joi, 28 ianuarie 2010

Un american la Snagov

In aceasta perioada, impreuna cu lotul olimpic de canoe, isi desfasoara antrenamentul un sportiv venit din Statele Unite.
Numele lui este Robert Finlayson si a facut parte din lotul national al tarii din care provine.El este antrenat de un fost mare canoist al tarii noastre, Claudiu Ciur la un club de kaiac-canoe din localitatea Gainesville, Georgia.
La recomandarile antrenorului Claudiu Ciur, el a ales sa se antreneze in Romania timp de o luna, el studiind modul de antrenament al sportiviilor romani.
De la primele antrenamente a observat modul serios de antrenament si daruirea sportviilor nostri, cea ce la facut sa fie mai concentrat asupra antrenamentului si sa incerce sa se daruiasca mai mult.
El a mai precizat ca este impresionat de atitudinea antrenamentului in grup care, dupa parerea lui, duce la o inaltare a gradului de profesionalism si a preformantei mondiale.
Totodata a ramas placut impresionat de frumusetea lacului Snagov, dar cel mai mult la surprins ospitalitaea si modul cum l-au primit sportivii de la lot.






6 comentarii:

  1. De kaiac nimic? Nu va spune nimeni nimic de ei?

    RăspundețiȘtergere
  2. pai as vorbi si de kaiac...dar daca ei nu imi trimit materiale si subiecte de discutie, nu am ce sa fac....doar nu ai vrea sa inventez de la mine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. crede-ma ca vorbesc aproape zilnic cu ei, dar ei poate sunt mai reticienti sau mai timizi cand vine vorba sa isi arate munca

    RăspundețiȘtergere
  4. securisto-comunistii si lingaii le sufla-n ..... ceafa si nu mai pot da din casa, mai ales ca au si fost amenitati cu excluderea de la lot din cauza asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos. Inseamna ca antrenamentele sunt banale si n-au nimic cu care sa se laude. Plus ca am senzatia ca traiesc intr-o oarecare teroare.

    RăspundețiȘtergere