luni, 8 februarie 2010

Vasile Stefan - dat afara de la lot!

In dimineata aceasta, domnul Vasile Stefan, a fost instiintat de catre domnul antrenor Manoila Milicin ca nu mai are nevoie de serviciile lui si a fost invitat sa isi faca bagajele si sa paraseasa Complexul Sportiv Nicolae Navasart.
Se pare ca totul a inceput duminica dimineata, cand a avut loc un control scurt al sportivilor , domnul Scoica Florin a constatat lipsa sportivului Vasile Stefan din camera lui, iar dansul a raportat acest fapt domnului Manoila Milicin.
Trebuie precizat faptul ca domnul antrenor a impus sportiviilor sa nu mai paraseasca baza sportiva fara aprobarea lui.
Domnul Vasile Stefan, momentan a ramas in baza sportiva la rugamintile antrenorilor de la Dinamo pana la clarificarea acestei probleme.

16 comentarii:

  1. Nha, poftim! Acuma l-au dat si pe Stefan afara! Ce, Dumnezeu au in cap antrenori aia. Vor sa le dea un exemplu celorlalti kaiacisti, ca de acuma sa nu mai comenteze nimic? COMUNISTILOR!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. mai oamenii buni eu am crezut ca astia au fost pusi la conducerea lotului olimpic de kaiac sa salveze kaiac-ul romanesc.da de unde!
    astia vor sa l distruga.CLAR VOR REUSI CU METODELE ASTEA.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stefan era singurul care avea un cuvint de spus, nelasindu-se calcat in picioare de melci si maimute !

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.prosport.ro/alte-sporturi/de-legenda-patzaichin-povestea-pagaiei-rupte-5485671 haideti ca toate magariile astea sa se faca cunoscute si mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  5. Măi, oameni buni, nu-l mai băgați pe Ivan la înaintare! L-ați întrebat dacă vrea să-și lege numele de măgăriile astea? Îl băgați în gura șacalilor în mod gratuit.Fiecare este pe drumul lui.Ivan a ales drumul corect, restul face ce poate și ce știe. Păcat de copiii ăia că au parte de asemenea experiențe...

    RăspundețiȘtergere
  6. jos comunismul este o solicitare prea blanda,se impune : Afara cu NEMERNICII ! Sa stiti despre comunisti ca nu erau ca astia, aia erau destepti, isi apreciau sportivii de elita, le asigurau toate conditiile de pregatire si de viata si asta pt.ca stiau ca prin sportivi se pot face cunoscuti in lume. Cati din sportivii de valoare de azi mai primesc servicii bine platite, cati mai primesc apartamente si alte avantaje care sa-i determine sa dea totul in pregatire si competitii ??, toate acestea asigurandu-le, la finele carierei sportive, o viata linistita, lor si familiilor. Cred ca este o campanie concertata impotriva "dinamovistilor" de la lot, gandindu-ma la faptul ca cei doi antrenori de la grupa de K.B. sunt stelisti.Daca ei considera ca asta trebuie sa fie atitudinea unui antrenor de lot national inseamna ca vor cu tot dinadinsul sa ingroape kaiacul romanesc,acum nu le mai ramane decat sa-i astepte la viraj pe ceilalti dinamovisti, si sa ramana la grupa doar cu stelisti. Oare conducerea CS DINAMO, nu are nimic de spus, isi lasa sportivii de la lot umiliti de un paranoic care a pierdut si ultima sclipire de luciditate si bunsimt. Sportivul Stefan Vasile are o condamnare la locul de cantonament, a fugit din lagar si trebuie decazut din toate drepturile ?!?. De ce nu l-a impuscat, in momentul evadarii, gardianul Scoica?? Mai Baieti de la Dinamo plecati urgent din cloaca numita "lot Olimpic", mergeti in corpore la club, spuneti tot ce aveti pe suflet si solicitati sa va pregati acasa si lasati-i pe ei cu stelistii lor sa ia toate medaliile la C.E. si C.M. Mergeti pe 18 februarie in federatie unde va fi sedinta de BF si explicati acolo tot ce se intampla. Nu lasati lucrurile asa cum sunt acum, pentru ca manierea si stilul de lucru al antrenorilor vostri nu este sub nici o forma compatibila cu postura lor. Solicitati o ancheta din partea ziarelor de sport si a posturilor TV de specialitate. Foarte multa lume este de acord cu voi, asa ca fiti siguri ca nu suntei ai nimanui. CURAJ

    RăspundețiȘtergere
  7. Gata?!? Nu se mai aude nimic ?!? Hai, că s-a vindecat și locul:)):)):))

    RăspundețiȘtergere
  8. era echpa tare inainte!!!!
    nu stiu dc s-a lasat si Anton ,dar stroc ca el nu mai e la lot acum

    RăspundețiȘtergere
  9. salutare! nu vreau sa ma bag in subiect pentru ca nu isi are rostul....doar vreau sa expun o idee a tatalui meu...daca sportivii nu sunt multumiti de Milicin si nu le convine cum se comporta cu ei...de ce nu se aduna sa ii ceara demisia? Sa nu mai iasa la antrnamente....Imi pare rau de Fane...

    RăspundețiȘtergere
  10. eu zic ca te inseli anonimule,dupa parerea mea cel mai bun stroc din ultimii ani este iustin porcarasu!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce bine ar fi sa avem mai multi Iustini si Alini, sa vedem la fiecare antrenament care este cel mai bun strock, sa avem de unde alege ! Deocamdata doar Iustin este activ, din pacate ! Ar fi bine, cel putin, pe care ii avem sa-i pretuim ! Poate cine stie, in curand...
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  12. e adevarat ca momentan dintre cei numiti doar Iustin Porcarasu mai activeaza, dar mie mi se pare ca cel mai bun stroc din ultima vreme, si nu doar stroc, este Baban Marian(si nu numai dupa rezultate). E o placere sa revad cursele in care Romania vaslea in ritmul lui.
    Cat despre Alin Anton, ce bine era daca nu se lasa, putea fi orice de la stroc la simplist cu sanse adevarate la glorie.RESPECT

    RăspundețiȘtergere
  13. ai dreptate Bogdan!!k4:Baban,Anton,Stefan,Mada..care a mers la mai multe campionate mondiale si europene 2.50 si 2.51,obtinand ceva medalii!!!NU EXISTA LA ORA ACTULA

    RăspundețiȘtergere
  14. daca ai spus mai sus ca Iustin e mai bun decat a fosat Anton, compara-le rezultatele!

    RăspundețiȘtergere
  15. La concurs nautic cu Ivan Patzaichin, organizat cu prilejul ZILELOR ARADULUI sâmbătă, 20 august pe râul Mureş, în zona Clubului VOINȚA, au participat 14 echipaje, primele trei locuri fiind adjudecate de către Voința Arad, Relaxe Sport și CSM CSS Arad, dar câștigători au fost până la urmă cu toții, căci au participat la o competiție desfășurată pe o vreme frumoasă și într-un spirit de sportivitate relaxată.

    Dorim pe aceasta cale sa multumim domnului Ivan Pazaichin,domnului Bibart Calin,domnului primar Burdan Gheorghe din Chisineu Cris.

    JOS PALARIA ECHIPE THOR CHISINEU CRIS care au ocupat locul 8 din 14 echipaje.

    Va rugam sa scrieti acestea in ziarul dumneavoastra deoarece in minunatul oras Chisineu Cris se doreste sa se faca sport de performanta datorita si domnului prof antrenor Dragan Gheorghe.

    cu respect si Andrei Nagy.


    RăspundețiȘtergere