duminică, 31 ianuarie 2010

Lotul de Kaiac- Piatra Arsa 2010



26 de comentarii:

  1. Blondule fitzar' schiurile de fotogenic ce esti :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Băăăăiiii, voi pozați pentru reviste de femei sau ce mama dreaq faceți p-acolo??? Sunteți în excursie cu grupu sau aveți ședință foto??? Mie nu mi-e clar:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da antrenorii unde sunt? Nu va place sa pozati cu ei? Lasa blondule ca arati bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim ca ai facut tot posibilul sa postezi poze si cu cei de la kanoe. Cred ca pana acum nu au vrut sa ne arate poze ,nu pentru ca erau reticenti in privinta asta ci pentru ca dupa cate se vede ei chiar se distreaza fata de cei de la canoe care chiar se antreneaza din greu. Multumim inca o data. :D Si in sfarsit am descoperit cum se lasa comentarii cu nume.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum ti se pare ca se distreaza? daca timp de o luna cat au stat acolo au facut si ei poze, asta inseamna ca se distreaza? Si sunt kaiacisti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce rautacios esti. Stiu ca se si antreneaza pentru ca daca nu se antrenau nu mai erau multi campioni nationali si nu mai participau la atatea competitii . Glumeam si eu ...Sau poate au vrutsa nearate noua curiosilor partea amuzanta ca sa nu spun roza a antrenamentelor care sunt destul de grele . Sper sa nu te mai iei de mine si de data asta .Oricum scopul comentariului anterior era sa-i multumesc lui Sonyc pt postare. :P

    RăspundețiȘtergere
  7. nici nu stii dupa cine iei bani, gabi!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai na....nu trebuie cineva sa toceasca scaunele in federatie si sa stea pe mess? Poftim cultura, nici nu stie sa scrie numele federatiei in care lucreaza, ea lucreaza in Federatia de Kanoe-canoe. Dar ce ne miram, cu gura mare sunt toti, toti sunt sefi, toti stiu de toate.....vad ca stie ca "lotul de CANOE se antreneaza din greu". Am o intrebare ptr. domnisoara Gabriela....ori ai bucurii pe acolo??? iar daca nu reuseai sa postezi cu nume trebuia sa intrebi un SEF. Nici nu vreau sa ma gandesc cate zile de sudoare au fost pe capul tau sa descoperi cum sa postezi. Asta e, unora li se intampla ;)) :)) =))

    RăspundețiȘtergere
  9. Bravo, bine spus. Aia de la federatie nu stiu decat sa comenteze. Vorba ta anonimule, freaca niste scaune degeaba ... mama si ce se mai plang ca mulncesc din greu.

    RăspundețiȘtergere
  10. N-ar fi rau ca inainte de a lansa un text, sa-l mai recititi, incercand sa remediati erorile de ortografie sau exprimare. La unii din voi se cunoaste ca sunteti cu scrierea si exprimarea la nivelul clasei in care erati cand ati inceput sportul.Cred ca in privinta numitei Gabriela exista o mare confuzie, cea din federatie este un om cu o pregatire si o educatie, deosebite, pe cand cea care comenteaza aici este foarte departe de respectiva. Asta nu inseamna ca acum sa tabarati pe mine ca sunt fan al celor din FRKC,daca mai recititi scrierile d-rei Gabi, imi veti da crezare, numai cu conditia, ca mare parte din comentatori, sa nu fiti la nivelul ei.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Anonim - 6 febr.,11:46


    Gabrielooo, dar ce bună impresie ai despre tine !!! Dar aici identific o contradicție în termeni. Dacă ai avea așa „o pregătire și o educație deosebite” (virgula dintre educație și deosebite este prost plasată), nu ai fi „fan al celor din FRKC”,deoarece ai realiza că , mai devreme sau mai târziu , vei începe să puți la fel de pestilențial ca sconcșii cu care te-ai înhăitat. De asemenea, este condamnabil și disprețul suveran cu care te referi la nivelul de scriere și exprimare al sportivilor, de pe spinarea cărora tu câștigi bani frumoși ,deplasări pe banii federației și alte avantaje...Pentru o persoană cu „pregătire și educație deosebite”, ai o carență esențială de caracter:BUNUL SIMȚ.

    RăspundețiȘtergere
  12. Baieti ce va tot faceti griji de federatie. De-aia nu mai pot ei de noi. Credeti ca daca postam aici cateva comentarii usturatoare la dresa lor, le pasa? Sau vor pleca de la borcanul cu miere? Au avut ei grija sa ramana numai apropiatii acolo sa imparta ciolanul. Rusine...

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonimule care ma apelezi cu "Gabrielooo" imi pare rau ca te dezamagasc, nu incercand sa te rog a lectura inca odata scrierea mea, m-ai convins ca nu poti, dar sa stii ca nu am sexul care sa fie onorat de a purta un asa frumos nume. Poate ,daca, din prima , iti spuneam ca esti tampit, jigneam tampitii, asa ca m-am ferit sa te laud, dar te rog sa intelegi ca in federatie exista o Gabi, care nu merita a fi bagata in oala cu fecale de acolo. Te rog sa fii convins ca acea Gabi care s-a excrementat mental putin mai sus este exact de nivelul tau si asta ar trebui sa-ti dea de gandit, cine este mai prost dintre voi doi, tu, ea sau ambii. Incearca,de aici inainte,cand mai ai secretii cacacioaso-mentale, sa folosesti lacasul pe a carei usa vei gasi scrierea W.C., acolo te poti goli si umple, fara a mai creeia disconfort mental altora. Sunt expuse aici atatea necazuri,neplaceri,neajunsuri,etc.incat este pacat sa apara unul ca tine care sa umple spatiile cu tampenii. Sfatul meu este sa-ti trimiti singur scrisori prin posta si vei constata,dupa ce le vei citi,cat de tampit esti.Cred ca esti extrem de extenuat dupa ce ai postat atatea idiotenii, incat nu vei mai gasi resurse sa continui sa-ti expui vidul din cap.

    RăspundețiȘtergere
  14. "N'DOYE MEN"
    Anonimule de mai sus, stiu despre care Gabriela vorbesti si iti dau dreptate,necunoscatorul a mancat din farfuria prostaricului si a cosinusilor, pastreaza-te pentru "lupte" mai grele, loveste-l mai bine prin indiferenta pe omul cu mintea "odihnita" .....

    RăspundețiȘtergere
  15. @-pentru Anonimul din 6 febr., 21:06


    Bravooooo!!!!! M-ai convins!!!!! Nu poți fi Gabriela FRKC-ista, pentru că o femeie, chiar de cea mai joasă speță, nu s-ar exprima atât de grobian, într-un spațiu public, și nu ar apela la „argumente”de tipul celor invocate de tine. Dar și faptul că are susținători și „avocați” de felul celor ca tine, nu este de natură să o onoreze. Spune-mi cu cine te însoțești și-am să-ți spun cine ești...

    RăspundețiȘtergere
  16. Tampitelule ! Vad ca nu ai somn, sigur ai scris dupa ceva momente de amor cu nepoata lui Aron Pumnul ( d-ra Dreapta ) ca-ti tremura mana pe tasta "O". Faptul ca, cineva te-a ajutat sa nu mai dai in gropi, facandu-te sa intelegi ca nu era vorba de Gabi din Federatie, demonstreaza ca ai prieteni normali. In ce ma priveste,regret ca am incercat sa-ti arat ca bati campii, vorbind numai tampenii. Faptul ca ai tu ceva cu cei din Federatie nu te indreptateste sa-i bagi pe toti in aceiasi oala, ia exemplul lui Cap de Creta, cel care a avut bunul simt de a recunoaste ca a gresit referitor la debutul in canoe a d-lui Potzaichin. In final, mai Tampitelule, te rog sa nu mai faci referire la comentariile mele si te asigur ca ai reusit sa ma convingi : in afara ca esti tampitel, mai ai o calitate, esti si prost.Imi cer scuze pentru restul comentatorilor ca sunt obligati sa citeasca astfel de scrieri, dar sunt unii care nu inteleg de vorba frumoasa(spre exemplu : boul).

    RăspundețiȘtergere
  17. „...., dar sunt unii care nu înțeleg de vorbă frumoasă(spre exemplu:boul).” Așa este, ai dreptate!!!Atâta poți, atâta faci...

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai, dobitocule care esti tu dobitoc, mai termină cu jignirile.Ce sari asa să ti-o aperi pe Gabi asta, cine mama dreaq este ea? E măta, e soră ta, e amanta ta? Omu nu a jignit-o nici pe ea și nici pe tine și o tzii langa cu timpitule, prostule, boule. Mai termină odată,nu vezi că esti penibil?

    RăspundețiȘtergere
  19. Domnule arbitru ! Trecand peste afirmatiile cu care incepi si pe care cred ca doreai sa le adresezi tatalui sau fratelui dvs., te voi dezamagi spunandu-ti ca nu am nici un grad de rudenie cu Gabi (pentru informarea ta ,ea este din Tulcea, eu nu)si nici amanta nu-mi este(cu toate ca nu m-asi da deoparte). Daca vei reciti cu atentie randurile "omului care nu a jignit-o" vei observa ca i-a pus in carca lucruri neadevarate (vezi comentariul din 03.02,ora 23,45). Au fost afirmatii care m-au deranjat,fapt pt.care mi-am permis sa intervin, asa cum am facut-o si in alte situatii cand s-au afirmat neadevaruri si asta pt.ca sunt multi tineri care nu cunosc realitatea si iau de bune cele ce unii, cu voie sau fara, le afirma aici.In final,pentru a-ti face pe plac,mentinandu-ma in penibil, te apreciez pt.fermitatea cu care il aperi pe cel care nu a jugnit pe nimeni si te rog ca de aici inainte sa te adresezi numai lui, el sigur va intelege epitetele laudative cu care ti-ai inceput comentariul. P.S. Daca esti arbitru, cred ar trebiu sa-i arbitrezi pe cei care comenteaza pe aici, la modul tau de exprimare te vei face usor inteles de majoritatea interlocutorilor, fara a fi obligat sa apelezi la cartonase. Incearca sa fi mai calm, sa renunti la modul de adresare utilizat in familia ta, sa gasesti alte expresii cu care sa te faci inteles.

    RăspundețiȘtergere
  20. Atunci cel care a recunoscut ca nu este Gabriela ori este prost, ori prost. Pai de ce te semnezi sunb alt nume, daca recunosti apoi ca ai mintit? Nu prea vad logica. Ori ea a scris primele comentarii, iar altii i-au luat apararea cu vb nu tocmai ortodoxe, ori chiar esti prost sa spui ca ai scris bub numele de Gabriela. Daca tot sunteti smecheri de ce nu scrieti numele voastre adevarate, sau de ce nu puneti anonim, de ce aruncati cu noroi in altii? Asta este lasitate.

    RăspundețiȘtergere
  21. Si pana la urma daca asta este parerea Gabrielei despre voi, va ofticati? Inseamna ca va simititi vinovati.

    RăspundețiȘtergere
  22. De ce să ne simtim vinovati??? Dacă as da pe goarnă tot ce stiu despre duduia Gabi a-ti fi uimiti.Nu noi am băgat-o în „oala cu fecale”de la federatie. Ea s-a băgat singură și este complice la toate măgăriile care se fac acolo și chiar mai mult decit atit.

    RăspundețiȘtergere
  23. Lumea bună se distrează la botezul mîrlădeanului și voi vă certați ca chiorii și vă jigniți ca fraierii. Pe ei îi doare-n pu...șcă de comentariile voastre. Uite d-aia nu pot ei să bea și să mănânce la botezul preș-ului.Abia au de cine să râdă și să facă mișto.

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonimule, chiar ai dreptate. Asa ca de ce ne mai chinuim sa ne dam cu parerea. nici acolo nu-i doare. Ei isi vad linistiti de petrecere, apele se linistesc, noi suportam magariile lor, mai trece un an, ei iau bani .... si ce rezolvam. Nimic. Ei tot acolo raman fie ca ne convine sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  25. De cand cu "rusionoasa perchezitie" urmaresc comentariile pe aceasta tema,mi-a placut mult cum a fost tratata la inceput, dar,se pare ca cineva a lansat intentionat subiectul " Gabi " si majoritatea s-au prins in hora, uitand total umilinta la care au fost supusi sportivii din lotul de kaiac de catre descalificatii morali care se numesc "profesori-antrenori". Pentru a ma edifica pe deplin, am intrat pe organigrama federatiei si intr-adevar acolo exista numita Gabriela Racaru-jurista. Despre Gabi, care a postat aici, inclin sa cred ca este o fosta sau actuala sportiva, foarte tanara, care-i cunoaste foarte bine pe baietii din lot si despre care a dorit sa faca unele comentarii cu referire la fotografiile de la munte, fara a-si inchipui ca va declansa atatea dispute verbale,unele mai putin ortodoxe. Concluzionand, cred ca este vorba de doua fete care din pacate, purtand acelasi prenume, au incins spiritele dvs. Personal, recitind toate scrierile nu am inteles ca cineva s-ar fi "ascuns" sub multcomentatul nume "Gabi". Am observat ca multi dintre dvs.sunteti foarte apropiati sau chiar din interiorul sistemului,multi sustin ca stiu mult mai multe,pai atunci dati fratilor " pe goarna ",(vorba simpaticului, nervosului si justitiarului "arbitru")ca este pacat sa se uite atat de repede " borfaiala mizerabila " si cei umiliti in asa mod sa ramana in continuare la discretia dromaderului si a piticului.

    RăspundețiȘtergere
  26. "N'DOYE MAN"
    Rugaminte - men, observ ca suntem cu totii in aceiasi barca, dar ne certam intre noi, terminati cu luptele interne, nu facem decit sa le dam satisfactie mirladenilor, violatorilor de camere si genti ( viitori profanatori de morminte) comunisto- securistilor, brontozaurilor, gloabelor, tont(h)ilor, vinzatorilor de identitate si de cariere, (aviz stoianilor si melcilor, pardon scoicilor,ca tot una e) lipitorilor si borcanarilor de miere ! Stop quarrel, help Romanian Kaiac Canoe !

    RăspundețiȘtergere