sâmbătă, 19 februarie 2011

Mures Marathon - 2nd edition


Data:

8-10.04.2011 (data concursului 09. Aprilie 2011)

Localizare:

Defileul Mureşului

Start:

Stânceni, ora 10:30

Finiş:

Răstoliţa

Lungime:

24 km


Asa incepe prezentarea unui concurs inedit care se desfasoara in Romania. Spre rusinea mea, nu stiam de el, mai ales ca acesta comeptitie pentru amatori este la a II-a editie. Oricum vreau sa felicit Outdoor Experience pentru aceasta initiativa, defapt a doua :D .

Se pare ca organizatorii au avut si inspiratia de a alege un traseu superb, in care combinatia dintre sport, sanatate, natura, adrenalina si distractie se intrepatrund armonios. Cu atat mai mult ca prima editie a fost un real succes, dupa parerea mea.
Sa speram ca cei de la Outdoor Experience sa fie inspiratie si pentru alte grupuri in a organiza astfel, daca nu concursuri, macar intrunirii in care sportul sa fie un numitor comun pentru toti cei care se vor aduna acolo.
Sincer, recomand acest concurs cu cea mai mare caldura!
Ce sa mai zic?! Eventual, eu va rog sa va uitati la filmuletul de mai jos sa vedeti ce s-a intamplat la editia de anul trecut la Mures Marathon .



FELICITARI, OUTDOOR EXPERIENCE!

Un comentariu:

  1. anul trecut concursul s-a organizat chiar inainte de ambarcatii, as fi vrut sa particip,dar anul asta e mult mai bine plasat deci s-ar putea sa apara si concurenti flatwater la acest maraton pe "apa repede" (consider portiunea respectiva de mures practicabila si pt kaiacele de viteza...cu mici modificari)
    sper sa vina si altii!!
    chiar daca e pt amatori dar mi se pare interesant si placut

    RăspundețiȘtergere