joi, 24 februarie 2011

Rezultate - lotul de tineret -


Norma de control forta - 03.02.2011

1.mada bogdan - impins 179 ramat 155
2.stanisteanu dorin - impins 148 ramat 116
3.simion marius - impins 106 ramat 66
4.calatoae marius - impins 107 ramat 97
5.maria alexandru - impins 143 ramat 132
6.plaesu ciprian - impins 128 ramat 106
7.oltean razvan - impins 132 ramat 104
8.soare catalin - impins 128 ramat 100
9.tudose adrian - impins 139 ramat 97
10.ungureanu laurentiu - impins 122 ramat 92
11.drosu octavian - impins 116 ramat 144

impins greutate 40kg ramat 45kg

18 comentarii:

  1. Sunt curios ce rezultate au cei din L.O. la aceste probe de control ? cati din ei sunt peste Mada ? Ca sa demonstreze ca s-a gresit prin neaducerea acestui sportiv la lotul mare nu ramene decat sa bata Mada "toata Elita turceasca" la primul concurs de primavara. Bafta multa ! si ai grije ca federatia va pune pe tine marile valori din grupa olimpica de 200, pregatita de un mare antrenor si in conditii polare la Navodari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelent ca se afiseaza probele de control. Pacat ca numai la tineret. Poate o sa dati si rezultatele celorlalte loturi: olimpic si juniori
    PS
    Cred, din cate observ (dupa calcule), ca Maria trebuia sa fie pe locul 2. Nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. daca le primesc le si afisez cu cea mai mare placere - asta numai daca le primesc! ( nu sunt responsabil daca rezultatele sunt gresite - consider ca sursele mele sunt credibile)

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru al doilea anonim(din lungul sir care va urma):

    daca luati in considerare ramatul, Maria intr-adevar ar trebui sa fie mai in fata, dar pe 3, pe doi ar trebui sa fie Drosu Octavian.

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitari pentru mada!!!! dar nu stiu de ce tot atat il tineti in brate! eu cred ca el este singurul vinovat pentru ca nu este in nici un lot si el stie lucrul asta si ar trebui sa recunoasca greseala care a facuto inainte de campionate! daca sunteti curiosi puteti sa il intrebati! doar cu o participare intr-un kaiac de 4 la cupa steaua? iar referitor la normele astea ca sa putem face o comparatie de ce nu ati postat si rezultatele celorlalte loturi?

    RăspundețiȘtergere
  6. cum am mai spus, daca am sa primesc rezultate de la anumite norme -indifierent ce loturi- am sa le postez cu cea mai mare placere.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asteptati probele specifice ,pe apa.Ne de repetari , cat de corect executate ? Si la Tineret , numai cu 40-45 Kg ? Numai 2 probe ?Putin, insuficietnt .

    RăspundețiȘtergere
  8. Un anonim catre ceilalti anonimi (inclusiv dl.Buciu) :)
    Intr-adevar, probele pe uscat nu se regasesc de multe ori in performantele pe apa asa ca orice clasament "pe uscat" ar trebui sa iasa din polemicile acestui blog.
    O intrebare am: cine sunt Drosu Octavian si Simion Marius???

    P.S.
    Calatoaie asa rau a ajuns? S-a cam dezumflat de cand nu-l mai antreneaza dl.Rata ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. Rata se stie ,,, e bun la pastile

    RăspundețiȘtergere
  10. Rata e bun-a (poate ?!?) numai pe varza ! Cred ca si la pastile e tot varza !

    RăspundețiȘtergere
  11. ce gen de discutii suporta si blogul asta.......
    dupa ce ca nu va semnati vorbiti numai lucruri pe care nu ati avea in viata voastra curajul sa le spuneti oamenilor in fata. Nu am auzit pe nimeni sa-i zica ceva domnului Rata, nici cand s-a intors de la mondiale nici cand cu 3-4 sportivi lua 8-10 titluri intr-un an. Chiar daca nu vedeti legatura sa stiti ca din cauza asta nu o sa faceti sau nu ati facut nimic in sportul asta.
    http://www.youtube.com/watch?v=R01jQ9PJA90

    RăspundețiȘtergere
  12. Uite cine vorbeste ! Nu stiam ca ai devenit intre timp avocat si ...cu singe in instalatie! Tu cui ai spus ceva in fata ? Daca tot il aperi pe acest minuscul zburator, ia-l acasa si da-i si...ceva graunte ! Eu stiu ce spun, ca am fost sportiv la el. Iar tu vezi de pielea ta lunga !

    RăspundețiȘtergere
  13. In primul rand scuze de limbaj.
    In al doilea rand multi suntem anonimi pentru ca am putea avea probleme (de cine e sustinut rata?).
    Bai buciule (slugarnic, pupincurist, samd), Eu cred ca faci kaiac (?) in alta lume. Cum poti sa afirmi ca nu ai auzit pe nimeni care sa-l acuze pe rata de "extraordinarele" si nemaiauzitele performante din 2010, cand toata tara stie ca au fost vreo 3-4 cluburi care s-au luat de rata. Ne-a luat anul trecut la Navodari (conditii de rahat)si si-a batut joc de noi. Daca era dupa el ducea toti sportivii de la el la Europene
    Probabil ca in lumea ta acest rata e cel mai bun antrenor. Probabil ca in lumea ta si u te consideri un foarte bun antrenor (performante?).
    RAMAI IN LUMEA TA
    Are dreptate anonimul anterior. Ai sange in instalatie doar in lumea ta. In cea reala nu spui niciodata nimic (probabil sa nu cumva sa superi pe cineva).
    Pa si la revedere.

    RăspundețiȘtergere
  14. Are dreptate anonimul de sus. barladeanu trebuie sa plateasca voturile si daia face fiecare ce vrea.
    si cine sufera ... noi, normal.

    RăspundețiȘtergere
  15. anonimus, in lumea mea nu se numeste a spune ceva atunci cand vorbim doi prosti intre noi sau ne dam anonimi pe bloguri, si nici nu consider ca doar a face gargara anti-conducere tinand cont doar de matzul meu inseamna sange in instalatie. Si nici nu vreau sa fac parte din lumea voastra in care va mancati de cur sportiv pe sportiv, sportiv pe antrenor si antrenor pe antrenor. Ma onoreaza maxim ca nu sunt ca voi. Ce am avut eu de spus am spus celor care ar fi putu hotara, am propus cateva lucruri in adunarile generale ale FRKC in interesul modernizarii activitatii acesteia, am spus ce consideram cand la Orsova a fost necazul cu Codrut Albu, cand toti lesinatii dadeau cu pietre intr-un anume antrenor, si nu in ultimul rand am vrut sa inspir pe cei care merita sa indrazneaza sa candideze la presedentia federatiei. Si nici nu consider ca am facut multe. In legatura cu performantele, poate e adevarat cand judeci din privinta unui component de lot de seniori, dar eu ma multumesc cu cele cateva medalii si copiii selectionati la juniori(aia 1-2), dar mai ales ma multumesc din cauza ca pe mine sportivii mei nu ma fut in gura cum faceti voi cu antrenorii vostri. In rest, tine cont ca daca analizezi toti care au scris ceva despre mine sunt oameni cu care nu am stat de vorba 10 minute pana acum, deci s-ar putea ca Buciu din capul tau/vostru sa nu aiba treaba cu persoana mea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnule profesor ,Buciu, anonimii sunt si raman anonimi. trebuie sai intelegem , sunt complexati.
    Au lumea lor, nu exista dialog civilizat,=paranoia. FRKC ,este in topul sportului romanesc,cine a contribuit? cine conduce?
    Lasatii in lumea lor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Credeam ca, macar acum cand aveti un subiect pur sportiv, toata lumea se va axa pe acesta, ca cei din postura anonimatului,care sigur au trecut pe la unele loturi, vor veni sa ne spuna ce performante au avut ei la norme, cat de tare au mers pe apa sau sa vina cu propuneri de sportivi activi care sunt mai "tari" ca cei de la tineret si care ar trebui cooptati. Dar majoritatea se folosesc de acest subiect pentru a incepe iarasi cu "jigneli" si "insulturi" ( ah ! EBA draga ce lectii de gramatica ne-ai dat), abordeaza tematici care nu au legatura subiectul. Dar,pana la urma sa stiti ca in orce domeniu seful, in cazul nostru antrenorul, care este adulat de toata lumea, sigur are ceva lacune, oamenii fara contestatari sau necriticati au sigur probleme.Daca criticile sunt fondate iar cel in cauza are puterea de a le recunoaste atunci sigur avem in fata un om puternic. Scuze pentru pledoarie, dar sa stiti ca in profesia mea am avut in subordine 70-80 de oameni cu pregatire si educatie "subtire", m-am confruntat cu tot felul de situatii asa ca v-am vorbit in perfecta cunostiinta de cauza. Cu stima si respect, M.Ionita (calutu)

    RăspundețiȘtergere
  18. eu cred ca "privilegiul anonimatului" este darul acestui blog, unde sportivi pot sa-si exprime parerile(bune sau rele tot pareri sunt)iar prin anonimat ei se ascund, pt a nu trebui suportate anumite consecinte... este de inteles. Cei care au pareri serioase i-si vor da si numele, deci orice parere despre oricine pe acest blog chiar daca este anonima poate fi macar "auzita".
    Privind la limbaj si la educatia "subtire" pe care o pomeneste nea'Calutu nu este doar vina sportivilor, adica nimeni nu poate fi devina ca a fost rapit de la coada vacii si tinut in conditii de "laborator" ca sobolanii si apoi mai avem pretentii de la ei sa fie civilizati si culturati, asta este efectul secundar al sistemului nostru trebuie sa traim cu el, sa-l intelegem si sa incercam sa-l corectam pe viitor...!!! (un prieten spunea adineaori ca marea problema a kaiacului este "selectia cantitativa" dupa criterii strict fizice, consider ca este perfect adevarat...)
    deci anonimilor va intelegem si va auzim... nu stiu cat de mult conteaza asta pt voi, speram sa fiti auziti si de urechile potrivite...!!!
    ahhh si sa fiu cu referire si la subiectul articolului, posibil sa fi fost doar aceste putine norme de control??? eu pe vremea tineretului dadeam pe lang aaceste norme si forta maximala si alergare si dracu mai stie cate ca a fost demult... poate sursele lui sonic sunt incomplecte, daca nu atunci insemna ca s-au imputinat normele de control... nu stiu ce sa zic, spuneti voi asta, anonimilor aduceti complectari la normele de control...
    va doresc o primavara frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere