marți, 12 octombrie 2010

Gala Sporturilor Nautice - Poze

Cu ajutorul lui Diba Valentin, am reusit sa postez pe pagina de facebook a blogului cateva poze cu momente de la Gala Sporturilor Nautice.
Daca mai vrea cineva sa postez pe album poze de la gala poate sa imi trimita prin mail pozele si am sa le uploadez cu cea mai mare placere.

2 comentarii:

  1. ce bine iti sta in k4 doumnule Chirila Teodor!!!
    aceasi tehnica de pe vremea cand trageam k2 la mondialele din Japonia :)
    PACAT CA AM VENIT PE LOC.4 LA K2 1000M :(



    ANTON ALIN

    RăspundețiȘtergere
  2. La "Gala Sporturilor Nautice",am avut placerea de a reintilni o seama de glorii sportive din cele doua discipline,printre care si pe prof.Igor Lipalit.In urma discutiei avute cu acesta,imi revine datoria de onoare de a completa si de a rectifica unele date din palmaresul sportiv al acestuia. La J.O. Roma-1960,ca urmare a reducerii numarului de probe la canoe (din 4 probe au ramas doar doua)au fost necesare mai multe selectii pt.a stabili barca de dublu.Igor Lipalit-Dumitru Alexe au castigat 2 din 3 in fata cuplului Alexandru Iacovici-Achim Sidorov si au reprezentat Romania in acest concurs olimpic. Aici a fost greseala mea, partenerul de dublu al lui Igor a fost Dumitru Alexe (campionul olimpic din 1956) si nu Achim Sidorov. Echipa noastra a ratat medaliile, sosind pe locul IV,dar aducand delegatiei noastre 3 puncte. Igor Lipalit a facut parte din echipa olimpica si in 1964 - Tokio, unde alaturi(de aceasta data) de Achim Sidorov, a sosit pe locul V, tot in proba de C.2-1000 m. Trebuie mentionat ca aici au fost nevoiti sa merga pe o barca imprumutata de la americani, o barca mai veche, careia nu-i prea placea viteza.Considerand ca,actualii sai sportivi, cat si alti "postatori", trebuie sa cunoasca trecutul sportiv al antrenorilor lor, inainte de a apela la rusinosul "...da asta cine mai este,ce a facut el in sportul asta..", imi cer inca odata scuze d-lui prof.Igor Lipalit, nu inainte de a-i ura mult succes in noul sezon competitional. Cu simpatie si respect,M.Ionita (calutu)

    RăspundețiȘtergere