vineri, 10 decembrie 2010

Andreea Raducan prezinta: Ivan Patzaichin

31 de comentarii:

  1. Will people ever stop kissing his ass?

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce ??? Te oftici ???

    Sau, hai, să înțelegi și tu: Why ??? Are you pissed of , asshole ???

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate am fost antrenat de el ani de zile, de ce nu-l intrebi cum a construit vila de pe malul snagovului cu soldati de la dinamo, myself included, de amanta de ani de zile de la lotul national sau cum se face ca are carnet de "erou al revolutiei" cu toate ca nu a participat la nici o revolutie etc etc etc

    RăspundețiȘtergere
  4. Pacat ca aruncam cu noroi. De fapt altceva nu stim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Noroi? Habar n-ai cat noroi se poate arunca. Multi oameni au profitat de pe urma sportivilor in Romania si au facut averi, pana cand vrem sa ignoram aceste fapte? Tipic la romani, atitudinea "stai in banca ta"

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici nu mai este nevoie sa fie improscat cu noroi, a facut-o el singur cand, ca un las vazand ca nu mai este instare sa antreneze corect s-a lasat de "meserie" asta neanpiedicandu-l sa muste de pe margine.A fost invitat la gala sporturilor nautice si nu a venit in schimb la Flacara unde se dadeau niste bani, caci a fost desemnat cel mai in voga fost sportiv alerga dupa organizatori secondat de consoarta , disperat ca nu-si luase inca plicul. In rest boicoteaza cum poate pe la usile redactiilor caci spera ca o data cu demisia canoea sa o ia la vale in jos iar el sa fie chemat in genunchi de federatie. Iata ca nu e asa abia acum aratindu-se cine si cum munceste iar el face spume la gandul ca ciolanul si prostitul tuturor prin exploatarea secunzilor s-au dus pe apa sambetei -sarac naiv -incredintat ca el e alfa si omega in canoe ,nu e asa baby a trecut timpul si nu mai stii ce sa faci sa fi bagat in seama .Era mai bine sa ramai un foarte bun sportiv si sa nu te ridici doar pe munca altora,. ca antrenor. Ulciorul nu merge de multe ori la apa trebuia sa stie caci e nascut pe ea. Planurile de antrenament le facea dr. Stoian iar antrenamentele le urmareau secunzii. Tu cu schowurile de televiziune altii cu munca tu cu banii altii cu privitul si nu te mai saturi,stai cuminte in barca ta cu pagaia rupta si povesteste cat ai fost tu de bun in toate dublourile trase de altii pe care nici nu-i pomenesti doar tu erai eroul, Capusta Simionov si altii nimic... Fa-ti un examen de constiinta si gandeste ca nu esti nemuritor,ramane in urma ta doar o statuie si nimic ......ca om.

    RăspundețiȘtergere
  7. OK, Patzaichin este nimic...ca om.Dar tu, ros de pizmă și invidie, scuipând venin și mâncând rahat cu polonicul, cam ce fel de om ești??? După el rămâne o statuie (o fi puțin lucru?!?), dar după tine ce rămâne?
    Îți doresc un Crăciun după chipul și asemănarea ta, frustratule !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. LEON ROTMAN, SERGHEI COVALIOV,VASILE DABA, TOMA SIMIONOV,AGAFIA CONSTANTIN,BORCANEA TECLA,NASTASIA IONESCU,MARIA STEFAN, FLORIN POPESCU,MITICA PRICOP ,acestia sunt campionii nostri olimpici, in viata,care pana acum au scapat de criticile si invectivele "cunoscatorilor", a celor care stiu in amanunt ce au facut bine si mai ales ce au facut rau acei oameni,care inseamna si vor insemna totdeauna valoare si performanta. Nu ma substitui intr-un aparator al lui Patzaichin, de fapt el nu are nevoie de asa ceva, pe el il apara performantele din sport dar nu pot fi de acord cu unele afirmatii si catalogari facute de domnul anonim in 20 dec.la ora 21,44. Nu pot crede ca Patzaichin se duce neinvitat la redatiile de sport, eu stiu ca nu face fata solicitarilor si ca de multe ori este pus in situatia sa refuze unele propuneri. Nu l-am auzit in nici o interventie televizata sa-si vorbeasca de rau fostii sportivi sau fostii colaboratori din antrenorat. Daca dvs.cunoasteti asemenea cazuri frumos ar fi fost se le mentionati. Apoi, sa sustineti ca in baricile de dublu in care a evoluat, a fost "tras de altii"ma indeamna sa cred ca ori nu va pricepeti la fenomen ori sunteti dominat de frustrare, asa cum afirma un antepostator. Veniti cu argumente viabile si explicati cum de a fost campion olimpic in simplu ?! (vezi JO 1972). Ca a gresit in anumite momente, ca s-a folosit de pozitia sa pt. a-si rezolva unele probleme personale, ca a fost impartial in unele cazuri, toate pot fi realitati dar ma intreb de ce oare nimeni nu a sesizat toate acestea la momentul producerii lor, de ce toate sunt acum scoase in vileag, cand omul nu mai are practic nici o putere !!??, a simtit ca nu mai este agreeat si a plecat. Poate daca lucrurile ar fi fost "puse pe tava" la momentul optim, daca greselile ar fi fost analizate barbateste nu s-ar fi ajuns aici. Sunt sigur ca sufletul lui Patzaichin nu este impacat departe de fenomen, cum sunt la fel de sigur ca si staful federal ii simte lipsa in unele momente. Faptul ca, atunci cand vine vorba de kaiac-canoe, toata lumea intreaba de Ivan Patzaichin este o realitate, acest sport are nevoe de el asa cum si el are nevoie de acest sport. Totdeauna am fost linistit ca acest sport nu a fost amestecat in scandaluri de presa, ca ne-am bucurat de respectul tuturor, pentru munca si rezultatele sportivilor si a antrenorilor, pentru seriozitatea federatiei iar ceeace se intampla acum nu face bine nimanui, a ne discredita simbolurile sportive inseamna, pana la urma, a ne autodiscredita. Cine are urechi....Sunt sigur ca se vor gasi posatori care ma vor "face praf", este foarte normal,multitudinea de pareri conduce catre adevar, rugamintea mea fiind ca respectivii sa iasa de dupa perdea, altfel comentam in van. Cu stima si respect, M.Ionita(calutu)

    RăspundețiȘtergere
  9. La campioni olimpici ati omispe:Ismailciuc si D. Alexe.Mai cititi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragule anonim de la ora 07:34, se pare ca te-ai repezit la scris inainte de ati face toaleta de dimineata. Daca citeai mai atent observai ca dupa enumerarea campionilor olimpici exista, intre virgule, precizarea "in viata",pe intelesul tuturor,in afara de tine,asta insemnand ca respectivii exista, adica traiesc. Cu Senia Ismailciuc si cu Aliosa Dumitru am fost coleg la Dinamo (pentru documentarea ta asa, erau alintati de prieteni) si trebuie sa mai stii ca am fost printre cei care i-au condus pe ultimul drum. In final, precizez ca tot ce am scris pana acum, nu le-am citit din carti ci le-am trait alaturi de cei despre care am povestit iar pt.tine am un singur sfat : citeste macar ce se scrie in acest blog inainte de a da sfaturi altora, dar nu citi printre randuri , ci pe litere, sigur o sa intelegi si tu ceva. Cu stima si respect pentru restul cititorilor, M.Ionita(calutu)

    RăspundețiȘtergere
  11. Intrebare: stiti cine conduce FRC( Columbofil),de gugustuci? Raspuns corect=

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiu eu d'astea, dar stiu ce buni sunt "gugustiucii" aia la ceaun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Presedintele de onoare al FR de Sport Columbofil (cresterea si educatia PORUMBEILOR), este ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Te chinui in zadar. Nu observi ca nimeni nu te baga in seama cu un raspuns ?, sau te cam oftici ca n-ai si tu un gugustiuc pe masa ? Nu te mai zbate si raspunde-ti singur, oricum am impresia ca cel ales in acea functie este un om de isprava ,ca, altfel te alegeau pe tine.Pe acest blog se fac comentarii despre oamenii care zboara pe apa, asa ca fa referiri la ei si lasa acele pasari minunate sa planeze in liniste, indiferent cine le sunt presedintii. In final, il parafrazez pe un alt comentator si inchei in stilul sau : sa auzim numai de bine dar.... nu si de tine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sant originalul anonim, vad ca a mai intrat si altcineva :)
    Nimeni nu contesteaza rezultatele lui ca sportiv, desi se intelege ca dopajul era foarte comun in epoca aia, si nu numai romanii, rusii, germanii, toti. Si cand eram eu sportiv anumiti alesi se duceau saptamanal la doctor la
    piatra arsa sa-si faca injectii de "gripa"

    RăspundețiȘtergere
  16. Ivan Potzaichin,este presedinte de onoare la FR de Columbofil.

    RăspundețiȘtergere
  17. Băi jegosule care ai tu muci în loc de creier , mai debitezi multe tîmpenii pe aici ? Păi bine a făcut Patzaichin că s-a retras din cloaca asta de jigodii. Și un guguștiuc are mai multă minte decît voi...

    RăspundețiȘtergere
  18. Originalule anonim, fi mai explicit, ori nu-i contesti rezultatele lui Patzaichin, ori le-a obtinut ca se "intepa". In cazul sustinerii variantei secunde, nu faci decat sa pui sub semnul intrebarii rezultatele de exceptie ale tuturor sportivilor nostri, de la Leon Rotman la tandemul Liviu-Victor. Daca-ti imginezi ca,un mare sportiv isi bate joc de munca lui si se vaccineaza ,nu inainte de concurs, ci, in anul respectiv, inclin sa cred in dreptatea antepostatorului meu, care sigur ti se adreseaza. In numele tuturor comentatorilor de buna credinta, imi cer scuze tuturor sportivilor nostri care au facut faima scolii romanesti de K-C., pentru gandirea si afirmatiile "originalului anonim", care de fapt este si va ramane un simplu anonim. Cu stima si respect,M.Ionita(calutu)

    RăspundețiȘtergere
  19. Adevarul , de multe ori , este la mijloc. Limbajul , cu parere de rau , unora este suburban.

    RăspundețiȘtergere
  20. Vaccinari de "gripa" saptamanale la Piatra Arsa unde nu vine nici dracu sa te controleze. Atat am de spus, trageti singuri concluzia. Exista un vaccin saptamanal de gripa?

    RăspundețiȘtergere
  21. Bine ca doar atat ai mai avut de spus, sper sa te opresti pt.ca nu inteleg unde vrei sa ajungi sau ce vrei sa demonstrezi ?! Am avut impresia ca ai trecut pe la un lot dar vad ca m-am inselat. Imi propusesem sa nu ma mai amestec cu anonimii dar cred ca este obligatoriu sa ti se mai injecteze niste informatii. Fiecare lot olimpic din lumea asta este obligat sa anunte lunar la comisia antidoping a C.I.O. (sti ce inseamna initialele ? )locul de pregatire a echipei in luna urmatoare, asa ca te poti pomeni cu o recoltare de probe nu la Piatra Arsa ci si in gaura de sarpe, in caz contrar federatia respectiva risca o amenda, de nu mai are bani de pregatire in urmatorii ani. Evident ca, sportivilor de elita li se administreaza vitamine,intaritoare si alte sustinatoare de efort, dar numai din cele care nu figureaza pe lista de interdictii. Sa sti ca o substanta dopanta ,administrata, poate apare la analiza si dupa 3-4 luni asa ca cine-i sportivul care-si risca pregatirea si cariera pentru asa ceva ? Speram ca, dupa ce mi-am permis sa-mi cer scuze in numele tau, marilor nostri campioni,pentru ineptiile sustinute de tine, vei avea demnitatea de a o face si tu, sub semnatura. M-am inselat si m-am convins, inca odata, de veridicitatea zicalei ..." nu-i cere omului ce nu are,pt.ca nu se va simti umilit, neintelegand despre ce este vorba." Cu stima si respect,M.Ionita(calutu)

    RăspundețiȘtergere
  22. Am petrecut destui ani la loturi de la 15 ani. Si bag de seama ca nu ai fost niciodata la piatra arsa pe timpul iernii altfel ai stii de ce nu se duce nimeni acolo. Controale au fost si mereu o sa fie dar ai auzit de cineva sa fie gasit dopat la teste in Romania? Destui au fost prinsi la concursuri, cum de nu au fost prinsi in tara niciodata? Adica chiar ti se pare extraordinar? La cate lucruri criminale se petrec in tara aia, un dopaj e nimic de ascuns.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ma simt obligat sa-mi calc promisiunea si asta numai pentru faptul ca mi te adresezi. Adevarat, nu am ajuns la Piatra Arsa si daca m-ai cunoaste ai fi evitat intrebarea dar asta nu inseamna ca nu stiu dificultatile legate de drumul de la telecabina la cantonament. Persisti intr-o idee si nu inteleg ce vrei sa demonstrezi ?!? Fi mai concret sau vrei sa ne convingi ca in tara toata lumea merge pe blat, se fac testari de ochii lumii si toata lumea este curata. In regula, dar la concursurile mari, de afara, cand se fac testari dupa testari cum de nu a picat nici un sportiv de la k.c.sau crezi ca ne tine cineva in brate ? Atunci, de ce pe "ciocanara" Melinte au scos-o din concurs chiar la J.O. pentru o proba pozitiva data cu 3 luni inainte ? Chiar daca te dai sportiv de lotul olimpic cred ca ai avut o asemenea valoare incat medicii au considerat ca nu merita sa strice pe tine nici macar un ser fiziologic. Faptul ca in dialogul despre sport faci referiri si la situatia din tara (cred ca la cea politico-sociala)ma face sa cred ca putinele idei pe care le ai sunt asezate intr-o mare dezordine. Incearca sa-ti faci curat in "biblioteca" plecand de la ideea ca aceste scrieri pot fi citite si de oameni din afara sistemului (k si c)si ar fi pacat sa ia de bune parerile si sustinerile tale deplasate. Observ ca majoritatea postatorilor au capul mai pe umeri decat mine si nu au catadicsit sa-ti comenteze aiurelile (tratarea cu indiferenta este cel mai bun remediu in cazul tau) asa ca, invatand din propriile-mi greseli ma voi alatura lor. Dai inainte cu " munca la sant" pana-ti vei toci sarma din nas, dupa ce vor aparea durelile te vei opri singur. Personal abia astept trecerea iernii cu speranta ca,odata cu primavara se vor aerisi si unele minti sau creierase mai imbacsite si nedezvoltate. Pentru toti cei cu "sportivitate" in ganduri si sentimente,stima si respectul meu,M.Ionita (calutu)

    RăspundețiȘtergere
  24. Ok, hai sa ne intoarcem la subiectul original, mie mi se pare imoral si ilegal sa folosesti soldati sportivi la costruirea si amenajarea vilei lui de la sangov, in special inpotriva voiinti lor si neplatiti(practic sclavie), care e parerea ta in subiectul asta?
    Care e parerea ta in obtinerea frauduloasa a unui carnet de "erou al revolutiei" pentru care se dateau bani?

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu inteleg de ce ii dati atata atentie, mai ales acum dupa ce in sfarsit am scapat de el si de amanta lui, care inpreuna au facut atata rau sportivilor si celor din jur...Ivan Patzaichin, ca SPORTIV merita nota 10, dar sa-i fie RUSINE ca nici o data nu pomeneste de partenerii lui.

    RăspundețiȘtergere
  26. Exact, bravo, cei care se uita din afara nu inteleg ce s-a petrecut ani de zile cat a fost responsabil de lotul olimpic. Si cum a tratat multi sportivi cu care s-a culcat amanta lui (sportiva)
    Eu ma bucur ca am refuzat-o cand sa dat si la mine, a fost greu sa zic nu :) dar mai bine [ana la urma.
    Hai sa mai mentionam si cum oamenii de la Federatie veneau la weekend si plecau cu pungi de carne, carne care se taia din portia sportivilor.

    Poate a venit timpul ca istoria sa-i prinda din urma

    RăspundețiȘtergere
  27. Bravo, bagati federatia, ca mereu n-ati stiut decat sa mancati cacat.
    Ceva bun n-ati scrie.

    RăspundețiȘtergere
  28. Iar a inviat anonimul care bate campii si pe care nu-l pot intelege. Fa domnule plangere la parchet, la DNA,la CNAS, vino cu lucruri concrete nu te mai scalda in afirmatii nefondate. VILA de la Snagov, este o casa batraneasca din Tancabesti, a carei structura a fost pastrata, fiind doar consolidata si reamenajata la interioare, bine inteles asta cu ajutorul "specialistilor" in zidarie si zugravit din cadrul sportivilor. Acestia erau biciuiti zilnic, primeau hrana (paine si apa) o data la doua zile, fiind obligati sa suporte si plata materialelor de constructie. In privinta carnetului de revolutionar nu sti nimic. Patzaichin este erou al revolutiei din 1917, asta dupa ce a participat si la rascoala din 1907 (sti cine a facut-o ?), este erou al revolutiei culturale din China, a luptat alaturi de Gavrouche in revolutia franceza,a fost secundantul lui Che Ghevara in luptele conduse de acesta, de pe urma acestor acte de eroism primind miliarde de lei, in valuta. Zic sa te duci la arhivele statului sa scoti copii de pe toate aceste carnete frauduloase si sa le publici pe acest blog. Nu cred ca vei fi " INPOTRIVA VOIINTI " (mi-am permis sa te copiez) cuiva in a face acest lucru. Hai sa-ti mai zic ceva : nu a cerut si nu a primit nici un fel de carnet de revolutionar. Sursa : chiar el si nu pot crede ca avea vreun interes sa ma minta, oricum nu impartea banii cu mine. In privinta faptului ca "...a facut atata rau sportivilor si celor din jur.." as fi curios sa cunosc si parerea lui Florin Popescu, sau Miticuta Pricop dar hai sa-i lasam pe canoisti ca pe acestia i-a facut mari Igor Lipalit, sunt curios ce parere au kaiacistii care au iesit campioni europeni sau au fost medaliati la mondiale, dar nici aici nu m-am orientat ca acestia au fost antrenati de Mitica si de Fane,asistentii medicali. Atunci hai sa vedem ce parere au lucratorii din Baza Veche sau de prin alte locuri pe unde s-a cantonat lotul olimpic ?! Atata timp cat nu aveti demnitatea de a va semna sustinerile, cred ca acestea nu au o baza reala, fiind doar rodul unor minti imbacsite de frustrare, incompetenta, rautate si invidie. Sa va dea Dumnezeu sanatate, adica sa va faceti bine.Cu stima si respect,M.Ionita(calutu)

    RăspundețiȘtergere
  29. Asta este nea` Calutule ... ei sunt sfinti, niciodata n-au gresit cu nimic.Suntem oameni si prin asta suntem supusi greselii. Voi care scrieti rautati, incercati sa va ganditi daca ati facut numai bine in viata. Daca da, bravo voua, dar acum incercati sa intelegeti ca puterea absoluta te schimba absolut.

    Cu respect ...

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu santem sfinti, dar daca un om fura de la un magazin intra la puscarie, daca un antrenor/oficial al federatiei fura de la gura sportivului nu se intampla nimic.
    In Romania a fost mereu si inca mai este mentalitatea "ce salariu ai si ce poti sa-ti mai scoti pe langa salariu"

    Intra intr-un magazin si fura o guma de mestecat si vezi ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere