luni, 5 octombrie 2009

Lotul de tineret

Pentru mine lotul de tineret reprezinta o platforma de lansare catre lotul superior, cel olimpic. Observ in componenta lotului niste baieti tineri cu perspective mari.Celor veniti de la juniori vor avea trei colegi(Simion Mihail, Comanici Florin, Cameninschi Valentin) care au experienta loturilor anerioare si se vor ghida dupa ei sa reuseasca in noua lor etapa de varsta.
Simion Mihail are o vasta experienta in loturile nationale de juniori, tineret si olimpic reusind performante spectaculoase la campionate internationale.Chiar a fost si coleg de barca cu Bogdan Nicolae participand la Campionatele Europene, intr-o tara cu traditie : Grecia. Si cred ca Simion va ajuta noi colegi sa isi doboare tracul de a parasi junioratul si trecerea la tineret.
Comanici Florin a avut un an exceptional reusind sa obtina o salba de medalii de aur in acest an la diferitele competitii la care a participat.Avand-ul coleg si pe Simion Mihail, cei doi vor fi un exemplu pentru colegi lor mai mici, in munca de echipa ce va urma.
Cameninschi Valentin reprezinta ambitia in cel mai pur element. Desi a avut un accident nefericit a reusit sa se refaca in mod miraculos si sa revina in lumea kaiacului, spre deosebire de alti sportivi care ar fi in locul lui nu ar putea sa fie la fel de puternici psihic sa reusesca cum a reusit el.
Dar sa nu uitam si baietii care au venit de la juniori, care au avut un an exceptional si vor vrea sa demonstreze ca si ei pot sa faca fata noilor incercari.
Dar ceea ce este mai interesant, in aceasta ecuatie, sunt cei doi antrenori: Lifere Sidor si Vasile Curuzan.Domnul Lifere Sidor, mereu cand a fost antrenor principal a reusit performante de invidiat.Cu atat mai mult, dansul mereu a avut echipe cu sportivi mai mult sau mai putin cotati, demonstrand ca poti sa faci performanta daca vrei si daca sti.Iar, Vasile Curuzan este un adevarat monstru sacru al kaiacului in perioada anilor '90.A obtinut o sumedenie de medalii la mai toate concursurile la care a participat alaturi de, si aici puteam aminti, Baban Marian , Ceausu Alexandru, Vasile Stefan, Magyar Geza, Serban Romica care au avut un cuvant greu de spus in aceea perioada.Sa speram ca Vasile Curuzan va reusi sa apropie sportivi de la grupa lui, macar de performantele de care s-a bucurat dansul.
Le urez sportivilor multa bafta in noul an competitional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu