vineri, 13 noiembrie 2009

Mada Bogdan accidentat

In urma unui antrenament, domnul Mada Bogdan a acuzat dureri la nivelul genunchiului, neputand sa mai continuie pregatirea. Imediat a fost dus pentru control la domnul doctor ortoped Anghlescu Marian, care a recomandat si o examinare RMN. Dupa aflarea rezultatului, domnul doctor Anghlescu a concluzionat ca sportivul Mada Bogdan va trebui operat la ligamentele incrucisate, care sunt grav afectate.

5 comentarii:

  1. nu vreau sa vb de antrenori sau de f.r.k.c dar acolo devina e si domnu MANUTA zis si FANE care la controlat atunci si a zis ca nu are nimic.E vina lui ca daca il oprea din antrenament nu patea asa ceva.Sa-l dea afara pe acel asistent care face injecti cu ulei de motor pe maini fara sa se spele.rusine ....frkc ca ti asa ceva intre sportivi

    RăspundețiȘtergere
  2. asa e spune bn domnu care a scris am fost si eu acolo,vb despre domnu zis MANUTZA,dar ce sa facem dak federatzia nu plateste un doctor care chiar se pricepe.

    RăspundețiȘtergere
  3. as vrea sa stiu, daca sa operat si cum se simte baiatu ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnul Mada Bogdan s-a operat, se pare ca inervenitia a fost un succes si momentan urmeaza o perioada se recuperare impreuna cu kinetoterapeutii lotului; el mergand in cantonament, in continuare, cu lotul olimpic de kaiac.

    RăspundețiȘtergere