luni, 31 mai 2010

Cupa Mondiala Duisburg 2010

Week-end-ul acesta, 04-06 iunie, in localitatea germana Duisburg va avea loc a treia Cupa Mondiala programata din acest an la kaiac-canoe. Si-au anuntat participarea 40 de tari, incluzand si Romania. Iata lotul Romaniei care va face deplasarea la aceasta competitie:

Kaiac Baieti :
Vasile Stefan, Porcarasu Iustin, Gavrila Petrus, Costea Dan, Neagu Traian, Ioneticu Toni

Canoe:
Simioncescu Silviu, Simion Mihail, Dumitrescu Liviu, Mihalache Victor, Bogdan Nicolae, Comanici Florin

Kaiac Fete:
Lauric Irina, Rentea Elena

Bafta tuturor!

http://kanuduisburg.de/cms/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

10 comentarii:

  1. Cu echipa asta sigur prindem 2-3 locuri in finala B iar de fete ce sa mai spui, sper sa le primeasca macar in serii. Spunea cineva in iarna ca va veni vremea scadentei si a avut dreptate, este momentul ca mare parte din membrii B.F.(care mai au demnitate)sa inceapa scrierea demisiilor.Curaj !

    RăspundețiȘtergere
  2. Fii mai optimist prietene, cu siguranta ca au plecat cei mai buni din cele 3 loturi, mai ramane sa vedem si cu cine se bat pe acolo... Dar hai ca nu mai este mult si aflam pe ce "cai" stam ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da-mi o motivatie si-ti promit ca ma "optimizez"pe loc. A! sa nu-mi argumentezi cu grupa de canoe, astia duc greul de ani de zile si tare mi-e teama ca daca o dau bine, in toamna antrenorii de grupa vor fi inlaturati, mai ales daca cei cu rezultate vor fi de la Dinamo. Hai sa fim realisti si sa ne reamintim ce se comenta, tot aici, mai in iarna, cand cineva spunea un mare adevar, ..." santem in c...t pana la grumaz. Sa dea sfantul sa fie un profet mincinos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am o motivatie anume, eventual am o mica speranta, referindu-ma aici si la faptul ca anul trecut kaiacul de 4 baieti a luat locul 2 si 3 la europenele de tineret si locul 7 la europenele de seniori.

    RăspundețiȘtergere
  5. cand va aud cu atatea comentari la adresa noastra,in primu rand noi ne punem toata ambitia si speranta in a face cate ceva in primu rand pentru noi si in al 2 rand pentru tara,cea ce nu este apreciat de uni dintre voi in loc sa ne urati bafta la toate competitile importante si mai putin importante voi tot cobiti k nu prindem finala k nu stiu ce mai bine taceti din gura sincer imi cer scuze pentru cei care ne sustin tot timpu....

    RăspundețiȘtergere
  6. Bafta baietii si fetele sa veniti cu cat mai multe medalii!

    RăspundețiȘtergere
  7. ce gluma buna ... referitoare la fete

    RăspundețiȘtergere
  8. uite k sau scos rezultate neasteptat de bune atat la kaiac si mai ales la canoe....sa prins finala nu sa venit pe 2-3 in finala B cum spunea cineva mai sus se pare k sa venit pe 1,2 si 3...felicitari si asteptat si de la europene macar la fel

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai ca se poate, felicitari tuturor baietilor, inca odata au dovedit ca sunt seriosi si ca pun osul la treaba,rezultatele astea trebuie sa-i motiveze si mai mult .

    RăspundețiȘtergere
  10. Intr-adevar sporivii au dat si de data aceasta dovada de mare caracter. Dupa cum am mai afirmat tot sportivii ne vor "scoate" !
    Felicitari baietilor si antrenorilor lor !
    S-auzim numai de bine !
    Zabet

    RăspundețiȘtergere