vineri, 2 octombrie 2009

LTTL Orsova

Cand te uiti peste listele cu rezultatele sportivilor, din mai toti ani, nu ai cum sa nu remarci, pe langa CS Dinamo si CSA Steaua, acest extraordinar club de juniori de pe malul Dunarii : LTTL Orsova.
Sincer am ramas profund impresionat cum acest orasel din S-V Romaniei are o traditie extraordinara in acest sport.An de an, ei se mandresc cu rezultate exceptionale, reusind sa faca cluburile Dinamo si Steaua sa se lupte pentru sportivii clubului , sa le aduca si lor gloria de care se bucura LTTL Orsova.
M-am uitat pe site-ul lor oficial, singurul din tara de acest gen, si am vazut, cum o mana de antrenori reusesc sa faca o adevarata armata de sportivi exceptionali.
Din hangarul lor mic si ruginit au pus pentru prima data mana pe barca sportivi ca Florin Popescu, Mitica Pricop, Raluca Ionita, Ionel Averian, Florin Scoica, Marian Sevici, Marian Popescu, Florica Vulpes, Nicolae Bogdan (Flocea), Liviu Dumitrescu, Iustin Porcarasu, Toni Ioneticu, George Razesu, apoi au iesit spre ponton unde i-au asteptat antrenorii si le-au pus pentru prima data pagaia respectiv padela in mana, nestiind ce momente de glorie ii vor astepta, cum se va ridica steagul Romaniei pentru ei, cum imnul tarii noastre va canta prin tari indepartate. Acesti antrenori au transformat niste copii in adevarati ambasadori, care au facut ca numele Romaniei sa fie amintit de ceilalti antrenori si sportivi straini cu respect si infrigurare.
Nu stiu daca aceste cuvinte sunt indeajuns sa exprime respectul meu pentru acesti sportivi, dar le multumesc antrenorilor de la Orsova ca au reusit sa faca din niste copii, adevaratii oamenii.
Sa speram ca clubul LTTL Orsova isi va continua traditia si alte cluburi din tara ii va urma exemplul.

sursa poza: www.k-corsova.ro

7 comentarii:

  1. In sfarsit un site de kaiac-canoe are cuvinte de lauda si respect pt. acest club. In sfarsit cineva a lasat invidia la oparte si a afirmat ceea ce de multa vreme se intampla la Orsova, un mic orasel din S-V Romaniei. Multumesc sincer, celui care a postat acest articol si il asigur ca activitatea la acest club nu va inceta niciodata, cu toate "contrele" din partea conducerii FRKC !
    Zabet-coord. LTTL

    RăspundețiȘtergere
  2. da lotul de jun 2nu le aveti

    RăspundețiȘtergere
  3. vam rugat sa dati lotul de jun 2 pe anul 2009ca FRKA nu a afisat nimic pe site si mai dati si stiri de la copetitile interne a celor mici

    RăspundețiȘtergere
  4. sincer deocamdata nu am acces la acel lot daca imi trimiti tu un e-mail am sa il scriu

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe 16-18 oct.la orsova are loc o regata int.le doresc multe medali. De ce nu se mediatizeaza si ramura asta sportiva? Nu stiti cind pleaca sportivii in SUA

    RăspundețiȘtergere
  6. sa iti zic un mic secret .... nu fac parte din federatie ,lot sau club sportiv pur si simpu scriu despre voi. daca poti sa faci niste poze la regatta orsova si niste rezultate, am sa le postez pe blog cu cea mai mare draga. merci

    RăspundețiȘtergere