luni, 28 martie 2011

Adunarea Generala a FRKC

Vineri, 25.o3.2011, a avut loc Adunarea Generala a FRKC.intr-o atmosfera"festivista" dar cu o sala "plictisita" si dornica ca totul sa se termine cat mai repede, si asa a si fost,totul a durat cam o ora.
Momentul placut a fost cand s-a propus instituirea titlului de "membru de onoare al FRKC" si cand primul propus a fost domnul OTTO TOMIUC, cel mai prolific arbitru international din romania,omul care a oficiat la 7 editii ale J.O.
Precizam ca d-nul TOMIUC a implinit recent varsta de 80 de ani ,dansul se afla in sala si a fost vizibil emotionat la aflarea propunerii.
Urmeaza a se analiza posibilitatea ca si alte mari personalitati din kaiacul si canoea romaneasca, campioni olimpici, mondiali, antrenori , tehnicieni, oameni cu mari realizari sportive sa primeasca acest onorant titlu.
In continuare, d-nul presedinte Ion Barladeanu a anuntat ca din lipsa fondurilor loturile nationale de seniori si juniori nu vor participa in acest an la nici o regata internationala .Singurele deplasari urmand a fi facute la CM si CE, sportivii urmand a se confrunta pana atunci doar intre ei si cu cronometru.
In final cei prezenti au fost treziti din amorteala fiind anuntati ca sedinta a luat sfarsit.

3 comentarii:

  1. Foarte "tare"! Se lauda astia cand se ridica steagul nostru la o competitie majora ,dar sponsorizari 0.Niste nemernici !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe langa faptul ca se lauda cu rezultatele altora,in deplasari isi iau toate neamurile care nu au nimic in comun cu sportul asta.Sa iasa la pensie sa vina antrenori tineri si conducere tanara la federatie,nu au facut nimic sa ajute sportul asta,nu au adus sponsori.FURA CAT POT

    RăspundețiȘtergere
  3. Da Barladeanu declara ca nu sa dus la mondiale ca na avut federatia bani da la Europene de ce a fost? La mondiale nu a fost ca in Polonoa mai fusese de atatea ori. Asta cu bani a fost asa sa zica fraieri ca el e corect.

    RăspundețiȘtergere