sâmbătă, 25 decembrie 2010

Sarbatori Fericite!


Cu ocazia Sarbatorilor de Craciun si a Anului Nou, va urez sa aveti un sfarsit de an cat mai calduros alaturi de familie si un an nou cu cat mai multe impliniri.
Vreau sa multumesc sportivilor pentru rezultatele lor, ei oferindu-mi ocazia sa scriu despre ei la superlativ, domnilor antrenori, care au reusit sa scoata din elevii lor adevarati campioni, tuturor utilizatorilor care imi citesc si celor care imi comenteaza postarile si lu' Nea'Calutu, pentru articolele lui extraordinare (asteptam mai multe).

6 comentarii:

  1. LA MULTI ANI TUTUROR! si...
    S-AUZIM NUMAI DE BINE !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani , multa sanatate si rezultate multe , bune si foarte bune in acest minunat sport ce va pasioneaza pe toti ! Anul 2011 sa va aduca tot ce este mai bun in viata tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  3. SonycSpeed nu ne spui nimic despre cum au demarat pregatirile pe 2011 ? Ce fac canoistii ? dar kaiacistii ? dar fetele ? Cum au serbat pe sfintii Ioan ? ca sunt multi. Zi Barladeanu si s-au terminat banii, dar nu-i problema scazi cate 10 lei din alocatia de masa de la tot lotul si iata cum masa festiva este pe de-a moaca. Doamne si cate zile onomastice mai sunt si cat mai este pana la alegeri.Dar nu-i problema, sa mearga baietii bine b,sa iasa medalii, ca de restul avem "ei" grije.

    RăspundețiȘtergere
  4. poate auzim de la tine, pt ca din sensul ala nu mai primesc info ,asa ca is putin pe mal. si nu vreau sa scot chesti de la mine decat daca imi provin din surse sigure si de incredere. te astep cu un mail cu cea mai mare placere

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca stiam ceva te anuntam cu mare placere. Singura chestie de care auzisem inca din toamna era legata de grupa de canoe care urma sa se pregateasca numai in Snagov dar nu stiu daca au mentinut hotararea. Placerea este si de partea mea.

    RăspundețiȘtergere