miercuri, 18 noiembrie 2009

Scrisoare deshisa


Domnul meu

nu imi place sa fiu anonim , dar adopt aceeasi tactica ca si dumneavoastra
va supun atentiei niste infornmatii si v-as ruga sa le verificati fi in sa postati pe internet pe blog un punct de discutie de la aceste informatii

Se va distruge clubul dinamo ?

la momentul actual FRKC ,este condusa de catre Steaua Bucuresti, presedinte Birladeanu - Steaua, secretar general Stoian - Steaua, antrenor federal Milicin -Steaua; antrenor kaiac Milicin - steaua, antrenor secund kaiac , Scoica - steaua, Antrenor fete , Gloaba -Steaua prin natura relatiilor cu Milicin etc. Antrenor secund Constantin Agafia - Steaua; Antrenor canoe Lipalit -Tulcea Antrenor secund Popescu - Dinamo ......only one ; Antrenor tineret , Lifere Sidor -Steaua; Antrenor secund tineret <>
Cu o exceptie Popescu - Dinamo si Lipalit ,,independent , tot ce misca in kaiac canoe apartine clubulii steaua , si totusi cel mai tare club este Dinamo din analiza mea la Dinamo a fost o tradare fata de kaiac canoe , fata de sectie din partea conducerii clubului ,prin indepartarea lui Ivan Patzaikin , fapt datorat in special unui invidii normale intre Ivan si lipa ( presedintele Dinamo ,,,in special legata de o anumita statuie ) , suprapusa cu dorinta de parvenire a lui Alecu , un tip alunecos si umil care a simtit ca poate sa-si tradeze stapinul ( n. Patzaikin ) si sa ii i-a locul ce a insemnat indepartarea lui ivan , sau ce va insemna ,? cu siguranta clubul dinamo isi va pierde din influenta , va pierde prima pozitie si in campionat ( se vde deja nr de sportivi care fac parte din lot a scazut cu 50% ) Lui patzaikin i se pot reprosa multe , ca avea preferintele lui in rindul sportivilor etc ca a mai facut si greseli in pregatire ,,astea sunt lucruri normale si se vor intimpla cu toti antrenorii din lume dar nu i se poate reprosa ca a tradat Dinamo , din afara a fost vazut mai mult ca un factor care a favorizat sportivii dinamovisti si acelas lucru se va intimpla si cu sprotivii stelisti in momentul in care antrenorul este de la steaua patzaikin a fost un mare sufletist , a fost un mare dinamovist si se simte tradat de dinamovisti ( lipa , susanu , alecu etc ,popescu Etc) , tradare care din pacate va duce la distrugerea sectiei de kaiac canoe , in special din lipasa unei personalitati care sa poata ridica aceasta sectie
Pacat

12 comentarii:

  1. Interesant punct de vedere, dar nu este corect sa faci anumite acuzatii, sa nominalizezi cateva persoane si totodata sa te ascunzi in spatele anonimatului. Poate ca e chiar asa cum spui sau poate ca asta e cursul firesc al lucrurilor.
    Eu personal cred ca daca Patzaichin a fost intradevar indepartat, se poate duce oriunde in tara sa inaceapa totul de la zero si sa dovedeasca tuturor celor ce il contesta ca e cel mai bun.
    Ar fi cinstit si onest ca astfel de pareri sa nu fie spuse sub protectia anonimatului, nu e deloc sportiv, iar aici e vorba despre sport.

    RăspundețiȘtergere
  2. dragul meu iti doresc ca la aproape 60 de ani sa , cu un palmares ca a Domnului Patzaichin sa mergi in tara si sa incepi totul de la inceput
    A fost o incercare reusita a Domnului Milicin , dar a durat cam 6 ani pina la primele rezultate ,

    Referitor la anonimat , din pacate apartin unei institutii in care domeniul meu nu este de analiza ce se intimpla cu cele doua cluburi sau cu FRKC , dar as putea suporta consecintele pentru ca am deschis aceasta discutie

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand n-o sa mai consideram ca "astea sunt lucruri normale si se vor intimpla cu toti antrenorii din lume" atunci ne putem mira de asemenea situatii, cat inca ni se pare normal ne lamentam degeaba, nu se va avea cine sa schimbe ce e de schimbat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate, toata suprastructura FRKC cu 1-2 exceptii sunt de la Steaua(in Biroul federal sunt 3(trei) membrii de la Steaua, l-ai omis pe Iulica Ruican). Dar daca ne uitam la clasamentele pe puncte ale FRKC, vom constata ca CSA Steaua, ajutata la Campionatele seniorilor de cluburile "platite"(aliate), se situeaza abia pe pozitia a-III-a!!! Si apropos de Iulica Ruican, care este produsul Orsovei:
    dupa 20 de ani in sfarsit avem din nou un "canotor" in conducerea federatiei(ca cel de trista amintire-Lancrajan), pe care cred ca era bine sa-l numeasca Secretar federal !?! Oricum felicitari Iulica !!! Ar fi f. multe de comentat pe aceasta tema, dar...din pacate multi si fara performante !?!
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  5. Le dau dreptate d-lui Zabet si anonimului cu scrisoarea deschisa. D-lui Zabet, asa cum il cunoastem cu totii, nu-i este teama de repercursiuni, pe cand "anonimului" mai mult ca sigur!
    Nu mi se pare de loc corect, ca primele 2(doua) structuri sportive ale FRKC, Dinamo si Orsova, sa nu aiba reprezentanti in conducerea forului amintit.
    Se pare ca aceasta conducere(care?!?), formata din specialisti in... "pupat" si mai putin in kaiac-canoe(vezi "ispravile" de performanta a celor din Biroul Federal si care reprezinta cluburi fara nici un fel de rezultate...), nu suporta critici obiective(vezi limitarile in timp, la luarile de cuvant sau de pozitii, la Adunarile generale ale FRKC, 5 min-10 min., sau graba nejustificata de la Ad. Gen.de alegeri din august 2009). Oricum felicitari tuturor celor care conduc FRKC, numai ca nu prea mai au ce sa conduca...!?! Sunteti grozavi, aveti functii care mai de care, ati fost votati de reprezentanti ai unor structuri scoase de la naftalina si manipulati fara rost!?! Oare cui serveste acest lucru ?!? performantei la k-c sigur NU!!!
    Mai au oare pe la Steaua si ceva portari sau ingrijitori care pot fi angajati de federatie?
    D-l Zabet, confom sloganului sau "Sa nu spui niciodata NU, nu se poate!"(l-am citit si eu in publicatia "Aur olimpic dupa 16 ani"), a uitat de orice rivalitate cu Milicin si i-a dat acestuia bani din fonduri extrabugetare, desi a fost indelung contestat chiar si de "aliatii" lui Milicin, daca are asa ceva, pt. dotarea sectiei nou infiintata, Triunf.
    D-l Zabet nu este acceptat de "borcanari", pt. ca le spune asa-zisilor conducatori FRKC, transant marile lacune pe care le au in management, dar mai ales in performanta si nu in ultimul rand de grija fata de sportivi. Nu poate fi "agatat" in vreun fel de "prietenii", pe care i-a ajutat sincer si dezinteresat. Unii dintre acestia si-au pierdut orice urma de caracter, renuntind la multi ani de prietenie sau principii morale, vinzindu-se pt. niste functii iluzorii, trecatoare!!! Pt. acestia notiunea de respect nu exista!!!
    Ah Doamne, pe mana cui a ajuns aceasta federatie altadata cea mai titrata din Romania si din lume?!?
    Un ilustru necunoscut

    RăspundețiȘtergere
  6. D-lor "ilustru necunoscut" si "anonim", aveti niste informatii si opinii deosebit de interesante si foarte "intime" ale k-c romanesti! Mi-ar face placere sa va cunosc adevarata identitate. De ce nu aveti curajul responsabilitatii ? Ce credeti ca vi se poate intimpla? Haideti, dati dovada de spirit competitional! Sunt convins ca faceti parte din mijlocul sistemului sau f. aproape. Contactati-ma prin email(cssorsova@lycos.com) sau telefonic, accesind www.k-corsova.ro.
    Avem sansa, ca impreuna, sa schimbam ceea ce ni se pare "bolnav" in federatie si sa readucem prin performanta, zambetul pe chipurile tuturor iubitorilor de k-c din Romania. Aveti curajul la intalnirile de nivel federal(Adunari generale, sedinte tehnice sau consfatuiri), sa spunem lucrurilor pe nume! Numai asa vom putea atrage atentia celor care pretind ca ne "conduc", ca trebuie sa-si schimbe atitudinea fata de activitatea pe care o slujim cu totii! Curaj !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  7. "caiac"
    "a fi om e lucru mare, a fi prost ...." suna un proverb din popor, Federatia Romana de Kaiac Canoe, i-si are exact conducatorii pe care ii merita, conducatorii pe care insusi voi cluburile i-ati votat, aceleasi conducatori care l-au "ucis" infingindu-i cutitul in spate marelelui IVAN Patzaichin. Ce i-a determinat oare ce acesti "oameni" de sport sa o faca, este un mister ....
    ...probabil ceea ce i-a determinat si pe senatorii Romei antice cind parsiveste, l-au ucis pe marele Cezar in acelasi mod. Gindul ma duce inevitabil la faptul ca noi Romani ne meritam soarta,ajutati poate si de fatul ca, tragindu-ne din acelasi arbore genealogic si fiind de ginte latina, suntem "vinzari" de meserie.
    Sunt sigur ca cei care au facut-o, sunt doar niste vinzatori ambulanti de ocazie, "tipi" fara personalitate, demnitate si respect, "ciobani becalieni" intr-un cuvint, impinsi de la spate de tothi(la plural,nu?)si cirstoi, care au obtinut ceea ce si-au dorit ei(nu si voi), adica schimbarea a "n" oara a sefilor lor(asta ca tot vorbeati mai sus de LINGAI)
    “În nemernicia mea, ca un cîine turbat, am muşcat mîna care m-a hrănit!” spunea marele Dinica in rolul Bastus, din filmul Columna 1968, asta a-ti facut voi, mica /marea majoritate votanta, caiti-va si intorceti-va la demnitate, la respect, la puterea de a va putea privii unii pe altii in ochi!
    "caiac" (nu renumitul interlop)

    RăspundețiȘtergere
  8. DOMNILOR,

    1. PATZAICHIN S-A DAT SINGUR AFARA, NIMENI DIN STRUCTURA CLUBULUI DINAMO SAU DIN FRKC NU I-A "FACUT" NIMIC (NICI NU PUTEAU LA CINE ESTE EL).
    2.BIROUL FEDERAL ACUM CATIVA ANI ERA FORMAT EXCLUSIV DIN DINAMO, SI STEAUA NU A MURIT CA A VRUT DINAMO, ASA SI ACUM, NU MOARE DINAMO CAND VREA STEAUA.

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule "ultim anonim", nu mai DEZINFORMA!
    S-ar putea ca unii nestiutori sa te creada ! Niciodata Dinamo nu a avut 4(membrii) in Biroul federal, unitate de "monolit", secretar si antrenor federal si antrenori la toate loturile nationale, ca Steaua acum. Oare Statutul FRKC trebuie respectat numai de unele structuri, nu si de conducerea "stelizata" a federatiei?!? Bravo lor, f. bine ! Ce nu are insa actualul "monolit stelist", spre deosebire de alte perioade ?!? PERFORMANTA !!!
    Daca ai singe in "instalatie" de ce nu te semnezi???
    Zabet

    RăspundețiȘtergere
  10. "caiac"
    Lasa-l profesore, poate chiar se simte cu musca pe caciula, pina la urma si ei au voie sa posteze pe acest site, ce ma ingrijoreaza mai mult la el(sau ei)este faptul ca scriu cu litere mari, ceea ce inseamna ca au mari probleme.....

    RăspundețiȘtergere
  11. FRCK trebuie schimbata din temelii si se vor obtine rezultate. Ce se intampla acum este rezultatul subiectivismului si al neputintei personale performante. Schimbarile sa aduca noul, leaderi noi cu conceptii constructive si viziuni moderne . Aveti in atentie totusi cluburile cu performanta. Locurile obtinute de acestea se datoreaza antrenamentelor performante. Sa va uitati si spre vestul tarii ca sunt oameni cumsecade.Eu le urez succes!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua domnilor antrenori sau sportivi imi pare tare rau ca la Rio nu exista nici un sportiv sa traiasca federatia si clubul de elita steaua,jos cu aceasta conducere sunteti de ras.

    RăspundețiȘtergere