luni, 1 noiembrie 2010

A aparut noul model de k1 sub numele de marca "hodysport"(un pic de reclama pe blog)

Aproximativ acum un an jumate am luat legatura cu o mica firma din ungaria care produce exact ce ne trebuie noua kaiacistilor KAIACE SI CANOI. Dim momentul in care am pus curul in barca care se numeste ORCA, modelul cel mai raspandit si totodata cel mai vestit al firmei, simt ca barca a fost facuta special pt mine dar cred ca asa ar simti oricine care urca la bordul ei. Cand spun modelul cel mai vestit vorbesc cu maxima seriozitate foarte putini stiu ca in 2000 Knut Holmann a tecut primul linia se sosire la bordul acestu model de barca, atat la 500m cat si la 1000m.
Vestea cea buna ca firma a scos noul model de orca ei intre timp facand copiile marilor firme(nelo plastex)detinand si matritele modelelor recente vanquish1,2,3...
Noul model detine fundul celui mai nou model de vanquish si are capacul un pic restilizat care se situeaza undeva intre vanq 2 si vanq 3.

Pretul cu amanuntul incepe la 2500 ron(varianta fibra de sticla) +cheltuieli de transport
puteti vizita pagina web a firmei unde gasit diverse modele de kaiace si canoi cu descriere tehnica:
http://hodysport.hu/



pt detalii ma puteti contancta, deasemeni si pt padele KAJNER http://kajner.hu/

5 comentarii:

  1. auzi Rajmond, dar la ce ne trebuie noua barcute unguresti, sau straine, cand le avem pe ale noastre de la Arad, mai ales ca orice pe afara este mult mai scump. Si eu pot face reclama la barcile Zastera din Slovacia dar desi sunt super bine facute sunt prea scumpe.
    La mine la club, parintii unui sportiv au investit intr-o copie de vanquish III de la Hody pentru 75kg si este super faina, dar totusi prea scumpa.
    Mai stiu eu pe unul de face barci din placaj, aici in Bucuresti dar si ala e scump al dreaq.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. ei Bogdane, ma bucur ca sunteti multumiti de vanquishul lui Alin, intr-adevar e o barca faina si da, nu este ieftina, mai ales daca banii trebuie sa-i scoti din bugetul personal, dar uite ca sunt unii care-si doresc ceva mai mult decat un "West" sau un "viper" de la Arad.
    Daca toata lumea ar avea Dacia Logan atunci as intelege de ce trebuie sa aiba toti barci de la Arad , dar cum sunt o gramada de alte masini pe sosele.... sper ca este o cerere si catre barcile de la "Hodysport"...

    RăspundețiȘtergere
  4. eu fiind din Arad cunosc acele barci facute de neamtu' si pot sa spun ca sunt o alternativa la cele de afara care clar sunt mult mai scumpe...
    dar ca si fost kaiacist de performanta am avut ocazia sa vaslesc si intr-un Nelo..si consider ca sunt cele mai bune..
    oricum si oferta asta este destul de buna...acum depinde si cat de bune sunt barcile...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat ajunge în kaiac de competiție pt un om de 95kg-100?

    RăspundețiȘtergere