miercuri, 2 decembrie 2009

Fara cuvinte.....

La ultima sedinta a CS Dinamo Bucuresti s-a adus in discutie un eveniment foarte interesant. Se pare ca domnul antrenor Alecu Aurel a facut un gest necugetat conform afirmatiilor domnului prim-vicepresedinte Copaci Mircea-Laurentiu. El a adus la cunostinta intregului club Dinamo ca a intrat in posesia unei declaratii care era semnata de domnul Alecu si ca impreuna cu conducerea sectiei de kaiac a clubului Steaua au complotatat impotriva domnului Ivan Pazaichin. Consecinta acelor declaratii (sincer nu stiu ce s-a scris in ele) a dus la mazilirea domnului Patzaichin. Domnul Copaci a concluzionat aceste acuzatii prin al numi pe domnul Alecu un "tradator" fata de clubul Dinamo.

11 comentarii:

  1. Intru pentru prima dată pe acest blog și am avut o surpriză foarte plăcută. Mă bucură interesul pentru acest minunat sport, atât de puțin cunoscut și mediatizat, evident, pe nedrept, date fiind rezultatele excepționale care au fost obținute, de-a lungul timpului.De asemenea, mi-a făcut mare plăcere să remarc tonul civilizat și politicos, comentariile documentate și pertinente, indiferent că sunt pro sau contra subiectului pus în discuție. Am vizitat blogurile unor „distinși intelectuali ” și am constat, cu surprindere, că invectiva, limbajul licențios, chiar grobian, denaturarea adevărului, insulta, atacul la persoană sunt la loc de cinste.Există prejudecata că sportivii sau oamenii din sport sunt needucați, necizelați, neinstruiți etc., dar blogul dvs. infirmă această preconcepție. FELICITĂRI!!!! Acum, să mă refer la subiectul dvs. Din păcate, dl. Alecu nu este numai trădător al Clubului Dinamo, de unde a mâncat o pâine albă, dar și un oribil trădător al sportului padelei și pagaei.În nesățioasa sa dorință de a accede la funcții, bani și mediatizare , a dezvoltat o invidie și o ură maladive față de toți cei care au avut succes în viață. Cunoscându-i-se aceste slăbiciuni , dar și lipsa coloanei vertebrale, a fost un personaj ușor de manipulat și folosit, nu o dată, la defăimarea și discreditarea unor persoane considerate incomode.Nu este prima dată când pune umărul la înlăturarea sau marginalizarea unor oameni, în speranța că va ajunge acolo, sus. Numai că ce nu știe dl. Alecu este faptul că trădătorii, șulfele și combinatorii nu sunt iubiți nici măcar de cei ce i-au folosit sau , mai degrabă, de către aceștia. Sunt cei dintâi care îi vor disprețui și îi vor rejecta din sistem. Dl. Alecu „se bucură” , acum, de roadele „strădaniilor” sale de a urca pe scara ierarhică și de a-și umfla buzunarele, numai că o face în genunchi.

    RăspundețiȘtergere
  2. BRAVO, D-LE PATZAICHIN! Ați dat dovadă încă o dată că sunteți un bărbat adevărat și nu ați acceptat să faceți echipă cu acești demolatori ai kaiacului și canoei. Mă întreb ce ar fi făcut Alecu , dacă ar fi fost în situația dvs. Ar fi dat fuguța să pupe condurul și să lingă mâna stăpânului!?! Am citit PROTESTUL dvs. din ziarul ZIUA de astăzi, 4 dec. și m-a uns pe suflet. Vă doresc sănătate și să mergeți mai departe, pe drumul dvs., pentru că ați făcut o alegere corectă, pentru care-mi scot pălăria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa nu uitam ca Dn Alecu e in primul rnad un tradator fata de sportivi. Toti sportivi care i-au trecut prin mana pot confirma ca s-a purtat frumos cu ei cand erau in varf apoi probabil nici nu i-a mai salutat. Probabil dansul nu respecta talentul sportivilor, in aroganta sa considerand ca performatele au venit doar din munca depusa de dansul ca antrenor. Mare diferenta fata de dn Ivan, Zabet si multi altii care de bine de rau se straduiesc sa tina minte si numele a unora dintre cei mai neansemnati sportivi.

    RăspundețiȘtergere
  4. treabuia sa iasa adevaru odata si odata.sunt un fost sportiv si ma bucur ca sa aflat de alecu ce fel de om e.eu mam lasat de sport din vina lui si multi colegi la fel sau lasat.tot respectu pt Dom.Ivan Patzaichin si Dom,Zabet.care merita tot respectu ce fac pt sportu romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu este Alecu de vina, sacalii din B.F. l-au ademenit, probabil i-au promis functii depline la nivel de lot, iar el, in prostia lui, care este majora, i-a crezut. Puneti-va intrebarea, cei care sunteti mai apropiati sistemului, cine ar fi fost acest Neica Nimeni, Alecu, daca nu exista in evolutia sa dl.Patzaichin ?! A pus Botul de Mertzan la promisiuni, s-a scapat in poteca si iata ce-a iesit. Cine seamana vant culege furtuna, cine este fara caracter ajunge in B.Federal, iar cine este prost " tunde oaia berbecul ". Dar nu disperati, ca dl. Alecu mai sunt, aveti rabdare, cat de curand va incepe ospatul, se vor manca intre ei. SUBIECT : Cine urmeaza la gratar ? Astept pronosticuri.

    RăspundețiȘtergere
  6. cine face comentarii sau afirmatii pe acest blog trebuie sa aiva si curajul sa spuna cum se numeste.Anonim =LASITATE.Cu tot curajul Georgescu CSS4

    RăspundețiȘtergere
  7. Dn Georgescu. Care este problema cu anonimatul? Acest blog exista pentru a da sportivilor, antrenorilor sansa de a se exprima cum stiu ei mai bine. Daca sub anonimat aflam mai multe lucruri intersante, care este problema? Nu este un ziar oficial este doar un blog, forum, unde lumea se da cu parerea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ha....ce chestie...si eu tot din cauza sacalului de Alecu m-am lasat. Nu'l mai suprtam...nu imi mai placea ceea ce fac. Oricum nu regret nimic. E plina federatia de hoti

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu inteleg de ce nu avem si noi antrenori adevarati? In afara de domnul Popescu si domnul Stoian ...nu avem nimic...nimic nou. Alecu ce rezultate a avut ca sportiv? Cine ii invata pe kaiacisti tehnica? NIMENI. Tactica de cursa ceva...nu. Doar "mareste si tu la 500 si la 200" ATAT. Ce rezultate are domnul Alecu ca sportiv? Ce experienta are in barca? Nu inteleg din nou de ce nu cheama cineva ca antrenori fosti sportivi. De exemplu VASILE DIBA . Da, e tatal meu...tin cu el dar stiu ce poate...credeti-ma ca are idee ce inseamna kaiacul...si experienta...jos palaria...De ce nu se intereseaza nimeni de el? Ar invata sportivii multe lucruri importante. NU. Nu imparte nimeni cascavalul...Parca e o mafie. Imi pare rau sa vad lucrurile astea. Chiar mi-a placut sportul asta.

    RăspundețiȘtergere
  10. TIN NEAPARAT SA-L SALUT PE DABA JR PE CALEA ASTA!
    SI SA-I TRANSMIT CA IL APRECIEZ PT SIMPLU FAPT CA SPUNE ADEVARUL !
    SI DAK NICI ,,VASILE DABA,,NU STIE CE E ALA KAIAC!
    CINE NAIBA MAI STIE!!!!
    PAREREA MEA DE FOST CANOIST ESTE CA DOMNUL VASILE DABA INTRADEVAR ARE CALITATI PT A ANTRENA SI NU LA UN NIVEL MICUT SI LA CEL MAI INALT NIVEL!
    OMUL ACESTA A AVUT IN SANGE SPORTUL ASTA!
    SI CRED CA ARE MULTE DE IMPARTASIT TINERETULUI CE VINE SI E DORNIC DE MUNCA!
    SI PARCA ANTRENAMENTELE MERG ALTCUMVA ATUNCI CAND ANTRENORUL ESTE CHIAR ,,LEGENDA KAIACULUI ROMANESC,,.
    SI DOMNULE DABA JR TE ROG SA AI GRIJA PE VIITOR LA VO2 SI LACTAT!

    RăspundețiȘtergere
  11. A intrebat cineva ce rezultate are Alecu.E campion national de juniori pe locul 4 in k4(bagaj)!Atat!
    Cubul Dinamo la facut om,la angajat subofiter dupa care ofiter,ia dat apartament si multe alte avantaje!Drept rasplata el tradeaza!
    Ia intrat in cap ca e mare antrenor.Cand a antrenat lotul Olimpic de baieti pt. prima oara in 2001 intreba sportivii :Ce antrenament mai facem azi baieti?
    Nu pot sa uit la o cupa mondiala cum se uita mirat la noi pentru ca ieseam pe apa cu o ora inainte de start!Era preincalzirea pe care o fac caiacistii si canoistii din toata lumea dar el habar nu avea de acest lucru.Statea in fund pe ponton si se uita lung!
    De la sportivii de la lotul Olimpic a aflat de elan,tactica de cursa cu intarituri pe parcursul acesteia in anuminte momente,al doilea start etc.Dar nu cred ca a inteles nici acum.L-am auzit cum sfatuia un sportiv cu experienta sa traga cu elan in K1.Bineinteles ca acesta ia raspuns prompt ca se elanul se foloseste numai in echipaje.Dar Alecu nu avea de unde sa stie nici asta.Acum e expert in biochimie si metodica de antrenament moderna numai ca rezultatele au cam disparut.
    Mai nou vrea sa devina si profesor universitar la Pitesti!
    Ca o concluzie finala consider ca a purtat o palarie prea mare,ia cazut pe ochi si a inceput sa vada diferit realitatea!Sa speram ca i-o ridica cineva ,poate domnul Ivan!

    RăspundețiȘtergere