sâmbătă, 27 februarie 2010

K-4 - Porcarasu Iustin, Mitrea Ionut, Costea Dan, Gavrila Patrus, Mada Bogdan






6 comentarii:

  1. Frumoase momente,amintiri extraordinare datorate unor sportivi de mare viitor si talent. Pacat ! mare pacat, ca cei care ar trebui sa-i modeleze si sa-i aduca la o valoare si mai mare, tocmai ei vor sa-i distruga, cultivand in sanul lotului,intriga,turnatoria, dezbinind sportivii prin amenintare si teroare (vezi controale in bagaje, vezi excluderi din lot, vezi suspendarea sau anularea indemnizatiilor}. Domnilor antrenori s-a cam terminat cu vrajeala, s-a iesit pe apa, iar in 40-50 de zile se vor vedea primele rezultate ale muncii voastre cu grupa de K.B. Sunt convins ca, antrenorii si-au si pregatit motivatiile si scuzele in cazul unor esecuri la marile regate internationale, ca de fiecare data sportivii vor fi tapii ispasitori, cu toate ca ei sunt interpretii de la galere si ca fiecare isi doreste titluri si medalii. Le doresc sportivilor rezultate deosebite, dar sa nu uite nici o clipa umilintele la care au fost supusi in acest sezon, sa nu uite ca ei sunt actorii principali si ca fara ei sulfele alea de "regizori" nu ar exista.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar pe podium este Mada (mic)..., iar stroc este Mitrea, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cei 2, unde s-au "format" ? Si daca tot esti... carcotas ! Unde s-au pregatit ca juniori, si scolar si sportiv, toti 4 ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pt anonimul de mai sus..
    Ma refeream la diferenta dintre titlul link-ului si fotografiile de pe podium, detaliile la care tu faci referire nu le cunosc in totalitate si nu le discut, dar daca tu stii mai multe despre ei, nu inteleg de ce te abtii sa o faci.
    Apropo, cred ca chiar ar fi foarte interesant crearea unui link cu toti componentii loturilor de kaiac si canoe, inclusiv cel de fete, in care sa se prezinte sportivul, clubul care la legitimat si format, antrenorii care i-au descoperit si modelat punindu-le padela si pagaia in mina, care sunt performantele lor interne, care sunt performantele externe, inclusiv cine i-a ajutat cu scoala, bacalaureatul si facultatea,etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. pentru necunoscatori mada a fost in k4 500 locul 2! iar petre in k4 1000 locul 3!

    RăspundețiȘtergere