duminică, 14 februarie 2010

UMBRELE TRECUTULUI..... by anonim

Cu aceeasi stima, “incerc sa fac putina lumina” in capul anonimului "atotstiutor" al "umbrelor trecutului".

1.Nu incerc sa aflu cine esti sau ce doresti, pt. ca esti confuz si incerci sa DEZINFORMEZI, intr-un soi de frustrare combinata cu invidie, poate cine stie "dirijat" de cineva...

2.Iti sugerez sa faci afirmatii argumentate, cand ai opinii despre altii, altfel cazi in derizoriu. De ce tii neaparat sa ramai un permanent… anonim ? Daca sustii ca esti bine informat sau detii ADEVARUL ABSOLUT, atunci cred ca ai probleme majore de memorie !

3.In afara de "cateva" expresii confuze, greseli de punctuatie, de ortografie, de redactare, pleonasme, cacofonii, etc., textul e...bun, ai putea primii nota 4+, la gramatica lb. romane(materie didactica "grea" pt. unii ca tine), pt. cl. a-III-a(nota de trecere cu indulgenta profesorului)!!!Apropos: "i-a", provine de la verbul "a lua" si se scrie fara cratima, "deci in concluzie", este pleonasm(deci = adverb concluziv), “prin prietenul” = cacofonie, etc.

4.Despre subiectul "premieri", nu te-am inteles ce doresti!Daca vrei si tu premieri, trebuie sa existe 2 conditii: sa muncesti serios, daca functionezi in domeniu si sa mai fiu eu odata presedinte! Eu presedinte s-ar putea sa mai ajung, vezi ce faci tu cu restul!?! "Deci in concluzie ", care-i problema ?

5.Daca esti un fan sau apropiat de-al lui milicin(mai fac si eu unele greseli de … ortografie, din… respect!), asa cum reiese din exprimarile tale, iti sugerez sa-ti faci un mare serviciu si sa fugi cat poti de repede din preajma lui, ca sa scapi !?! Crede-ma , il cunosc cel mai bine, ca si pe altii din neamul lor si nu au dat niciodata(nu exista exceptii care sa confirme regula!) dovada de caracter sau alte sentimente apropiate de cele omenesti! Intreaba-l, ce subventii, din venituri proprii, a primit de la FRKC in "perioada Zabet", pt. dotarea nouinfiintatei sectii Triumf Buc.?

6.In ceea ce priveste "popularea" FRKC cu orsoveni, "orsovenizarea" in termenii altuia din acelasi neam, cred ca esti depasit! Ce ne facem cu "FR Steaua KC" de acum ?!? sau monolitul stelisto-dictatorial?!? Viziteaza link-urile "Scrisoare deschisa", "milicin, antre..." s.a., pt. informare !

7.Destul de rar detii si informatii corecte: intr-adevar, "am adus" in federatie si un

to(n)th, din neamul lui Attila, ca sa ma invat minte...!

8."Atotstiutorule" bantuit de tenebrele trecutului, pt. stiinta ta si a altora ca tine, in perioada 2001-2004, Zabet Bebe-Alexandru, era inca sportiv de performanta, iar in 2005, antrenor la un lot de J II, de la Orsova, cu peste 25 de sportivi de la LTTL, selectionati si formati de el si colegii de la sectie si dupa un voluntariat prealabil de 2 ani(1999-2001).Le doresc celor mai infocati "fani", ai fiului meu, sa reuseasca cel putin 10% din activitatea lui profesionala, iar lui Bebe, sa ajunga cat de curand antrenor la ADEVARATUL Lotul olimpic.

9.Nu stiu la ce alte "politici" te referi "aici", dar politicile principale ale FRKC din perioada 2001-2005, au fost: INALTA PERFORMANTA si SUSTINEREA FINANCIARA SI SOCIALA A SPORIVILOR DIN LOTURILE OLIMPICE SI NATIONALE. FRKC a fost desemnata in 2003, Nr.1 in Romania(6 medalii la CMSen, 2au,3ag,1br, 2 la probe olimpice si calificari pt. JO la toate ramurile KB,KF,C), a avut "Cel mai bun antrenor al anului" pe Igor Lipalit si importante sume extrabugetare. Stii cate medalii are in palmares FRKC in perioada 2001-2005? Viziteaza site-ul www.kaiac.ro(infiintat de subsemnatul), daca nu cumva, prietenii tai au sters..."umbrele trecutului". Fara falsa modestie, am convingerea ca la Orsova ar putea functiona o federatie de k-c, cu rezultate mai bune decat cea existenta la Bucuresti! Oricum Scoala orsoveana de k-c functioneaza bine si este recunoscuta in toata U.E., unde nu dicteaza invidia !

10.Daca "speranta moare ultima", de la mine nu… sper(m)a decat la PERFORMANTA SPORTIVA!

11.Daca esti unul dintre nemultumitii sistemului, sa nu ramai asa !, sau Doamne fereste !, sa suferi de "mania persecutiei"!

12.Despre alegeri la FRKC, am mai postat in oct.,nov. si nu voi mai reveni, chiar daca te suspectez de lipsa de memorie! Alegerile "le-am pierdut", datorita unora ca voi, usor de manipulat si cumparat, fara simtul raspunderii, cu frica de munca serioasa, incapabili de performanta sportiva, frustrati si invidiosi! Ce ati primit in schimbul votului ? Unii dintre voi cel putin... santajaza conducerea FRKC, pt. ca altceva nu stiu sa faca, asa cum bine "spui"!?! I-am pomenit mai sus ! Eu nu am incercat sa conving pe nimeni…material sau politic, ci numai performantial ! Daca nu am reusit in 2009, voi mai incerca si la viitoarele alegeri!

13.Pana la urma nu inteleg, daca ma aprecezi ca as fi un manager(si nu "maneger") exceptional, ce ai de contestat? Sau poate nu cunosti semnificatia exacta a termenului MANAGER ?!?

14.Trebuie sa recunosc ca eu sunt obisnuit numai cu LOCUL I("pozitia"I, poate ne-o explici tu!).

15. Numai pt. tine (sa nu stie nimeni!), daca esti de la "Electrica" si vrei sa faci lumina, "IA"-ti un bec cu filamentul VIOLET de 500W si utilizeaza-l pt. capul tau! Si inca ceva, ne-ai face un mare bine tuturor, daca a-i ramane in…"umbrele trecutului"!!!

S-auzim numai de bine !

Zabet, cel neales, cu…un“scor incredibil”, dar cu performante !

P.S. Pt. un anonim, in cazul "Vasile Stefan", cred ca se va ajunge la un compromis, daca nu il asteptam la...Orsova. Cat despre antrenori, nu detin nici macar... un zvon!

8 comentarii:

  1. Cred ca Dl.Zabet si-a pierdut timpul incercand sa-i destupe capul "anonimului".Voi face referire doar la P.S.-ul din scrierea de mai sus. Sportivul Stefan Vasile plateste tribut pentru faptul ca a plecat de la Steaua la Dinamo iar scopul final este acela de a-l detemina sa renunte la sport.El se afla si in 2010 in stare de suspendare din interne iar prin scoaterea din lot nu va mai merge nici in externe, deci se poate lasa sau apuca de canoe ca si asa se pregateste, in acest moment, pe banii clubului, alaturi de canoisti. Daca credeti ca federatia sau membrii B.F.vor lua o alta decizie, care sa fie in favoarea sportivului, va inselati. Am convingerea ca, atat mult comentata "perchezitie" cat si excluderea sportivului din lot au fost bine gandite si au la baza aprobarea tacita a presedintelui si a secretarului g-ral.Nu pot sa cred ca tandemul Milicin-Scoica a actionat de capul sau. D-le Zabet,ideia dvs.de a-l lua pe Stefan la Orsova este salutara,cred ca s-ar impune sa luati toata grupa de KB,sa-i legitimati acolo, fiind sigur ca veti gasi resursele de a-i hrani si a-i pregati mult mai bine. Nu este de neglijat nici faptul ca,aclo,vor scapa de stresul si umilintele la care sunt supusi in prezent, redobandindu-si placerea antrenamentului si a performantei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate intotdeauna vor fi doua tabere. Fiecare priveste din punctul sau de vedere dreptatea... si este normal din moment ce noi suntem un popor pe pupic....sti. Asa ca este normal sa incerci sa-i gadili pe actuali conducatori, pt ca altfel te zboara imediat (avem destule exemple - inclusiv sportivi).
    Cat despre d-nul Zabet, are mare dreptate, dar degeaba ... sunt prea multi si pe deasupra si prosti.
    Toata stima.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimati interlocutori,
    Intr-adevar, DREPTATEA este relativa, iar cea ABSOLUTA, apartine in exclusivitate lui Dumnezeu!
    Cunosc destul de bine, "Cazul Vasile Stefan" si nu cred ca FRKC isi permite in acest moment o pierdere(lovitura), atat de grea. Nu sunt de acord cu stilul jepcar in care s-a procedat la Lotul de KB si va asigur ca provocarea preluarii pregatirii sportive si sustinerii alimentare,etc., nu numai a lui Fane, dar si a altora, ne onoreaza. Chiar putem face treaba serioasa la Orsova, apa, SIM-uri,bac de iarna, bazin de inot, sala de jocuri, sala de fitness, pregatire la apa calda in Florida(SUA), facultate, fonduri pt. premieri, cadre tehnice, avem ! Daca vreti pt. Fane, strict, exista si alte variante benefice sportivului. Il voi informa la timpul potrivit.
    Asteptam confirmari, de profesionisti !
    Intr-un viitor apropiat, vom avea si peste 100 spatii de cazare in camere cu 2 sau 3 paturi, unde sportivii sa-si poata desfasura activitatea intima normala varstei lor. Este posibil ca in curand sa ia fiinta LTTL-CSSU Orsova k-c.
    Mai am, inca, o bruma de speranta in intelepciunea unora din BF al FRKC.
    S-auzim numai de bine !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  4. D-le Zabet, in comentariul meu referitor la Stefan, tocmai aici am vrut sa ajung, sa va "gadil" orgoliul in sensul de a face ceva si pentru acesti sportivi, care ajunsi la varsta seniorilor sunt lasati de izbeliste. Este pacat de munca tehnicienilor de la Orsova, sa-si lase rodul muncii lor pe mana unor oameni care nu stiu ce inseamna descoperirea si slefuirea diamantelor.Ideia unui club studentesc este salvarea kaiacului si canoei romanesti. Faceti treaba asta si va asigur ca actualii "corifei"de la Steaua si Dinamo se vor oferi sa mearga toamna in selectii pt.a va aduce sportivi. O asemenea initiativa va insemna sfarsitul mamutilor care de zeci de ani traiesc pe spinarea cluburilor mici.Daca fotbalul nu a reusit sa ingroape cluburile comuniste, sa o faca, in premiera, scoala romaneasca de K.C.

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place cum l-ati catalogat pe domnul toth, numai ca Attila era mai inalt si mai atletic:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Un domn nu poate arata si proceda ca el
    (to(n)th)! Fizicul ala de radasca nu inspira a fi, nici macar un bondar, doar pt. ca are gura mare! Intr-adevar a fost insultat Attila !

    RăspundețiȘtergere
  7. faceti o oferta pt grupa de kaiac baieti si cred ca 100% vor veni! si sigur pana la olimpiada urmatoare se vor numi si ei lotul olimpic de kaiac baieti!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Totul la vremea portivita !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere