba retineri si sa-si spuna deschis parerile, pt.ca din multitudinea de pareri si idei se pot lua hotararile cele mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Sonyc
    Oferta mea nu mai e valabila prea mult timp asa ca te rog sa ma contactezi cat mai repede posibil!
    In caz ca nu stii despre ce e vorba te rog sa te uiti in casauta de email

    RăspundețiȘtergere
  7. Cosigon, am considerat ca nu am vazut e-mailul tau, eu nu am facut acest blog pt bani eu l-am facut din respect pt sportivii "care is rup oasele pe balta" si din pasiune pt kaiac-canoe.

    RăspundețiȘtergere