joi, 22 octombrie 2009

Ce e intampla????


Am aflat din sure sigure ca patru din ce mai importanti canoisti din lotul Romaniei ( Mironcic Florin, Chirila Iosif, Popa Ciprian, Costache Catalin) au predat pagaia la nea' Gheba si s-au retras din activitatea sportiva.
Asta sa fie una din consecintele demisionarii domnului Ivan Patzaichin????Sincer imi pare rau pentru ca sa ajuns la asa ceva.....Nu stiu, cred ca am ajuns sa nu mai am cuvinte sa mai scriu.
Oricum, eu cred ca acesti patru sportivi si-au impartasit si ei din experienta lor colegilor mai tineri, care vor incerca macar sa fie la nivelul lor si sa ne aduca la fel de multe bucurii cum au reusit ei.
Sa speram ca vor revenii asupra deciziei si se vor intoarce, rugandu-l pe nea' Gheaba sa le faca barcile.
Totodata, am inteles ca Vasile Stefan se opereaza, ii doresc insanatosire si recuperare cat mai rapida.

15 comentarii:

  1. Pentru sondajul lansat, despre cel mai bun club de juniori, consultati clasamentele FRKC de la fiecare concurs national si international din ultimii 25 de ani si veti afla fara indoieli, care este cel mai bun club de juniori din Romania la k-c si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
  2. da consultam rezultatele dar pina la rezultate cite sute de copii trec pe la voi stau o luna doua apoi se intorc de unde au venit si isi rateaza viitorul pentru ce?????

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai gresit, trec zeci de mii de copii. Numai cei care pot, care vor si rezista, izbindesc si ajung campioni sau se realizeaza pe viata. De altfel nr. mare de sporivi la loturi, campionii olimpici, mondiali si europeni, antrenori-profesori, raspinditi prin toata tara si nu numai, proveniti de la Orsova constituie argumentul de necontestat al scolii noastre.

    RăspundețiȘtergere
  4. da de ce anul asta aveti numai 2 sportivi la lotul de jun 1 ???????? se intimpla ceva acolo?

    RăspundețiȘtergere
  5. Au fost ani cand nu am avut nici un sportiv KB la lotul de juniori I, dar aveam campioni mondiali sau europeni de seniori. La lotul de JII sunt 7 sportivi la KB si am promovat 6 sportivi la seniori. Dar daca doresti detalii poti veni la noi la club sa te clarifici. Oricum pt. detalii poti vizita site-urile
    k-corsova. ro sau kaiac.ro.

    RăspundețiȘtergere
  6. pt cultura generala a anonimului de mai inainte avem 32 de sportivi la lot.....

    RăspundețiȘtergere
  7. iar la jun 1 avem 13 sportivi.. . . .

    RăspundețiȘtergere
  8. probabil ca daca vorbim din punct de vedere statistic, la orsova, fata de numarul de copii selectionati corelat cu performantele se lucreaza in stilul ""scapa cine poate"". Asa ca domnii de acolo sa o lase mai moale cu cel mai tare si mai frumos club din tara fiindca pierderile din randul copiilor sunt enorme fata de celelalte cluburi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Se zvoneste ca sportivii Costache si Chirila ar fi plecat in Spania.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonimule cu statistica, afla mai intai ce inseamna "selectie" !?! Pierderile altor cluburi nu exista,pt ca nu au atat de multe valori sportive si implicit rezultate ca Orsova. Daca ai frustrari in acest sens, le poti rezolva prin adevarata performanta sportiva si nu prin observatii tendentioase si nejustificate. Succes la selectie !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma faci sa rad. ""scuze pentru ofensa"" dar n-am practicat si nu am o legatura anume cu acest sport. Sunt doar un fan al sportului de performanta de pretutindeni asa ca nu o sa am niciodata frustrari, cu atat mai mult observatia mea este strict bazata pe nivelul performantelor obtinute de cluburile sportive deci... In concluzie: nu suportati nici un fel de critica deoarece va credeti prea buni, si nu sunteti chiar acolo unde va laudati.
    Succes in performantele viitoare ca la selectie: no comment.

    RăspundețiȘtergere
  12. vedeti ca ati gresit numaratoare la jun 2 aveti 6 mai ducumentativa

    RăspundețiȘtergere
  13. mai "ducumenteazate" tu.
    domnule sonyc_speed felicitari pt blog.

    RăspundețiȘtergere
  14. Numai anonimi isi dau cu parerea pe blogul asta?
    Pe oamenii de sport s-ar zice ca ii caracterizeaza barbatia si responabilitatea. Sub casuta de text aveti "Comentati ca: Selectati Profilul" daca selectati Nume/Adresa URL va puteti introduce numele si asa vom stii ale cui sunt fiecare parere in parte.

    RăspundețiȘtergere
  15. anonimi sunt parinti daca isi dau identitatea au de suferit copii lor care sunt sportivi la cluburile cele mai titrate din europa??

    RăspundețiȘtergere