miercuri, 10 februarie 2010

RASPUNSURI - Zabet Beniamin

Ma vad pus in situatia sa dau cateva explicatii, celor pe care chiar ii consider ca sunt impatimiti ai k-c romanesti.
1.Lotul de KB, este chiar lot national, pt. ca nu are nominalizare de la COSR. Din pacate nu este vorba de nici o ironie, fie ea si...dulce.
2.D/le Caiac, personal imi plac tare mult fructele de mare!!!, dar revenind la lucruri serioase, eu ii apreciez pe toti cei care au performat si ca sportivi de valoare si ca antrenori. Ori Florin Scoica ("Crustaceul", cum ii spui), are ceva performante ca antrenor, in k-c romaneasca, locul III la CM de sen, la K4F 500m, ultima medalie "adevarata"(olimpica), a grupei de fete, iar in Florin
Popescu, am aceeasi incredere ca va deveni un antrenor valoros, de altfel am mai afirmat acest lucru. Despre valoarea sportiva a celor 2 nu cred ca exista contestatii. De altfel sunt multi fosti sportivi, deveniti antrenori in tara si in strainatate, care s-au format la Orsova si carora le port acelasi respect si poate si ei mie! Cat despre tristetea si dezamagirile tale, sincer nu stiu ce sa-ti
recomand, dar promit sa ma interesez ! “Painea calda” pe care o asteptam cu totii, ar putea veni de la Orsova, dar nu neaparat de la Zabet ! Daca le tremura sau nu chilotii federalilor la aparitia mea ? Nu stiu daca unii din “federali” mai au nevoie de chiloti, poate au
nevoie de… pampersi !
3.Scoala noastra a fost, este si va ramane redutabila, chiar si in conditiile acestui declin vizibil al k-c romanesti, si a crizei financiare globale !.Noi "producem" in continuare, chiar daca altii nu stiu ce sa faca mai departe !?! Vizitati site-urile de specialitate!
4.Daca tineti mortis sa postati sub pseudomine, iar eu nu "ma prind" cine sunteti cu adevarat, cred ca are cea mai mica importanta, importante sunt ideile…?!?
5.Fara INCREDERE, in sine si in cei cu care colaborezi, nu se poate realiza nimic in lume! Apropos, voi aveti incredere in ceva?!?
6.Intotdeauna am avut si voi avea incredere si respect deosebit fata de sportivi in general, dar in cei valorosi, in mod special, inclusiv in cei de la grupa de KB a lotului NATIONAL de seniori al
Romaniei. Am dovedit-o prin fapte si nu prin vorbe, ori de cate ori a fost nevoie. Oricum, la viitoarea Ad. Generala a FRKC, voi propune pe langa altele, ca din Biroul FRKC, sa faca parte si 2 sportivi de elita din loturile de seniori.
7.Despre alegerile FRKC din vara 2009..."alesi, alesi",dar …degeaba! Nu se pot dezbara de monolitul comunist” ! “Sa le fie de … “! Am specificat din 2009, caci poate vom avea parte de
“ANTICIPATE” in 2010 ! Cat despre culisele(promisiunile, intimidarile politice si nu numai, etc.) electorale ce sa mai vorbim…! Asteptam OPOZITIA...nepseudonimica!!! si fara flacari violete !
8.Pana la urma, cele postate sunt parerile personale, ale unui simplu om de sport(fara nici o functie in conducerea FRKC)si care incearca din rasputeri, ca si altii, sa "NU SE SCUFUNDE CORABIA" !!! si sa renasca FLOTILA DE AUR.
9.Chiar nu trebuie sa fiti de acord cu opiniile sau sugestiile mele. Daca doriti sa continuam "discutia", va rog sa ma contactati prin email sau telefonic .
10.Intradevar nu este de loc usor sa conduci o federatie ca cea de k-c(altadata cea mai titrata din Romania !) si nici sa fii antrenor la unul din loturi, dar bun simt putem avea si vedea ca unele palarii sunt prea mari pt. niste capete mici in care mai si joaca… Si daca ne raportam(pt. ca trebuie), la trecutul apropiat, atunci cei pe care incerci sa-i “acoperi” anonimule(atentie !!! eufemism, se putea folosi verbul “a linge”, uzitat f.des pe acest blog), la neputinta manageriala dovedita clar prin nonperformanta, DEMISIA conducerii, este chiar prea blanda pt. starea de lucruri din FRKC. Pana la urmatoarea postare...s-auzim numai de bine !
Zabet (asta este numele meu…nepseudonimizat)

9 comentarii:

  1. domnule Zabet,
    mereu ati avut darul vorbirii si comunicarii (care este foarte important dupa parerea mea), dar ca in acest articol nu ati fost niciodata atat de clar.
    Cred ca sunt multi in asentimentul d-stra. Macar aveti curajul sa spuneti despre culisele alegerilor, fara sa va fie teama de repercusiuni. Poate ar trebui sa le explicai unora ce inseamna eufemism, sa nu inteleaga ca-i laudati. Si ... mai cred ca alegerile n-ar trebui sa fie un subiect tratat exhaustiv...
    Toata stima.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase ginduri , doar ca in practica sunt diferite ,
    Intradevar s-au dat toate premierele in perioada Zabet , dar sa nu uitam ca era si interesul antrenorului Zabet & orsova sa i-a bani de pe urma sportivilor descoperiti, crescuti etc de ei , ceea ce e un fapt normal
    Din pacate actualii federali nu au sportivi descoperiti sau ma rog formati de ei , ( poate sunt eu mai nestiutor dar va rog sa imi dati ceva exemple de sportivi descoperiti , initiati etc de domnii Birladeanu , Toth , Stoian , Etc , execeptie facind Milicin care raminea si el pe lista aceasta daca in 1998-2004 ,era in BORCAN ,ca de obicei ) oricum ma surprinde ca Milicin care a lucrat foarte bine dupa revenirea in tara si care a avut de infruntat atitea obstacole pina in 2005 sa uite ca sportivii sunt cei mai importanti nu antrenorii , antrenori se mai gasesc dar sportivi mai greu

    Cit despre celelate politici ale lui Zabet, aici nu prea s-a vazut nimic , Zabet a fost mai mult un presedinte al federatiei Orsova , nu al tuturor cluburilor si antrenorilor , a mers pina acolo ca era sa il puna antrenor la lotul olimpic pe fiul sau etc , sa controleze toate structurile prin oamenii sai de la Orsova ( antrenori , marangoz etc ) ,,sau prin prietenul TOTH ( adus de Zabet in federatie)
    Toate acestea l-au facut sa piarda alegerile din 2005 la un scor incredibil , pe fondul multor nemultumiri , iar in 2009 nu a reusit sa stearga aceste neincrederi ,

    Deci in concluzie , prea multe sperante nu ne poate da nici Zabet , cu toate ca din cite il stiu sigur a mai invatat ceva din trecut , numai ca trecutul nu se sterge ,

    In rest ramine un impatimit al acestui sport , un maneger exceptional , care poate fi folositor acestei federatii dar nu de pe pozitia I ,


    Cu stima , am incercat sa fac putina lumina in umbrele trecutului

    RăspundețiȘtergere
  3. e de apreciat zabet!!




    un fost sportiv

    RăspundețiȘtergere
  4. Apropos de faptul că sportivii sunt importanți, nu antrenorii. Mai știe cineva cum s-a soluționat cazul excluderii din lot a lui Vasile Ștefan? Ce s-a întâmplat cu sportivul, dar cu antrenorii?!?

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnul Zabet de ce nu recunoaste infringeraea de la alegerile din 2009 sau actuala conducere a federatiei a folosit flacara violet sau nu a convins DM.ZABET reprezentantii cluburilor participante la vot de importanta sa la conducerea federatiei!!!!!!!!.

    RăspundețiȘtergere
  6. ANONIMULE VIOLET, importanta nu este persoana, ci activitatea pe care o desfasoara intr-un domeniu, in speta INALTA PERFORMANTA la FRKC, de care unii dintre voi sunteti straini sau paraleli ! Va multumiti cu niste promisiuni electorale sau farame de "te-miri-ce" ! Iar pt. tine, daca abia acum ai descoperit (poanta) "flacara violeta", esti cam expirat!?!
    Am sperat intotdeauna ca avem mandrie, principii si verticalitate, dar din pacate unii dintre noi nu au nicio urma de caracter. Numai pt. acestia din urma: dimineata va uitati vreodata in oglinda ? Sau va este frica sa nu o spargeti!?!
    Simplul fapt, ca va ascundeti sub masca iluzorie a aninimatului(nu este vorba numai de cei care posteaza pe acet blog), spune multe ! Ce ati realizat vanzandu-va pe voi si voturile voastre? UMILINTA !
    De recunoscut o conducere, nu este necesar sa o faca toata "lumea", de aceea este democratie, insa eu respect intreaga federatie mai mult ca oricine si nu cu vorbe, ci cu fapte!
    Iar pt."federalii" care s-au "cuibarit" in functii inalte: ATENTIE, va veni un vant si
    n-aveti... "greutati " !!!
    Respectati sportivii, munca voastra si implicit pe voi insiva !
    S-auzim numai de bine!
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonimule "recunoscator" conducerii FRKC, si daca esti unul dintre supusii ei si daca nu, iti voi lansa o intrebare. Tu poti recunoaste drept conducere, acea forma dictatoriala, care la INCENDIUL BAZEI NAUTICE DE K-C ORSOVA, din 15.10.2005, la numai o saptamana, sectia de
    k-c a LTTL Orsova primeste adresa nr. 489/20.10.2005, semnata (in clar) de presedinte, prin care se cerea, restituirea salupei cu motor si a ambarcatiunilor date in folosinta Lotului de JII Orsova ??? Cand toata "lumea" din tara si chiar din strainatate trimitea ajutoare sportivilor, aceasta "inventata" si trecatoare conducere, "ajuta" cea mai buna sectie de k-c juniori din tara, procedand in acest fel inuman si josnic !?!
    Incerc o intrebare retorica: salupele si ambarcatiile k-c(dintre cele mai bune, ale Loturilor nationale), pe care sectia clubului Steaua s.a. aliate sau supuse conducerii, le-au folosit,le folosesc si le vor folosi in continuare, nu le mai cere nimeni inapoi?!? Oare Biroul Federal este al clubului Steaua sau toata federatia ?, de ce nu se sesizeaza si in acest caz ? Vrei sa-ti mai dau si alte exemple asemanatoare de obstructionare a activitatii sectiei noastre ? Iar cu flacara violeta le-as da..."foc", "federalilor", sa simta si ei ce inseamna un incendiu !
    In orice caz, te invit la Ad.generala a FRKC, din acest an si vei afla mai multe, daca nu voi fi cenzurat..."la timp", de catre "bravii" TAI conducatori !
    Cat despre reprezentantii unor cluburi care habar nu au "cu ce se mananca k-c", intimidati si manipulati politic sau scosi de la naftalina numai pt. un vot, chiar nu vroiam
    sa-i conving ! Ma multumesc cu PERFORMANTA !
    S-auzim numai de bine !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  8. Vazand articolele de mai sus si cunoscand si cateva situatii reale , pot sa comentez obiectiv, ca in conditiile date, este bine ca insusi antrenorii sa faca selectiile pentru viitorii sportivi.Performanta nu se face cu oricine mai ales in conditiile actuale. Spre bucuria mea, constat ca munca d-lui Zabet si a colectivului de antrenori cat si a sportivilor selectati si antrenati la Orsova, este incununata de succes, prin locurile fruntase pe care le ocupa la fiecare eveniment sportiv.
    Nici o persoana de la conducerea FRKC, cat de sus ar fi cu functia nu poate acorda o medalie unui sportiv fara ca acesta sa fi concurat si sa treaca linia de sosire.Medaliile obtinute de sportivii de la Orsova sunt reale, fapt care demonstreaza:competenta, profesionalism, perseverenta, daruire, atat din partea antrenorilor cat si din partea sportivilor.
    As dori sa demonstrati domnilor de la federatie, ca in afara de faptul ca recunoasteti in leaderul de la Orsova o adevarata amenintare, in ce consta ajutorul d-voastra, pentru ca e mai usor sa vezi gunoiul din ochiul altuia decat barna din al vostru.

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari LTTL Orsova pentru performantele din 27-30 aprilie 2010 la Campionatul de Primavara, de la Bascov.
    Ati luat aproape toate medaliile puse in joc.
    Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere