marți, 6 octombrie 2009

Rio de Janeiro 2016


Pe 2 octombrie s-a anuntat castigatoarea orasului care v-a organiza Jocurile Olimpice de Vara din 2016.Bazilia va avea onoarea sa organizeze acest eveniment magnific, in orasul Rio de Janeiro.

3 comentarii:

  1. Draga domnule, vad ca vrei sa te implici in fenomenul kaiac canoe din Romania si postezi punctele tale de vedere care au surse unice de informare.
    Cat despre o regata organizata de un club din Romania, te informez ca federatia nu se poate implica financiar in actiuni ale sectiilor afiliate.

    Oricum, felicitari pentru initiativa ta.
    D.S.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru felicitari, domnule D.S. (Daniel Stoian?).Sincer eu vreau doar sa fac cunoscuti atletii si performantele sportivilor din kaiac-canoe, din Romania. Stiu ca este deontologic sa stim si parerea FRKC despre cea ce scriu
    si sunt pregatit sa imi cer scuze daca am ofensat pe cineva cu ce am postat pe acest blog.
    Cu respect, SonycSpeed

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare cluburile afiliate la FRKC de ce platesc cotizatii si taxe anuale ?
    In toata lumea civilizata a sportului cu padele si pagai, federatiile de specialitate, participa afectiv, efectiv, material si financiar, la orice fel de eveniment sportiv de o asemenea anvergura.
    In Romania, din pacate, LTTL Orsova k-c,este singura structura sportiva care organizeaza competitii de nivel international cu participanti de pe 4 continente si peste 15-20 de cluburi in total.
    Domnule DS sau altii ca tine, daca esti in stare, organizeaza si tu cel putin o data in viata ta, un concurs de cartier sau de "scara de bloc" si apoi poate vom putea vorbi despre atributiile si indatoririle conducerii FRKC !
    Cu bine !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere