luni, 12 octombrie 2009

Lotul de Juniori

Ma bucura ideea unui lot mai mare la juniorii, avand in vedere deficitul de seniori din acest an( vezi campionatele nationale de seniori).Poate asa, juniorii vor fi mai motivati sa continuie sportul si dupa trecere de la Under 18.
La lotul de kaiac, vad doi profesori, Rata Ionel si Diaconu Florin, care nu au antrenat pana acuma nici un lot national ( sau cel putin asta e parere mea si imi cer scuze daca gresec) si poate vor aduce ceva nou in antrenamentul sportivilor.Speram ca vor face lucruri exceptionale anul acesta cu sportivii lor si sa uitam de anul acesta mai putin prolific pentru kaiacul juniorilor si sa readuca gloria de care se bucurau juniorii kaiacisti din alti ani.Se pare ca anul acesta cei mai multi sportivi vin de la malul Marii Negre (Calatoaie Marius, Ticheaua Daniel, Batrinu Ionut, Serban Cristian) urmatii de sportivii din Pitesti(Maria Alexandru, Ghita Constantin, Burciu Daniel) apoi cate doi sportivi din Timisoara ( Tecusanu Raul, Vieru Alexandru), Orsova ( Turceag Catalin, Pleascu Ciprian), Turnu Magurele(Manica Sorin, Ungureanu Laurentiu) si sportivul Vasili Leonard de la CSA Steaua Bucuresti.
La canoe, se pare ca au revenit pe baricade doi antrenori care au un istoric greu in loturile de juniori domnii profesori Lungu Gheorghe si Popan Constantin, la care nu mai are rost sa spun nimic pentru ca multa lume le stie cartea lor de vizita exceptionala.La lotul de canoe, Orsova si-a adus aportul cu cei mai multi sportivi ( Grozuta Adi, Arbagic Lucian, Niculita Gavril, Murgu Florin, Niculita Mihai), urmati de sportivii din Dabulenii (Pican Bogdan, Tone Oltu, Soimu Dragos, Dinu Alexandru), doi sportivi de la Pitesti ( Ograda Remus, Peleu Alaxandru) si cate un sportiv de la Dinamo (Pricop Paul- speram sa ii calce pe urmele fratelui sau), Braila(Toader Eduard), Constanta ( Simion Cosmin), Triumf (Lifere Andrei), si din Hunedoara (Boicu Bogdan).
Lotul de kaiac fete este condus de Banaduc Ilie, care a reusit sa obtina o medalie de aur la campionatele europene si o medalie de bronz la campionatele modialale de juniorii din anul 2007 (un lucru foarte rar in kaiacul romanesc) fiind secundat de Zabet Alexandru un fost sportiv exceptional care a reusit sa obtina performante deosebite atat pe plan national cat si international.Si la lotul fetelor, Orsova este puternic reprezentata de: Schipor Ionela, Borha Roxana, Muravliov Eugenia, Mutescu Diana, Ursu Stefanica, Butnariuc Diana; apoi urmeaza Olimpia Bucuresti cu : Poiana Mihaela, Frincu Cristina, Ciuraru Ana-Maria; si Dinamo Bucuresti cu : Agapi Sabrina, Ivan Bianca.
Sincer imi pare rau ca nu am poze cu acesti minunati atleti, sper sa ma ajutati voi cu niste poze, sa le postez pe blogul meu.
Le urez sportivilor de la lotul national de juniori multa sanatate si mult noroc in anul competitional in care au intart.


21 de comentarii:

  1. De lotul juniori 2 nu ati aflat nimic

    RăspundețiȘtergere
  2. cum sati trimit citeva poze?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiti ce sanctiuni a primit M.Vladuceanu dupa moartea lui Albu Codrut la orsova

    RăspundețiȘtergere
  4. poti sa imi trimiti poze pe adresa mea de e-mail sonyc_speed@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. sincer sa fiu nu stiu, dar daca am sa aflu ceva am sa postez...chiar am sa caut

    RăspundețiȘtergere
  6. a fost chemat la parchet ca a lovit un copil si asa de rau ca a avut cetificat medica de la legist

    RăspundețiȘtergere
  7. probabil sunteti mai nou prin sportul acesta, domnule sonic, ceea ce va determina sa faceti comentarii usor nepotrivite.
    de exemplu: Ionel Rata este unul din antrenorii cu mare experienta la nivel de lot national de seniori, antrenand in trecut lotul national de seniori fete al Romaniei, ulterior si lotul national al Spaniei de canoe, cu rezultate notabile.
    cat despre rezultatele stralucite ale antrenorului Bebe Zabet mai asteptam...

    CUNASCATOR

    RăspundețiȘtergere
  8. Ca o sugestie. Poate ar fi interesant sa descrii si activitatea antrenorilor de succes, atat de la seniori dar poate mai mult de la juniori (nu prea sunt cunoscute in totalitate performantele acestora). Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. domnule CUNASCATOR, in primul rand am zis ca imi cer scuze daca ma insel in privinta domnului Ionel Rata si daca sunt ceva completari pot sa le postez cu cea mai mare grija.
    si in al-II-lea rad eu nu am vorbit de antrenorul Bebe Zabet, am vorbit despre sportivul Bebe Zabet.
    Oricum le urez succes la amandoi.

    RăspundețiȘtergere
  10. despre antrenori pot sa scriu, atata timp cat primesc informati in acest sens...daca vrea cineva sa scriu despre un antrenor pot sa o fac cu cea mai mare placere.

    RăspundețiȘtergere
  11. tot respectul pentru faptul ca aveti singurul loc online unde se prezinta la zi cate ceva din activitatea kaiac-canoe, ar fi excelent si daca continutul ar fi putin verficat inaite de publicare, la articolul prezent sunt mai multe greseli de ortografie, cel mai serios este: "uratii de sportivii din Dabuleni".
    PS: nu sunt cel mai vechi in activitatea de kaiac, dar daca nu se ofera altcineva va pot sta la dispozitie cu informatii despre istoricul antrenorilor romani.(bogdanbuciu@ymail.com, 0720107529)

    RăspundețiȘtergere
  12. de vladuceanu nu ati aflat nimic?

    RăspundețiȘtergere
  13. de domnul vladuceanu ce am aflat este ce stiti si dumneavoastra din presa, nu am reusit sa aflu nimic deosebit.....dar promit ca am sa mai caut.

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnule Bogdan Buciu, credeti-ma ca imi asum toata vina pt greselile mele de ortografie, dar vreau sa ma scuz si eu prin faptul ca blogul il fac din pasiune in afara orelor mele de serviciu, cu atat mai mult ca ajung seara tarziu acasa si cred ca oboseala isi pune greu amprenta pe atentia mea. Promit sa va contactez in cel mai scurt timp. Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  15. NUMARUL DE TELEFON AL MAMEI LUI CODRUT---0753473230---SUNTEM RAPUSI DE DURERE,NEPUTINTASI NEPASARE.CINE NE POATE AJUTA SA AFLAM CINE ESTE VINOVAT DE MOARTEA LUI CODRUT O POATE SUNA PE MAMA LUI CODRUT.VREM SA AFLAM ADEVARUL.LA INMORMANTARE NU A FOST NICI UN ANTRENOR DOAR 4 COLEGI.DE CE NU NE PUTEA PRIVI IN OCHI?SA SIMTEA VINOVAT FATA DE MARIANA?STIA CA ACEASTA FEMEIE SI-A PUS TOATE BAZELE IN EL.CODRUT A FOST DUS SANATOS L-A ORSOVA CU REZULTATE BUNE L-A INVATATURA.STITI CUM NE-A FOST ADUS ACASA;INTR-O MASINA DE CARAT MARFA.TRIST DAR ADEVARAT.VREM ADEVARUL!AJUTATI-NE SA-L AFLAM ESTE UN APEL L-A TOTI OAMENII CU CREDINTA CARE NE POT AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
  16. mihaelaorsova
    acum 4 luni 28 zile
    Codrut nu mai este.pe 5/6 iunie a fost regata la orsova.daca ar fi trait, cu siguranta, ar fi urcat pe pe podium, cucerind o medalie. era foarte bun! el a ramas un campion printre stele. bravo codru!.... dumnezeu a avut nevoie de tine si te-a luat acolo sus, printre ingeri.vie amintirea ta!

    RăspundețiȘtergere
  17. continui sa scriu un mesaj. citesc si recitesc ganduri transmise aici sau acolo...reportaje, pentru foarte multi...cortina a cazut, intevine uitarea...si lucrurile merg mai departe...ramane doar povestea. vreau sa spun ca, din pacate, doar atat a ramas din visul spulberat al celui care pana nu demult raspundea la numele codrut albu.si a mai ramas ceva...durere, multa durere si neputinta...oare ce-i care stiu ce s-a intamplat cu adevarat, au macar sentimentul vinovatiei? pot ei adormi

    RăspundețiȘtergere
  18. codrut s-a stins intr-o dupa-amiaza de sambata, singur... arzand ca o lumanare la ambele capete...a stralucit cu propria lumina si s-a dus...nu l-am cunoscut pe codrut, doar drama lui s-a facut auzita din strigatele de neputinta si durere ale celor care l-au iubit, parintii lui, rudele lui, toti care il striga si care, au ramas singuri.
    aprind o lumanare in amintirea lui codrut, privesc cum arde...si se stinge! dumnezeu cu tine, copilule

    RăspundețiȘtergere
  19. MAXIM DANIELA A ZIS:Ne amintim des de CODRUT ALBU,destinul sau nemilos,zborul lui frant....si totusi CODRUT a murit cu zile intr-un spital din ROMANIA intradevar din nepasare,parintii lui stiu asta si antrenorii si medicii stiu asta,CODRUT nu mai este din pacate in aceasta lume zbuciumata in care doar parintii il mai cauta,in fotografii,in lucrurile care i-au apartinut si-i striga neincetat numele......codruttttt si daca ne-am imagina macar o clipa cum ar fi sa fii in locul mamei lui codrut,daca am sti ce inseamna sa-ti pierzi unicul fiu,negasind raspunsuri,atunci cred,ca in fiecare din noi s-ar misca ceva...un sentiment uman,compasiune,atasament,vorbe de alinare.....sau tacere!!! ce inseamna SA TACI!atunci....codrut s-a stins intr-o dupa amiaza de sambata singur pe un pat de spital,,,arzand ca o lumanare la ambele capete ....a stralucit cu propria lumina intr-o baca sportiva de canotaj la orsova doar drama lui s-a facut auzita din strigatele de neputinta si durere ale celor care l-am iubit toti care il striga si care au ramas singuri ,ptr multi cortina a cazut ,intervine uitarea...si lucrurile merg mai departe...ramane doar o poveste...vreau sa spun ca,din pacate doar atat a ramas din visul spulberat al celui care raspundea la numele de codrut albu si a mai ramas ceva ...durere,multa durere si neputinta...oare ce-i care stiu ce s-a inramplat cu adevarat,au macar sentimentul de vinovatie?pot ei dormi....somn linistit,vesnica odihna!pururea vie amintirea ta codrut!ptr tine spitalul a fost ultimul drum si cei pe care iai respectat tu antrenorii, ei nu te-au respectatat

    RăspundețiȘtergere