joi, 17 decembrie 2009

Canoistii va ureaza Sarbatori Fericite!!!!!!!!





5 comentarii:

  1. Chiar am fost ca o familie, cu bune și cu rele, cu bucurii și necazuri, dar mai ales cu amintiri pe care nimeni nu ni le va putea lua.Dar așa -i în România: când ceva merge bine, de ce să nu facem să meargă rău?!?

    Sărbători fericite, d-le profesor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari domnu Ivan Patzaichin pentru trofeul de excelenta primit la gala Zece pentru Romania.A-ti facut sa se vorbeasca despre sportul nostru in fata unor oameni „mari” din aceasta tara.La anu despre cine se va mai vorbi?Cine isi va mai aduce aminte ca exista kaiac-canoe daca dvs va-ti retras? Eu va doresc un 2010cu sanatate si realizari.LA MULTI ANI!(un fost Mos Craciun in canoe)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat ca s-a destramat gasca. Aveam ceva ce nu multi dintre sportivi au. Intr-adevar au fost si bune si rele, dar asa este intr-o familie. Pacat ca ne-au despartit. Sper sa regrete cei care au facut asta. La multi ani D-le Profefor, La multi ani baieti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Alatura-te nou pe www.kaiac-canoe.forumz.ro
    Forumul National Kaiac Canoe Romania

    RăspundețiȘtergere
  5. LA MULȚI ANI, Moși Crăciunulor!!! Să aveți tolba plină cu medalii și buzunarele pline!!! CRĂCIUN FERICIT celor care sărbătoresc nașterea Domnului, pe rit vechi!

    RăspundețiȘtergere