duminică, 31 octombrie 2010

Mada Bogdan.....unde este?

M-am tot uitat pe lista cu loturile nationale si nu l-am vazut numele lui Mada Bogdan. Okey, la inceput am crezut ca e doar o greseala si nu a fost mentionat in lista. Pana la urma au aparut niste comentarii la unele articole cu privire la excluderea lu' Mada Bogdan din lot.
Bun....am hotarat sa i-au legatura cu el si sa vorbesc, cu permisiunea lui, despre ce s-a intamplat de nu mai este la lot. Sincer sa fiu am vazut in el o oarecare dezamagire si frustrare fata de cei care conduc federatia. Mi-a spus ca recunoaste ca nu a avut rezultate anul acesta din cauza unor accidentari involuntare si nefericite. Totodata a mentionat ca privea cu incredere anul ce va urma, pentru ca este hotarat sa "faca treaba", sa revina la forma care la consacrat ca sportiv si sa isi depaseasca cele mai mari performante pe care le-a avut, pana in prezent . Dar, a venit vestea ca a fost lasat sa se antreneze la club ceea ce i-a taiat elanul si increderea pe care o avea pentru viitorul si cariera lui sportiva.
Dar e hotarat sa nu se lase intimidat si este hotarat sa continue mai departe. El vrea sa demonstreze celor din Biroul Federal ca s-au inselat in privinta lui. Si sincer, dupa parerea mea, o va face! Pentru cu Mada e un tip serios care stie ce vrea! Eu ii urez multa bafta!
Dar, pe bune acuma!Chiar isi mai poate sa isi permita federatia sa isi bata joc de sportivi(ca se pare ca criza a lovit si in sportivi)!? Daca au avut un an mai prost, sa dea cu piciorul in el si sa il excluda din inalta performanta? Merita, nu ma refer numai la Mada, sportivi care au concurat si vor concura pentru Romania sa aiba parte de un astfel de tratament? In loc sa ajute spotivul, ei il uita?! Asta e.....astept si eu comentarile voastre pe acest subiect.

17 comentarii:

  1. Tu, Alin acum Mada.....who's next?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu ce sa spun....am vb si eu cu domnul Mada si sincer am simtit in glasul lui o tristete f mare,eu ii urez si ii doresc sa continue si mai are de demonstrat ink f multe si sper sa-l vedem la olimpiada de la anu....

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ne mai mira nimic. La cati sportivi de mare valoare avem in kaiac, ne permitem sa lasam in afara lotului unii oameni care au confirmat si au aratat valoare pana in acest an !!?? ALO ! Daca ne luam dupa rezultatele de la mondiale, de ce nu au fost lasate la cluburi grupele de k.b. si k.f.??,crede cineva (daca este cu mintea intreaga)ca o echipa de fete va obtine calificarea la JO ? Si revenind la acest baiat,Mada (nu stiu de care este vorba, ca parca erau doi)cred ca este la clubul militar. Pai ce faceti stelisto-federalilor, bagati gloabe de la militie in lot si va neglijati omul vostru,nu mai poarta interesul...fesul ??

    RăspundețiȘtergere
  4. eu zic ca federatia sa nu includa pe toti membrii lotului de anu trecut ce au participat la campionatele mondiale.pentru ca nici astia nu au avut rezultate.
    ha ha ha(poate o iau de buna)

    RăspundețiȘtergere
  5. Este vorba de Mada "mic", baiat cu calitati fizice dar cu probleme de intelect. Daca va fi motivat sunt sigur ca va da clasa multor colegi de la Lotul Olimpic si isi va relua locul in grupa de KB. Ce graba cu grupa de fete :)). Eu zic sa asteptam si sa tragem concluziile dupa mondiale si nu inainte atat la grupa de baieti cat si la fete.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gloaba e mata, ba (,,ha, ha, ha" )!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuia sa apara unul cu neuronul spart care sa-si dea in cap cu fraza si la final sa-l apuce ha-ha-ha-ul.Ce frumos ar fi acest bloog daca n-ar mai apare astfel de anonimi. De acrd cu "jiji", unde am asteptat 3 ani, mai putem sta 10 luni,personal am mare incredere, ca de fiecare data, in prietenul meu de o viata Ioane Siposs. Cu mahnire pentru cei ce "pateaza" acest bloog si cu mare simpatie pt.cei cu bunacuviinta. M.Ionita(calutu)

    RăspundețiȘtergere
  8. ce-ti mai place tie calule cenzura....,sunt dinamovist ca si ultimii campioni mondiali ai acestui sport si ma mandresc cu asta si ma alatur celui de mai sus, da are dreptate, gloaba e masa aurolacului, care se ia de dinamovisti.
    un dinamovist adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga anonimule,daca pt.tine apelul meu la decenta si exprimare cuviincioasa inseamna CENZURA, da-mi voie sa-mi cer scuze si sa ma simt culpabil pentru faptul ca,dupa atatea luni,nu am inteles cui ii este adresat acest bloog si care este stilul in care se poate comenta pe el pt.a te face inteles. Simtidu-ma depasit si fiindu-mi imposibila adaptarea la acest gen de comentarii,promit tuturor ca acesta este ultimul meu comentariu. Rezumand, doresc sa-ti amintesc ca si eu am fost dinamovist, dupa care am devenit si asa voi ramane, un mare iubitor al kaiacului si canoei romanesti. Cu simpatie si respect,M.Ionita(calutu)

    RăspundețiȘtergere
  10. Rusine sa va fie nu stiti. cativa, decat sa improscati cu mizerii.Nu va intereseaza de fel sa cunoasteti unele realitati si cine va contrazice sau vorbeste cu respect este facut fie analfabet ,fie este jignit .Foarte multe comentarii sunt otravite si pline de injurii. Va meritati stapanii.Pacat ca acest blog pornise frumos cu aspecte care va interesau ca iubitori al acestui sport. Spun pacat caci aveati de aflat multe despre istoria marilor campioni care v-au precedat si al antrenorilor pe care nu stiti decat sa-i huliti netinand cont ca fara ei nu ar fi existat nici performanta. Dar voi faceti sport prin si cu calculatorul , nu pe lac sau in sala. ATAT!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nea'Calutule, te rog sa nu da-i curs promisiunii matele de mai sus, cu privire la faptul ca e ultimul comentariu scris de matale. Eu urmaresc cu drag parerile si articolele dumeavoastra( apropo mai aveti ceva din istoria kaiacului si canoei romanesti?) pe care le scrieti pe blog. Cu respect, autorul blogului!

    RăspundețiȘtergere
  12. oameni buni de ce nu intelegeti ?
    nu mai era loc si de Mada , a avut un an mai prost , etc ce conteaza ca federatia a bagat bani in el vreo 8 ani , dai dracului de bani , ca doar banii se baga in pregatire sa aiba federatia de unde ciupi niste lovele si daca mai iese din greseala vrun rezultat notabil , ne premiem si noi(FRKC) , scoatem pieptul in fata etc

    cum sa aiba loc Mada pai uitati-va pe lista loturilor de pe site http://www.kaiac.ro/structura/componenta-loturilor-2011

    kaiac baieti 1000m sportivi in nr de 7 . colectiv tehnic nr de 6 , mai putin si erau unul la unul
    kaiac 200m sportivi 8 colectiv tehnic 3
    canoe 10 sportivi , colectiv tehnic 6 ( cam subtire , mai cautati poate mai gasiti , chiar la canoe nu gasiti )

    si apoi trebuie si oamenii astea din colectivul tehnic , sustinuti , premiati si plimbati pe la regate

    restul ce mai conteaza

    bafta

    P.S nu am nimic cu nimeni din colectileve tehnice dar poate sunt prea multi

    RăspundețiȘtergere
  13. e tare birladeanu le da un ciolan de ros la toti ( toti antrenorii din tara au ajuns sa fie pe la un centru , lot etc sau sa-si plaseze cite un sportiv la lot)
    Acuma ce sa faca ? mai sacrifica din cind in cind cite un sportiv de la steaua , asa de ochii lumii , de data asta a cazut cartea pe Mada pt ca a avut un an mai slab , sa vedem cine va fi la anul

    Oricum toata lumea pare fericita , vai de kaiac- canoea romaneasca care a ajuns din flotila de aur , la o gramada de antrenori care se multumesc cu firmiturile FRKC

    RăspundețiȘtergere
  14. apropo din gresala cred k io l-am vazut pe mada intr-un club de fite din bucuresti si asa simplu ci la TV cu ,,celebra'' SANZIANA BURUIANA deci mai bine acasa tata k tara ie plina de figuranti dastia

    RăspundețiȘtergere
  15. eu nu inteleg ce figuri sunt astea k am iesit intr-un club,in primu rand eram in liberul meu adica in vacanta...dar poate explici u ce inseamna a fi "figurant"asa cum ai definit u o iesire in club....

    RăspundețiȘtergere
  16. ce nu inteleg eu dc nu va semnati???in viata mea particulara fac ce vreau...nu stiu dc raspund la anonimi....

    RăspundețiȘtergere