vineri, 10 august 2012

"Nu-i nimic baieti,capul sus si bafta in continuare...""Nu-i nimic baieti,capul sus si bafta in continuare..."a comentat într-una din pozele postate pe Facebook un extraordinar fost sportiv și bun prieten, Popa Ciprian( locul IV la C2-1000m - JO Beijing 2008). Numai un fost sportiv poate să înțeleagă prin ce trec toți sportivii noștrii care au luat startul la Olimpiadă .
Așa cum am fost mândru de ei și fericit cu performanța lor de a se califica la JO, anul trecut la CM de la Szeged. Același sentiment ma încercat și în ultima săptămână când îmi priveam foștii colegii că sunt la startul celei mai importante competiții mondiale.
Eu vă mulțumesc pentru toate emoțiile pe care mi le-ați dat și pentru bucuria de a vă vedea la JO.

Așa că veniți acasă fără nici o remușcare, noi suntem mândrii de voi că ne-ați reprezentat onorabil la Jocurile Olimpice Londra 2012!

3 comentarii:

 1. importan este ,ca ati fost acolo!! bravo la toti sportivi !!

  RăspundețiȘtergere
 2. Are dreptate Dumitrescu in legatura cu programul de pregatire,pentru tarile care conteaza in acest sport doar olimpiada ii intereseaza si au un program de pregatire pe 4 ani,nu ca la noi in fiecare an se vrea performanta fara sa se faca o recuperare dupa un concurs major ca olimpiada

  RăspundețiȘtergere
 3. Pacat , mare pacat.
  Nici in cele mai negre vise , nu am vazut aceste rezultate.
  Cine-i vinovat? cui mai foloseste ? inca patru ani de asteptare.
  Pacat , mare pacat.

  RăspundețiȘtergere