miercuri, 26 mai 2010

Cupa Mondiala Szeged 2010

In perioada 28-30 mai, la Szeged ( Ungaria ), se va desfasura a doua editie a Cupei Mondiale din acest an. Din pacate nici la aceasta competitie nu va participa selectionata Romaniei.


















http://www.kajakkenusport.hu/worldcup2010/en/

18 comentarii:

  1. Apropo de pregatirea pe cluburi ... s-a facut si anul trecut, iar cand cei de la DINAMO ii dominau pe cei de la STEAUA, "alesii" federatiei s-au grabit sa scape de Patzaichin sa nu le mai plece sportivii. Daca nu era Ivan sa-i ridice cat de cat pe cei de la Steua erau in pom. Incercati sa va amintiti ce negru era Lifere...
    Asa ca nu se va face pregatire pe cluburi oricat am vrea.

    RăspundețiȘtergere
  2. ba lasati ma bancurile astea cu pregatirea la cluburi ca nu suntem in ungaria germania sau alte tari si nu mai vb in plus anonimule cu pregatirea asta si ca nustiu ce domina dinamo hai sa fim seriosi ca nici unul din cluburile astea doua nare echipamentul necesar sa se pregateasca separat a normal dinamo sa se pregateasca cu barcile din baza vece si steaua cu mahoanele de la mangalia cam asa ai vrea tu iar despre lifere nu mai manca mamaliga ca e unul dintre cei mai buni antrenori care ii are romania

    RăspundețiȘtergere
  3. trebuia să-l vezi pe lifere al tău cînd îi pupa mîna lui Patzaichin că l-a salvat să nu-l dea afară ai lui de la Steaua pentru lipsă de rezultate. asta de bun ce era. hai că m-ai făcut să rîd...este bancul zilei.

    RăspundețiȘtergere
  4. e bine ca e liber la exprimare, dar e pacat ce-au inteles unii sa faca cu libertatea asta.
    Nu cred ca avem noi suficiente realizari sa putem vorbi in felul asta despre doi cei mai buni antrenori din Romania. In mod sigur nu pupa cineva cuiva mana si nici nu sunt dati afara persoanele de anvergura asta(poate decat in societatile bolnave).
    Daca pe o scara normala de valori Lifere nu e antrenor bun (dupa parerea mea chiar printre cei mai buni) atunci nu mai meritam nicio salvare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Capitanul Nemo29 mai 2010 la 18:26

    Aici se pot urmari live finalele de la szeged:
    http://wwitv.com/portal.htm?http://wwitv.com/tv_channels/7080.htm

    Pentru Dl.Bogdan
    Ce inseamna a fi un antrenor bun, profesionist? si poate ne explici scara normala de valori (dupa parerea ta).
    Mersi.

    RăspundețiȘtergere
  6. intr-adevar, al doilea comment este realist ... ce bati campii cu lifere sau nu stiti cum sa va acoperiti greselile? de ce n-a facut nimic anul trecut? daca era ceva de capul lui? a zis bine cine a zis ca este mai comunist decat igor... si nici cu ala nu-mi e rusine...
    o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  7. de unde stii tu cat de bun este lifere? te-ai antrenat cu el, sau ai stat la vrajeala cu el si ti se pare un baiat de treaba? ca de vrajeala este tare bun.... dar atat.
    cine te-a facut avocatul lui?

    RăspundețiȘtergere
  8. am avut ocazia sa ma pregatesc doi ani la lotul de juniori si l-am putut vedea la lucru, e adevarat cu ochii unui sportiv, dar interpretand si cu capul de acum tot imi iese ca este un antrenor care stie foarte bine sa antreneze si cel putin pe vremea aia stiu ca sportivi ca Vartolomei, Tanase, Condrat, Talpa, Golesie si multi multi altii din generatiile respective aveau un mare respect si il ascultau fara sa fie fortati, avea autoritate morala.
    Nu m-a facut nimeni avocatul cuiva, poate doar in masura in care s-a facut cineva judecatorul cuiva.

    pentru Capitanul Nemo:
    chiar nu e locul pentru a-mi expune axiologia, si mai important ar fi sa avem una general acceptata, a mea chiar poate nu conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  9. bai astia care tot i; criticati voi pe lifere datil afara atuncea si aducetil pe lungu sau popan si o sa vedeti ce bine o sa o duceti ca daca nici asta nu se straduieste sa faca treaba ma refer la lifere atuncea sunteti mamaligari si nati avut nici o treaba cu el ia sa imi zica mie unul care la avut antrenor pe lifere si nu la incercat in toate variantele inainte de europene saau mondiale unu macar va zic eu ca lifere a antrenat si format generatile care au facut istorie uitativa asa de prin 97 pana acuma ce generatii a antrenat lifere si ce rezultate are dupai mai vb mamaligarilor

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai dreptate. Lifere i-a antrenat dar ca antrenor secund. Daca imi amintesc bine in perioada '96-'99 principali au fost dl.Zabet urmat de dl.Siposs (dupa parerea mea, cei mai buni antrenori de juniori care sant sau au fost vreodata cu un palmares fantastic) deci.... a fost un foarte bun executant ceea nici macar nu mai poti spune despre unii antrenori secunzi de astazi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Precizare pentru anonimul anterior.
    De fapt DL.Beniamin Zabet si Dl.Siposs Ioan, cu alternanta, au pregatit loturile de juniori din 92 pana in 2005 sau 2007(cu aproximatie).

    RăspundețiȘtergere
  12. bai vb de antrenorii pe grupe ca nau avut treaba zabet sau sipos cu canoia asa cum na avut nici lifere vreo treaba cu kaiacul da va gasiti voi mamaligari de astia care au vazut apa numai in cada sa com ca ala e bun ala nu e bun cel putin pe lifere lam avut antrenor si la juniori si la tin si la lotul alimpic si pot sa zic ca e singurul antrenor cu care poti sa vb deschis pe cand dute la lungu la popan banaduc si incearca sa ai o discutie cu ei ceva legat de vreo problema te trimite la colectiv de urgenta asa ca voi astia cunoscatori ciocul mic si joc de glezne

    RăspundețiȘtergere
  13. bine a zis cine a zis ca lifere este un bun executant, el nu stie decat sa tipe si sa bea, dde-aia nu mai are nici un cuvant in fata sportivilor.
    intrebeti pe cei de la steaua cand a fost el mare antrenor principal cum a fost, ca mai aveau putin si se bateau cu el...
    nu mai asculta nuimeni ce zice si se mai lasa si influentat, ca nu stie sa gandeasca singur.

    RăspundețiȘtergere
  14. ,,intrebatii pe aia de la steaua cum a fost cu lifere"foarte tare cum sa fie eu am facut sport la steaua si lam avut pe lifere ani buni antrenor si foarte bine a fost cu el probabil ca tu esti un mamaligar de ala care ai prins probabil un bronz la nationale in k4 sau c4 cea mai mare performanta a ta si de aia esti asa revoltat pe lifere bai pustiu nu e vina ta e vina naturii locul tau e in lanul de porumb si stai linistit ca na executat pe nimeni lifere iar faza asta cu bautu si tipatul chiar mai facut sa rad inseamna ca nai avut treaba cu alti antrenori sa ii vezi cum zbiara asa ca hai treci in lan si ai grija de ciori acolo si nu te mai baga in seama paciulea

    RăspundețiȘtergere
  15. cred ca il confunda cu ala de la pitesti, ala grasu si mare ca ala e singuru care stiu io ca tipa si bea ca altceva nu prea stie.

    RăspundețiȘtergere
  16. ce sa zic .. perca nu stie toata lumea cine e lifere
    nu mai vorbiti daca nu stiti sau nu vreti sa vedeti adevaru

    RăspundețiȘtergere
  17. Da intr-adevar,siposs ioan a fost un antrenor bun si in anii 80. Dar mai exista si un domn Turcas care erea cel mai bun pe acea vreme baieti. am fost antrenat de acesti domni.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cu Turcas am fost coleg la Dinamo in anii 1966 - 1967.

    Stie cineva ceva de soarta Antrenorului Nicolae Ruja. In anii 60 era antrenor la Clubul Sportiv Scolar Bucuresti, unde mai tarziu a fost Misu Doara antrenor.

    RăspundețiȘtergere