duminică, 19 iunie 2011

Aur pentru Romania! Dumitrescu si Mihalachi monopolizeaza C2-500m!








In aceasta dimineata, Liviu Dumitrescu si Victor Mihalachi, au facut ca imnul Romaniei sa se auda in capitala Serbiei. Cei doi au reusit, din nou, sa castige titlul suprem pe distanta de 500m. La fel ca si ieri cand, Chirila Iosif a ramas blocat in block start, canoea noastra de dublu a reusit aceiasi isparva, noroc ca cursa a fost oprita si reluata. Astfel cei doi au tasnit din start au condus toata cursa si au castigat in fata celor din Azerbaigian la doar 0,048 sec!!!
In proba de C1-500m, Chirila Iosif, a avut o cursa foarte buna terminand pe locul 5, cu timpul de 1:52.463 la 1,782 sec. fata de locul 1 ( Demyanenko Valentin -AZE). Astfel, Chirla a avut o comportare exceptionala la aceste campionate europene. Avand in vedere faptul ca el a avut o pauza, din activitatea sportiva, de mai bine de un an de zile, el a devenit un adevarat exemplu pentru sportivii reveniti in circuitul competitional.
Totodata, Romania a mai avut reprezentanti in proba de K2-500 cu Costea Dan si Porcarasu Iustin. Kaiacul de dublu a terminat porba de 500m in primele 10 echipaje din Europa. Asteptam cursele de 200m!

Update: C2-200 Liviu Dumitrescu Victor Mihalachi, au terminat pe locul 6 ultima proba de 200m

Update 2 : Iulian Şerban a cucerit medalia de aur în proba de K1 200 m, din cadrul întrecerilor de paracanoe, rezervate persoanelor cu dizabilităţi, incluse în programul Campionatelor Europene de kaiac-canoe de la Belgrad.

Iulian Şerban, campion european şi mondial în 2010, şi-a apărat titlul continental la K1 200 m, după o cursă pe care a dominat-o în a doua parte, câştigând cu o jumătate de barcă în faţa austriacului Marcus Swoboda.

Şerban, cronometrat cu 41sec83/100, a fost urmat în clasament de austriacul Marcus Swoboda - 42sec92/100 şi de italianul Andrea Testa - 43sec37/100.

Cu toate acestea, vreau sa felicit tot stufful Romaniei (sportivi, antrenori, medici, marangozi, oficiali) pentru rezultatele obtinute la Campionatul European de Kaiac Canoe Belgrad 2011!
sursa

17 comentarii:

  1. felicitari pt toata lumea...bravo

    RăspundețiȘtergere
  2. FELICITARI INTRGULUI COLECTIV DE ANTRENORI (LPALIT IGOR-POPESCU FLORIN) INTREGULUI LOT DE CANOE CARE A STIUT SA ASCULTE SI SA MUNCEASCA ASTFEL CA MEDALIILE MERITATE SA FIE MAI STRALUCITOARE-ASISTENTULUI MED. MASEORULUI ,MARANGOZULUI SI INTREGULUI COLECTIV AL BAZEI NIC.NAVASART.PRECUM SI FEDERATIEI.....LA MAI MULTE MEDALII SI LA MONDIALE....FELICITARI!!!!DE ASEMENI KAIACULUI CARE DE MULT NU A MAI DAT REZULTATE ASTEPTATE.TUTUROR NUMAI BINE! VA ASTEPTAM ACASA!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu scapati in euforie, urmeaza calificarile pentru jocuri,dupa asta ne vom bucura cu adevarat,cred ca vom vedea la TV o canoe de 2 si (sa dea Domnul) un K.4 baieti. Nu sunt pesimist, incerc sa fiu realist dar m-as bucura sa ma insel, nu pentru cretinisti ci pentru sportivii truditori.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu prea ma pricep, dar am si eu o intrebare : grupa olimpica de 200 m a fost la Belgrad ??!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ha , ha buna gluma ... da ce credeai ca a fost facuta pt sportivi, sau sa aiba sluga Liferi ce antrena?

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari tuturor grupelor si intregului colectiv tehnic. :) Foarte tare rezultatul de la canoe simplu si kaiac 4b. N-am inteles de ce pe podium erau suparati baietii. Inca nu am invatat sa ne bucuram pentru rezultatele obtinute...Asteptam CM :)

    PS
    Ha,ha,ha ;)
    Foarte buna intrebarea pentru grupa de 200m.

    RăspundețiȘtergere
  7. La toate pistele de control sportivii lui Igor si Florin i-au batut pe amaratii lui Liferii care numai de antrenamente nu au parte,in schimb antrenorul este laudat si la moara si gara de cappo di tutti cappi Barladeanu...asa tragei concluziile ..ORICUM -FELICITARI BAIETILOR SI ANTRENORILOR CE AU ADUS REZULTATE FRUMOASE LA EUROPENE....

    RăspundețiȘtergere
  8. Victor Mihalachi a fost coleg cu mine la clubul CSS Galati la antrenorul Maftei Adrian, este destul de ciudat cand afli ca omul cu care ai dormit intr-o camera acum a ajuns campion mondial, iar eu m-am lasat de sport, oricum era un baiat care isi dorea mult sa ajunga sus.Mult noroc in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai normal, ca de la el afla Barladeanu tot, il mail informeaza si cocosatul de Alexe, dar Liferii e in interior. Pacat de sportivii aia.

    RăspundețiȘtergere
  10. adevarat graiesti tinere,pacat de sportivii aia care unii dintre ei nu au ce cauta la 200 trebuia sa ramana la grupa de 1000 pt ca din spate nu or sa mai vina dupa cum se vede,atarnam de un fir de ata putrezit!

    RăspundețiȘtergere
  11. O mare gura de oxigen in perspectiva C.M., unde am siguranta ca se vor obtine 3 medalii de aur, dintre care una intr-o proba olimpica iar in alte 2-3 probe vom obtine atat medalii cat si calificarea pentru J.O. Totodata,am convingerea ca prietenul meu de-o viata Siposs, va gasi formula ideala pt.a vedea si o echipa de fete la startul olimpic. Spor la treaba tuturor, mai aveti putin pana la marea confruntare si nu cred ca trebuie sa va spun si eu ca merita efortul, la cat de hotarati va stiu mai trebuie sa va fie alaturi doar Dumnezeu. Cu deosebita stima,M.Ionita(calutzu)

    RăspundețiȘtergere
  12. GUST AMAR URMARIND ZILELE TRECUTE PE TVR INFO PROGRAMUL DE SPORT, AM VAZUT SI UN INTERVIU LUAT CELOR DOI SPORTIVI LIVIU DUMITRESCU , VICTOR MIHALACHI SI ANTENORULUI LOR IGOR LIPALIT . AM RAMAS UIMIT CAND DIN MODESTIA RASPUNSURILOR DATE CU VADITA EMOTIE DE ANRENOR A RAZBATUT SI O UMBRA DE NEMULTUMIRE VIS A VIS DE MODUL IN CARE SPORTIVII ISI IAU IN SERIOS PREGATIREA .IN REPLICA CEL PENTRU CARE S-AU FACUT EFORTURI SERIOASE PT. OBTINEREA CETATENIEI SI ANGAJARE IN ROMANIA ,DUPA CE IN ALT INTERVIU SE LAUDA CA A INVATAT CANOE PRIN INTERMEDIUL INTERNETULUI,IN REPLICA LA CELE SPUSE DE REDACTORA EMISIUNII, DACA ANTRENORUL ESTE SEVER LA ANTRENAMENTE,ACESTA CITEZ:"NOI SUNTEM CHEIA DACA NU DORIM SA MUNCIM, ANTRENORUL NU POATE FACE NIMIC NICI DACA FOLOSESTE BICIUL""" SE PUNE INTREBAREA CE CAUTA CINEVA CARE NU DORESTE SA FACA PERFORMANTA LA UN LOT OLIMPIC,INCAT ANTRNORUL SA NU TREBUIASCA SA FACA NIMIC PENTRU CA EI DOAR DCA DORESC SA MUNCEASCA ,MUNCESC !MIE PERSONAL MI S-A PARUT REPLICA DE UN DISPRET NEDISIMULAT PENTRU MUNCA CELOR DOI ANTRENORI .DACA ESTE ATAT DE CAPABIL DE CE A VENIT IN TARA NOASTRA SI NU A STAT IN CONTINUARE IN MOLDOVA SA SE ANTRENEZE VIA INTERNET SI SA APERE CULORILE TARII SALE, NUMAI PRIN MUNCA SA NEMIJLOCITA? DE CE ERA NEVOIE DE ANTRENORII ROMANI CARE SE STIE AU DAT SUFICIENTI CAMPIONI DE LA REPUBLICANI LA OLIMPICI, ASTA NUMAI CU MULTA MUNCA SI DISCIPLINA SI MAI ALES CU MODESTIE?NORMAL ,SUSTINAND CA ARE CA MODEL PE POTZAICHIN IVAN TREBUIA SA-I COPIEZE PRIMA DATA MODESTIA APOI SA MULTUMEASCA PT. TOT CE S-A FACUT PT. EL. ASTA A JUSTIFICAT AMARACIUNEA SIMTITA CAND OAMENI CARE AU AVUT UN CUVANT DE SPUS IN FORMAREA ATATOR GENERATII DE CAMPIONI SUNT PRIVITI DE SUS DE UN NEICA NIMENI,IAR APORTUL MUNCII MODESTE SI INTENSE AL ACESTORA ESTE MINIMALIZAT DE CINE ?? DE CEL CE TREBUIA SA INTELEAGA, CA UN SPORTIV FARA ANTRENOR, UN PLAN DE PREGATIRE BINE PUS LA PUNCT ,DISCIPLINA ,CONSTINTIZAREA OBIECTIVELOR PREGATIRII ESTE NIMIC.DACA TOT STIE SA INTRE PE NET POATE CITESTE SI INVATA MACAR ACUM CEVA,DESI....

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai sa saturat si el de cat de duri sint cu el antrenori. si are dreptate daca vrea sa munceasca munceste daca nu nu are ce sa ii faca igor. ce sa spun igor era modest hahaha.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca la penultimul postator s-a strecurat o impresie gresita si asta poate din necunoastere.Atat Liviu Dumitrescu cat si Victor Mihalache sunt doi superprofesionisti, doi oameni care si-au propus niste obiective clare, se subordoneaza pregatirii fara nici un fel de rabat si asta sub stricta indrmare a celor doi antrenori. Daca l-ati fi cunoscut personal pe Victor nu mai aveati aceasta parere total gresita despre el ca om si ca sportiv, sa stiti ca este caracterizat de mult bun simt si de o modestie deosebita. Faptul ca in doi ani a adus Romaniei 4 medalii de aur vorbeste de la sine si nu uitati ca urmeaza C.M. Am convingerea ca,antrenorul nu s-a gandit la cei doi cand s-a referit la seriozitatea unor sportivi in pregatire. Lotul de canoe este format din sportivi extrem de talentati dar este adevarat ca unii trebuiesc putin "impulsionati", in final insa toti dorindu-si mari performante. Personal cred ca, Victor prin rezultatele obtinute pt.tara noastra (si a lui de fapt) a rasplatit cum se cuvine increderea ce i-a fost aratata si fiti sigur ca nu se va opri aici. Sa nu uitam ca, asa cum au facut alti colegi ai sai din echipa Moldovei, el se putea duce sa traga pentru Rusia dar romanul tot roman. Draga anonimule, sper ca dupa C.M. de la Szeghed vei gandi altfel despre baietii nostri. Cu simpatie si respect, M.Ionita (calutzu)

    RăspundețiȘtergere
  15. Asta daca o sa mai ramana baieti aisti in echipajul asta ca la noi nimic nu este sigur.Orcum ne bucuram ca nu cred ca am mai avut un dublu atat de constant ca acesti doi baieti .

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi ami ntesc interviul cu Victor. Cine facuse montajul video( sau articol, nu mai tin minte) a spus ca Victor invata canoe de pe internet, nu Victor.S-a spus mai exact ca "lui Victor Internetul ii este cel mai bun prieten". El a spus doar ca ii place sa se documenteze si sa invete cat de mult poate de pe net. Bravo lui. Insamna ca incearca sa se autodepaseasca in permanenta. Iar cand a spus ca depinde de sportivi daca vor sa traga sau nu avea dreptate.Probabil nu s-a exprimat in mod ideal dar ceea ce a vrut sa spuna era ca daca ei nu ar fi automotivati nu s-ar face treaba, ca fac din placerea de a face si nu pt ca sunt "fortati" in vreun fel. Victor si Dumitriu, tineti-va in continuare de treaba, nu plecati urechea la rau voitori si cand aveti ocazia isiti in fata in mass-media si vorbiti, dati interviuri.Pana acum v-at descurcat super, imi place sa vad ca nu va e frica de camera. DOar asa promovam sportul si doar in modul acesta mai avem o sansa de a atrage copiii catre acest nobil sport. despre comentariile referitoare la originea lui Victor ar trebui sa iti fie rusine

    RăspundețiȘtergere
  17. O exprimare ce a lasat loc interpretarilor nu va da dreptul sa jigniti un sportiv care si-a facut pe deplin datoria fata de tara nostra castigand nu mai putin de 6 medalii europene si mondiale (4 de aur si 2 de bronz)in mai putin de 2 ani. Nu stiu cati sportivi romani se pot lauda cu o astfel de performanta.
    Munca antrenorilor nu trebuie neglijata, e adevarat, insa nu reprezinta totul. Un antrenor de valoare si un sportiv "Prost" cu siguranta nu ar fi putut obtine astfel de rezultate. Eu cred ca ar trebui recunoscute meritele embelor parti, atat a antrenorilor, cat si a sportivilor si cred ca ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte de a jigni un om, lasand la finalul comentariului cateva puncte de suspensie ce, de asemenea, sunt interpretabile,un om ce nu are nici o vina ca s-a nascut dincolo de Prut si care a muncit din greu pentru a obtine aceste performante, munca pe care dumneavostra ati calcat-o in picioare prin afirmatiile facute. Poate cititi aceste randuri si poate invatati si dumneavoastra ceva, asa cum fiecare ar trebui sa invete din propriile greseli.

    RăspundețiȘtergere