miercuri, 17 februarie 2010

Lotul de Kaiac in cantonament la Bascov (Pitesti)

Lotul national de kaiac seniori se afla de 3 zile in cantonament la Pitesti. Ei vor avea un stagiu de pregatire in Complexul Sportiv Bascov-Budeasa de aproximativ o luna.
Sportivii nostri au inceput sa se antreneze pe apa pentru prima data in acest an, castigand cel putin o luna pana la dezghetarea lacului Snagov.
Sa speram ca temperaturile joase, specifice zonei, nu ii vor afecta pe kaiacisti sa isi desfasoare antrenamentele in conditii optime.

11 comentarii:

  1. Ce se intampla cu voi ? Nu mai aveti opinii, pro sau contra...ceva ? Ati "amutit" subit si definitiv ? Oare totul "merge" ,cel putin bine, in aceasta federatie ? Sau se apropie Adunarea generala anuala si va este teama sa nu fiti deconspirati, unii dintre voi si "pusi la colt" sau "in genunchi pe coji de nuca", de conducere ? Simati blogeri, anonimi mare parte din voi, aveti curajul si raspundeti la o provocare !
    Ce pareri aveti de ultima hotarare a Biroului federal, de a indeparta sportivii, numai de la CNOPJ(lotul de juniori), care nu fac parte din lot , dar sunt sustinuti financiar de sectiile de care apartin ?
    Eu unul nu inteleg discriminarea ! Daca este vorba de o regula, trebuie sa fie valabila pt. toata "suflarea" k-c, adica si pt. loturile celelalte sau sunt "incomodati" antrenorii de la un anumit lot(de senoiri KB) ?
    Oare daca un sportiv, mai ales, junior, nu s-a putut prezenta la "Selectie" in plenitudinea fortelor si doreste , pe finantare "proprie", sa-si dovedeasca valoarea, trebuie sa fie "oprit" din acest demers, printr-o asemenea hotarare aberanta ?
    Astept opiniile celor care au in sange k-c !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  2. vivat steauaaa !!!!!
    Dupa ce ani de zile Dinamo ocupa primele 2, 3 locuri la majoritatea probelor de Kaiac seniori si tineret,se pare ca inceind de anul acesta nu vor mai vedea nici macar un bronz ruginit, Stefan si Mitrea au primit avertismente scrise (primul oricum nu are drept de tras la nationale), iar ultimul dinamovist "blondu", e bolnav si risca sa stea piarda toata pregatirea de primavara.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim 23febr. 16:58


    Cătâ minte trebuie să ai pentru ca să te bucuri că Dinamo nu va mai vedea „nici măcar un bronz ruginit”, anul acesta?!? Nu ți-e clar că exact asta s-a urmărit?!? Destructurarea secției de k-c de la Dinamo a fost unul din scopurile „înalte, de mare fair-play”, ale noii conduceri a federației. Cât de josnic poți să fii ca să te bucuri de răul altui, de boala unui om ?!? Despre victorii imorale ai auzit?!? De fapt , la așa conducători, așa simpatizanți...Nu mă mai miră nimic...

    RăspundețiȘtergere
  4. mare ''SPORTIV'' asta cu''vivat steauaaa !!!!!El se bucura de raul altuia si ca o sa ia si el in sfarsit o medalie la campionatul national de seniorii!!!!!!! la fel de frustrati sunt si antrenorii lui????????
    Am o intrebare pt el:cum ramane cu mondialele si europenele?acolo este marea noastra problema.
    de fapt de ce ne mai miram.Federatia Romana de kaiac-canoe Steaua.F.R.K.C.S.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru cei care acuza nefondat !
    Era o constatare, o parere de rau, o stare de fapt, o informatie pentru cei care nu cunosc cum stau treburile, nu vad unde este bucuria !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceste metode"pusi la colt"sau "in genunchi pe coji de nuca"si altele mult mai dureroase se folosesc in mod regulat pe sportivi dv.care nu au mijloace de aparare!!??

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anonim 23febr. 16:58


    auzi...un bronz ruginit....nu stiam ca locul 3 este ruginit...ma rog... Eu nu inteleg de ce te bucuri atata...avand in vedere ca Mitrea, Vasile si Blondu au loc in orice echipaj pentru Europene, Mondiale chiar si Olimpiada, de ce nu?
    Ah, stai, am uitat....nici nu au fost la Mondiale anul trecut...toti 3...Eu ii cunosc foarte bine pe baieti, daca mai ai chef de asa bucurii ( vivat Steaua?!? ...sa fim seriosi ), mai bine vorbim la vara...sa vad cat te mai bucuri atunci. salut.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonimule "regulat", ai fost vreodata pus la colt sau cu genunchii pe coji de nuca de cineva de la noi ? Tu sau altcineva cunoscut tie, poate confirma ceea ce tu visezi sau crezi ca s-ar intampla ? Iti da dreptul cineva sa incerci sa denigrezi o activitate serioasa? Probabil ca pe tine "te doare capul"(asta fiind una din putinele dovezi ca ai avea asa ceva), de grija altuia ! Apropos, stii cine nu poate trai de grija altuia ?(p.....l !).Cele mai importante "mijloace de aparare" ale sportivilor "adevarati", sunt performanta si...performanta!!!, pe care tu, nu cred ca ai "gustat-o",(ai frustrari majore)!
    Daca esti unul dintre cei care te simti ca ar trebui sa fii pus la colt, prezinti o speranta de bun simt, destul de rar intalnita, la unii ca tine !
    Poti participa la "discutii" pe acest blog si fara sa dai dovada de invidie(cel mai josnic sentiment uman)! Daca ai sange in instalatie, foloseste "metode" live(in direct), fi barbat si nu ...carlig de rufe !
    Succes la adunat coji de nuci !?!
    S-auzim numai de bine!
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  9. Aveti un vocabular forte elevat demn de un cadru didactic adevarul stiu ca va supara.Cu dv.nu se poate purta un dialog civilizat,daca avem opinii diferite aveti performante,dar nu va recunoasteti greselile si abuzurile pe care le suporta sportivii.

    RăspundețiȘtergere
  10. "Atotstiutorule" de activitate orsoveana, te invit cu cea mai mare placere la locul...
    "faptelor inventate" de tine, sa constatam impreuna ADEVARUL ("TAU") ABSOLUT ! Fi tu civilizat, fa un efort, daca esti capabil si daca stii unde se afla Orsova pe harta Romaniei si hai sa vedem... "abuzurile tale". Pana una alta, aduna tu coji de nuci in continuare, pt. ca noi adunam... medaliile !!!
    Daca ai opinii diferite, argumenteaza-le !
    Nu te da ceea ce nu poti fi niciodata, chiar daca incerci sa te ascunzi sub masca iluzorie a anonimatului !
    In ceea ce priveste vocabularul, esti cam deranjat ca nu poti avea unul asemanator, nici macar ca la ...Tecuci ! Promit sa nu-ti mai raspund, nu de altceva, dar consumul excesiv de... spatiu virtual, dauneaza grav sanatatii tale!
    Subiectul este cu totul altul, iar tu nu dai dovada, ca poti fi capabil sa "duci" o asemenea "discutie" !
    S-auzim numai de bine !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  11. Macar cand era d-nul Zabet presedinte puteai avea un dialog civilizat. Plus ca nu pleca urechele la toate barfele si prostiile pe care i le spuneau totii lingaii care vroiau sa se "puna bine" cu d-lui. Si nu era o problema daca iti spuneai punctul de vedere, adica nu te asteptai la repercusiuni daca n-aveam aceeasi opinie. ... ori acum nici n-ai voie sa deschizi gura, dar sa mai spui ceeea ce gandesti (sa nu mai vorbim de puncte de vedere diferite). Am ajuns sa traim in teroare, o sa mai fie performanta ....
    Dar sa speram ca o sa sesiseze cineva si lucrurile se vor schimba, sau mai bine zis oamenii de acum se vor schimba.

    RăspundețiȘtergere