sâmbătă, 12 septembrie 2009

PATZAICHIN SI-A DAT DEMISIA!!!!!!!!


Antrenorul Ivan Patzaichin a declarat, vineri, ca a renuntat la functia de la lotul national de kaiac-canoe deoarece a simtit ca nu mai este dorit de conducerea federatiei, dar si pentru ca vroia sa petreaca mai mult timp alaturi de familia sa.

"Acum trei zile trebuia sa-mi depun candidatura pentru un nou mandat, dar nu am mai facut-o si din acel moment nu am mai fost antrenorul lotului national de kaiac-canoe. Mi s-a cam scarbit, mai ales ca oameni apropiati mie mi-au intors spatele, cred ca asta m-a durut cel mai mult. Ultima oferta de antrena a fost din partea Serbiei, o tara cu potential in ceea ce priveste kaiacul, dar in ultimul timp am neglijat familia, prietenii, iar acum vreau sa recuperez momentele acestea", a spus Ivan Patzaichin.

Fostul antrenor al lotului national de kaiac-canoe a vorbit si despre starea de lucruri din sportul romanesc: "Acum, toti parvenitii incearca sa-si faca loc prin cluburi, sa aiba acces la diverse functii de conducere. Sper doar ca poate se vor schimba vremurile. Cred ca faptul ca am statuie a atras invidia si frustrarea multora".

Intr-o interventie pe care a avut-o la RealitateaFM, Patzaichin a precizat momentul in care s-a dorit renuntarea la serviciile sale: "Eu nici nu mi-am depus candidatura pentru un nou mandat, asa ca nu stiu de unde vor sa ma inlocuiasca. Nu poate contesta nimeni faptul ca in 15 ani am adus medalii si am scos campioni europeni, mondiali si olimpici. Exista intentia de a ma inlocui inca din anul 2000, ...

sursa: www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu