luni, 12 septembrie 2011

Cu tine ne-am calificat, cu tine megem mai departe Gura!

"Cu tine ne-am calificat, cu tine megem mai departe GURA!" acesta a fost mesajul surpriza de pe un maioul sportivului Mitrea Ionut. El s-a afisat cu acest mesaj pe podiumul de premiere, imediat ce a luat medalie la Campionatul National de Tineret in proba de K1-200m, pentru a protesta fata de FRKC! El a fost dezamagit ca antrenorul Serban Romica  care l-a antrenat si a reusit sa il califice, impreuna cu Mada Bogdan in K2-200m, la Olimpiada de la Londra nu il va mai pregati in continuare. Antrenorul fiind in trimis sa antreneze lotul de tineret al Romaniei.
Mitrea Ionut a tinut sa isi arate nemultumirea fata de decizia, prin vot , celor din conducerea FRCK si si-a aratat dorinta de a fi in continuare pregatit de antrenorul Serban Romica pentru Olimpiada din 2012.

17 comentarii:

  1. de ce nici o data nu se tine cont de parerea sportivilor care au facut ceva pentru sportu rominesc?
    ginditiva si la ei nu numai la cine va convine sa vedeti voi cei din frkc,

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca acesta este unul din motivele generale pentru care nimic nu merge in Romania. NEPOTISMELE. Nu se tine cont de performanta ci numai de interesele personale. Nu sunt promovati tinerii chiar daca fac performanta. La anul ne vom uita din nou in pamant si nu ne vom putea explica esecul. Dar nu ar fi prima data si oricum..... lasa ba ca merge si asa....

    RăspundețiȘtergere
  3. la anu o sa ne intrebam de ce nu mai avem rezultate..unde sa gresit?.....pai daca numim dupa cum ne convine antrenori pentru loturile olimpice....ce a facut sidor sau cn o sa ii antreneze pentru ei anu asta....NIMIC...ce a facut GURA pt ei...TOTUL...dc nu tineti cont si de asta??

    RăspundețiȘtergere
  4. Este foarte simplu,nu va prezentati la antrenament,dar , daca nu iese la Londra?

    RăspundețiȘtergere
  5. Normal ar fi fost sa apara amandoi pe podium,cu inscriptia respectiva.
    Corect este sa spuna adevaratul motiv , de vor sa-l schimbe pe d-l Sidor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iacata inca un efect negativ al acestei pregatiri centralizate timp de 11 luni pe an: antrenori numiti in mod arbitrar. Sper ca intr-o buna zi sportivii din Romania isi vor gasi mijloace financiare pt a se antrena cu cine vor ei, unde vor ei in conditii mai umane si intr-un mediu mai social. Nu e nimic rau in a sta in padure la Snagov, dar nu e normal sa se stea acolo timp atat de indelungat. Nu e de mirare ca sportivii se intorc cu burta in sus si sunt sictiriti de sport la varsta dee 21-22 ani. Avem fabrica de medalii, dar reflecata medaliile noastre olimpice starea de sanatate a societatii romanesti?

    Ma bucur sa vad ca sunteti o genratie de sportivi cu atitudine si nu va place sa taceti si sa inghititi.Ar trebui sa avem mai multi sportivi care sa dea cu pumnul in masa din cand in cand. Performantele sunt ale voastre si ar trebui sa aveti un cuvant de spus in alegerea antrenorilor.
    De ce incercam sa reparam cand nu e stricat? Daca Romica Serban i-a adus la rezultate bune, daca lor le place sa lucreze cu Romica de ce este schimbat? Conteaza foarte mult moralul sportivilor cand vine vorba de a ii motiva pentru a face performanta. e clar ca au o relatie buna antrenor-sportiv. Ar trebui sa fie lasati impreuna si sa cladeasca pregatirea anului viitor pe baza performantelor de anul acesta cu acelasi antrenor, aceleasi metode, aceeasi stare de spirit.Mitrea si Mada, sa nu va lasati usor.Nu mai suntem pe vremea comunismului. Bafta la Londra

    RăspundețiȘtergere
  7. Rau sa ajuns,antrenorii sa fie investiti , si sportivii sa nu-i accepte.
    Lipsesc argumentele. Ambelor parti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Normal este sa fie antrenati in continuare de Gura,ca doar au si ei un cuvant de spus...starea lor psihica nu conteaza?daca sunt nemultumiti de noul antrenor,nici numai au aceeasi motivatie sa traga tare,mai ales ca vine Olimpiada!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Da interesant,Lifere la kb,atunci si Gura la canoe si poate se indreapta balanta si se scot medalii la olimpiada!So creada ei.Ar fi bine si masoru coordonator la cele trei grupe!Ce zice-ti dl.Birladeanu si cei din federatie care face-ti cartile.

    RăspundețiȘtergere
  10. Putini antrenori románi au antrenat lotul Olimpic 4 ani la ránd iar eu cred si sunt ferm convins cá antrenorul Romicá Serban (Gurá)poate duce piná la capát aceastá luptá chiar cu rezultate mai bune fatá de anii din urmá si cred cá sansa ii apartine.

    RăspundețiȘtergere
  11. nu inteleg de unde atat mafie in federatia asta mica...condusa de niste imbecili care isi vad doar propriul interes...

    RăspundețiȘtergere
  12. lifere e un antrenor bun...dar de canoe.ar trebui sa aiba demnitate si sa nu se bage peste kaiac doar de dragul de a antrena ceva...

    RăspundețiȘtergere
  13. Raul in federatia asta se numeste TOTH GH. sau radasca care de cand a venit nu-si urmareste decat interesele proprii. Acum ca si-a vazut sacii in caruta nu se mai omoara cu problemele federatiei. S-a inconjurat de lingaii din biroul federal,carora le arunca cate un ciolan,pentru a fi sigur ca primeste votul de a merge sa arbitreze afara iar daca va prinde un post langa fratiorul lui de etnie (Attila) va arata cat de mult iubeste tot ce este romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce inseamna radasca ?cum se traduce?

    RăspundețiȘtergere
  15. Funny e ca "scrie-ti" "a-ti" in loc de "ati" si "neam" in loc de "ne-am".

    RăspundețiȘtergere
  16. oricum nimeni si nimic nu va schimba decizia federatiei!!! nu ai cum sa intri in hora lor!

    RăspundețiȘtergere