joi, 7 octombrie 2010

Gala Sporturilor Nautice

De ceva vreme circula pe facebook o invitatie la Gala Sporturilor Nautice ce va avea loc duminica, 10 octombrie, pe lacul Herastrau cu incepere la ora 12.
Este de laudat initiativa FRCK si FRC de a organiza un asemnea eveniment in care sa adune vedetele din sporturile nautice romanesti. Se pare ca vor fi prezenti foare multi iubitori de kaiac-canoe si canotaj.
Sincer sunt curios daca Ivan Patzaichin va fi prezent sau daca macar a fost invitat.Voi ce parere aveti?
Le urez organizatorilor o vreme superba pentru concurs.
Distractie placuta tuturor participantilor!

7 comentarii:

  1. Este problema lui,a refuzat toate invitatiile. Oricum roade rau ideea ca antrenorul secund din domnia sa a reusit sa dovedeasca cine este adevaratul artizan al rezultatelor.Intrebati pe Liviu Dumitrescu cum a fost marginalizat in 2009de "maretul antrenor" asa ca sa vina ca excelent sportiv ce a fost si ca vechi coleg al fostilor sportivi si actualilor ANTRENORI.ASteptam cu interes sa dovedeasca prin fapte spiritul Fair-plai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Piratul din Herastrau
    Initiatorul acestui eveniment, este de fapt o firma de publicitate din Bucuresti, revin cand am numele ei....

    RăspundețiȘtergere
  3. Si presupun ca FR-caca na avut nici un amenstec in departarea lui Dumitrescu... ei nici nu il bagau pe Flocea peste tot. (ha ha ha)
    asa e bine, a ca zut unul, las` sa dam cu pietre in el, de ce sa recunostem ca am avut vreo implicare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mici precizari pentru cei care-si fac un obicei in a comenta in totala necunostiinta de cauza : Ivan Patzaichin a fost invitat sa ia parte la acest eveniment si a promis ca, daca va ajunge la timp in Bucuresti, va fi acolo. Adevarat, acest regal nautic este organizat de firma " DIALOGICA ", incepe la ora 11,00 cu un program sustinut de o fanfara militara, dupa care intre orele 12,00-12,45, mari glorii ale canotajului si kaiacului-canoe, vor urca pe scena amenajata langa pavilionul "H", vor fi prezentate si vor rosti scurte alocutiuni. Intre orele 12,45-13,3o, componenti ai loturilor olimpice, precum si foste glorii, vor evolua pe apa intr-un concurs demonstrativ. Va rog sa ma credeti ca nu fabulez, azi la pranz am participat la sedinta in care s-au pus la punct toate detaliile, pt.ca totul sa iasa cat mai bine. Salut aceasta frumoasa initiativa,mai ales prin prisma acestor minunati sportivi, care fac atat de mult si pt.care se face atat de putin (ma refer la mediatizare si publicitate). Sa speram ca mama natura ne va iubi, macar 3 ore, si va rog sa nu ocoliti evenimentul. Cu simpatie si respect, M.Ionita (Calutu)

    RăspundețiȘtergere
  5. Unde a fost marele campion si "antrenor"Unde este fayr-playul??????S-a pierdut in ceata lacului nu a uitarii

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă prostia ar durea, te-ai tăvăli în chinuri, măi, analfabetule...Așa te tăvălești de grija altora ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe tine te doare de aceea tipi si te tavalesti ?? Dar tu esti un tehnocrat un limbist de aceea sunt eu analfabet!

    RăspundețiȘtergere