duminică, 2 august 2009

Medalii pentru Romania la Moscova!

Astazi au avut loc finalele la proba de 1000m, in care reprezentativa Romaniei a obtinut 2 medalii pretioase.Liderii incontestabili pe plan european si mai ales mondial, la nivel de juniori, a ramas canoea de 4 cu: Pricop Paul - Liferi Andrei - Grosuta Adi Aurelia - Simion Cosmin . Totodata echipajul de canoe de dublu Vasile Cristian Mihai - Tudose Adrian au obtinut un loc 3 pretios la capatul unu foto finish de infarct.
Kaiacistele Lavric Irina, Plesca Bianca, Berchiu Cristina au avut o comportare onorabila si si-au aparat sansele pana la ultimul centimetru din cursa, obtinand un loc 6 in proba de K1-1000m respectiv un loc 8 pe proba de K2-1000m.La canoea de simplu Simion Cosmin a reusit sa demonstreze ca se afla in top 10 mondial la juniori, clasandu-se pe locul 7!.
Cu toate acestea sa nu uitam si kaiacisti Popescu Daniel, Manica Sorin, Ghita Adrian, Calatoaie Marius, Vasili Leonard, Ticheaua Daniel, care au reprezentat Romania in probele de K2 si K4 cu demnitate pe cea mai lunga proba olimpica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu