marți, 1 decembrie 2009

HAI ROMANIA!

Cu ocazia zilei nationale vreau sa multumesc tuturor sportivilor caru au reprezentat, reprezinta si vor reprezenta Romania peste hotare.Pentru ca sportivi sunt mandria tarii si adevarati reprezentati si ambasadori al unui stat.

4 comentarii:

  1. La 1 decembrie 2009 se implineste un an de la decesul marelui VERNESCU. Sa-l comemoram cum se cuvine !
    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

    Apropos de poza de mai sus:
    CE VREMURI !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  2. da de la decesul lui albu codrut cinde se inplineste un an domnule Zabet?????

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonimule de ce tii cu tot dinadinsul sa ramai un anonim ? Declina-ti, transant, identitatea si hai sa purtam o discutie civilizata pe o tema extrem de delicata, despre un eveniment tragic nedorit si mai ales de catre noi cei care am sperat ca Albu Codrut(corect scris), sa ajunga un mare campion.
    De obicei, nu raspund unor provocari tendetioase(ca sa nu "spun"-rautacioase), dar cred ca memoria lui Codrut a ramas si va ramane vie mereu la Orsova, prin denumirea Regatei internationale Orsova, "Memorialul Albu Codrut"(vizitati site-ul:www.
    k-corsova.ro), de la sfarsitul sezonului competitional(jumatatea lui octombrie), iar pana pe 14 martie 2010, cand se va implini un an de cand Codrut ne-a parasit, da-ne permisiunea, "anonimule", sa procedam la cele necesare pentru cinstirea memoriei, celui care a fost o mare speranta a kaiacului romanesc.
    Traiesc cu convingerea, ca alaturi de parintii si rudele care l-au iubit pe Codrut, noi antrenorii-profesori am suferit si suferim in continuare enorm, pt. un eveniment nedorit de nimeni, si pt. care nu suntem vinovati, doar pt. faptul ca am dorit sa-l "vedem" un mare campion, asa cum isi dorea si el.
    Anonimule, nu stiu daca raspunsul te satisface, insa te asigur ca un nou raspuns la o eventuala noua intrebare (anonima), nu vei mai primi din partea mea. Daca doresti sa ma contactezi o poti face oricand.
    Dumnezeu sa-l aiba in paza pe Codrut, iar pe noi cel care il comemoram, sa ne ierte pt. faptele noastre !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe 10 decembrie 2009, Primaria si Consiliul local ale municipiului Drobeta Turnu Severin, a organizat Gala premiilor de excelenta 2009.
    Sporturile nautice orsovane au fost reprezentate de nume sonore, personalitati ale acestor sporturi olimpice. Printre uriasi reprezentanti ai culturii, artei si sportului romanesc din toate timpurile,nu au lipsit laureatii: Florin Popescu, Mitica Pricop si Zabet Beniamin de la Kaiac-canoe, Marioara Popescu, Iulica Ruican si Goliciu Petre de la canotaj.
    A fost un prilej de recunoastere a scolii orsovane de sporturi nautice.
    Zabet

    RăspundețiȘtergere