duminică, 31 iulie 2011

Aur pentru Romania la mondialele de juniori!

Taran Iuliana a adus medalia de aur pentru delagatia romana dupa ce a terminat cursa de K1W-200m. Proba ei a fost una foarte stransa la capatul caruia sportiva romanca a castigat in fata reprezentantelor din Rusia si Germania. Ea a fost cronometrata cu timpul de 42,620 sec, diferenta dintre primul loc si al doilea fiind de doar 0,270 sec. La finalul cursei ea a declarat pentru ICF : "Ma simt minunat ca am castigat primul loc la Campionatele Mondiale. Am fost foarte dezamagita pentru locul doi de la Campionatele Europene si acum am luptat sa castig primul loc. Mai am doi ani de juniorat si dupa ma gandesc la Olimpiada." In proba de C2-200m, cea mai spectaculoasa cursa de pana acum, sportivii Liferi Andrei si Niculita Gavril au castigat medalia de argint. Departajarea dintre locul doi si locul intai(Uzbekistan) a fost de doar 0,016 sec, iar intre locul doi si trei (Belarus) a fost de 0,054 sec - ocupanti primelor trei locuri fiind decisi la foto finish. Sportivii Vitega Petrica-Paul si Serban Gristian au ocupat locul 6 in proba de K2-200m, cei doi fiind devansati de castigatorii probei (Ungaria) de doar 1,300 sec. Romania a ocupat locul 8 in proba de K2W-200m prin Borha Roxana si Butnariuc Diana. Oricare ar fi rezultatul in probele de 200m acesti sportivii trebuie felicitati pentru ca, in primul rand au avut curajul sa participe intr-o proba unde viteza de reactie, forta, rezistenta si tehnica se contopesc in prima secunda a cursei si al II-lea motiv reprezinta calificarea in finala unui campionat mondial este deja o performanta notabila. Si cum caracterizeaza sportivii probele de 200m : Ai pierdut startul ai pierdut cursa!

8 comentarii:

  1. FELICITARI.!! Felicitari tuturor sportivilor,viitorul de maine si antrenorilor care si-au pus toata experienta in pregatirea acestora, mai ales intr-o competitie de asemenea anvergura.Sa va ajute si pe viitor!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari!!!!!!!!!! Noroc de site-ul acesta, mai aflam si noi vestile din kaiac.

    RăspundețiȘtergere
  3. stie cineva ce a fost pe 5oo m,? sau ne oprim la una de aur,doua de ag. si un bronz. Felicitari tuturor, macar sa fie si la seniori pe jumate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari si la Multe Medalii!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo, felicitari sincere si multa forta pentru urmatorii ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur tare mult pentru voi! Va tin pumnii! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitări!!!! Bravo vouă!!! Suntem mandrii de voi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo lor,multe felicitari!Copii astia care muncesc si se lupta ptr.titlu,de ce nu sunt popularizati la tv. la emisiunile cu profil sportiv?Numai Becali si hahaielile lui,impresioneaza pe cineva?Capteaza atentia cuiva?Cu ani in urma cunosteam toti atletii,canoistii,sahistii,inotatorii ,scrimerii,handbalistii...etc ,olimpici,mondiali sau europeni.Acum ,aflu pe net,de o asa frumoasa victorie!

    RăspundețiȘtergere