joi, 27 octombrie 2011

Kaiac Canoe în ținută business



Kaiac canoe într-o ţinută cu totul inedită pe râul Bega din Timişoara. Cinci echipaje formate din oameni de afaceri şi din mediul academic şi-au luat costumele şi cămăşile şi s-au întrecut pentru a ajunge primii la linia de sosire. Totul s-a desfăşurat în cadrul unui concurs de kaiac canoe organizat de Facultatea de Economie cu scopul de a promova sportul. Evenimentul a avut loc în prezenţa maestrului Ivan Patzaichin, care a coordonat o sesiune de antrenament cu concurenţii și a urmărit concursul cu mare interes.

Cei cinci concurenți care au luat starul sunt : Stelina Câmpeanu ,Ștefan Szakal, Alexandru Islai, Ovidiu Covăsală și Sebastian Ciurdar. Câștigătorul primei ediții este Ovidiu Covăsală, acesta a câștigat finala în stil de mare campion!

Având în vedere faptul ca sportul kaiac-canoe a ajuns "la modă" în orașul de pe Bega, tot mai multe persoane vor să practice acest sport măcar la nivel de amatori. Sperăm că cei cinci concurenți de astăzii vor fi un exemplu pentru comunitatea timișoreană și cât mai mulți oameni vor venii la clubul de kaiac pentru a face sport pentru sănătate.






3 comentarii:

  1. faina idee
    felicitari celor implicati cu capul si cu fapta

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu degeaba se spune ca " Banatu-i fruncea ". Am trait imensa bucurie de a vedea umilinta la care a fost supus cultivatorul de "masline de oaie" cu a sa tika-taca care s-a umplut de kk. In Banat fotbalul nu moare, la fel cum si kaiacul si canoea continua sa tina fruntea sus. Initiativa de a invita pe cel mai titrat sportiv roman din aceasta disciplina la un eveniment menit sa promoveze kaiacul si canoea, onoreaza pe toata lumea.In alta ordine de idei, faptul ca, printre regi si regine, printi si printese, Ivan Patzaichin a fost invitat si a participat la sarbatorirea Regelui Mihai al Romaniei, ar trebui,ca tuturor celor care fac parte din aceasta mica dar foarte bogata (in medalii si titluri mondiale)familie, sa ne dea un simtamant de satisfactie.

    RăspundețiȘtergere
  3. The Bega river,asa este corect.

    RăspundețiȘtergere