miercuri, 21 decembrie 2011

Liviu Dumitrescu, Victor Mihalachi, Ștefan Vasile, Mitrea Ionuț și Florin Popescu premiați de CS Dinamo!


Mitrea Ionuț, Ștefan Vasile

La sediul Ministerului Administrației și Internelor miercuri, 21 decembrie, a avut loc Gala Premiilor Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti pe anul 2011, în cadrul căreia canoiştii Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi, campioni mondiali şi europeni, le-au fost înmânate trofeele de cei mai buni sportivi dinamovişti ai anului. Iar la categoria "Cei mai buni antrenori" pe locul 1 a fost desemnat domnul profesor Florin Popescu. Tot la acestă gală au fost premiați și sportivii Ștefan Vasile și Mitrea Ionuț, cei doi s-au clasat pe locul 7 în ierarhia clubului Dinamo. ”Este ora bilanţului. În actualele condiţii economice, mă declar mulţumită de rezultatele din 2011. Jumătate din sportivii români calificaţi la JO de la Londra sunt dinamovişti”, a declarat cu acest prilej Elisabeta Lipă, preşedintele CS Dinamo. ”Clubul trece prin transformări şi modernizări. La finalul lunii ianuarie dăm în folosinţă sala multifuncţională, am construit şi un bazin olimpic acoperit. Mulţumim ministerului pentru susţinere”, a mai spus Lipă. La rândul său, ministrul Traian Igaş a transmis ”felicitări pentru rezultatele obţinute în 2011. Sunt convins că 2012 va fi cel puţin la fel de bun. Vă asigur de tot sprijinul nostru pe care îl putem da”.

Victor  Mihalachi, Florin Popescu, Liviu Dumitrescu

5 comentarii:

  1. Elisabeta Lipa desi a fost compioana la canotaj a uitat cat de mult se munceste pt a ajunge acolo ,avand in vedere ca a oferit drept cadou sportivilor geluri de dus si cupoane pt tuns.Si nu are nici bunul simt sa intelega unde a gresit ! Imi pare sincer rau ,o admiram f mult,acum am fost tare dezamagita de felul in care se comporta cu sportivii de la CS Dinamo!

    RăspundețiȘtergere
  2. asta este ,cand ajungi mare uiti de unde pleci,nu te mai intereseaza trecutul,te intereseaza numai functia,sau mai bine scaunul pe care stai la birou si pe care nu iti doresti sa il pierzi,pacat pt acesti sportivi ai clubului sportiv dinamo,in curand o sa ramana fara cei mai buni sportivi si se vor intreba"de ce?"ei nu mai vad aceste greseli pt ca nu ai mai intereseaza:auziti voi gel de dus si cupoane de tuns,asta nu tine de foame si nici nu poti sa iti croiesti un viitor,eu le urez tot ce este mai bine in viata acestor sportivi,pt ca stiu cum este.BAFTA PT ANUL VIITOR

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ,si un CAMPION NATIONAL pt toata munca depusa pentru a castiga titlul asta este rasplatit cu doar 1400 de lei ,asta E UMILINTA LA ADRESA SPORTIVILOR !!!!!!! Si pt a dovedi ca nu vorbesc prostii http://inregistrari.antena3.ro/view-21_Dec-2011-Esential-31.html (min. 23) e intregistrarea de la o emisiune in care "doamna" Lipa ar trebuit sa dea explicatii despre cadourile primite de sportivii de la Dinamo si nu intelegea ce e in neregula in a da geluri de dus si cupoane "fara valoare " unor CAMPIONI MONDIALI !!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am convingerea ca, daca Ivan Patzaichin ramanea la Dinamo nu se ajungea aici. Este o strategie pe termen lung sa fie distrusa sectia acestui club, numai asa vor ajunge si altii sa fie primii pe tara. Realitatea este ca cele doua cluburi militare trebuiau desfiintate la inceputul anilor 90, pt. ca in timp s-au dovedit tot mai neputincioase in a oferi sportivilor cele mai bune conditii pentru marea performanta.Chiar daca este un sport la care sponsorii nu se inghesuie cu bani, acesti sportivi merita toata atentia fata de munca si rezultatele lor exceptionale. Salvarea va veni, in timp, de la o firma puternica in stare sa ofere sportivilor cele mai bune conditii materile si financiare, pe termen lung. Pana atunci, rabdare, igiena zilnica cu gel de dus si speranta ca d-l Igas va fi trimis sa prinda "branconieri" iar d-na chestor sef va fi trecuta pe "banca de rezerve"

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca nu ar mai trebui privit in trecut ,cum ar fi fost daca... . Desi imi place optimismul tau din pacate ,cred eu ,vor renunta multi sportivi de a mai practica grupul asta e sporturi la ce fel sunt tratati acum.Trebuie sa recunosc ca si eu m-am saturat de toate injoselile ,ca nu le pot numi altfel, aduse acestor sportivi doar din ce am auzit ,ei poate sunt supusi si la mai multe ,doar ca unele dintre ele au ajuns publice atat . Cred ca ar trebui sa se faca ceva repede pana nu e prea tarziu !

    RăspundețiȘtergere